masa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Antalya 5m migrosun üst gecitinde dilenci bir amca var. Muhtemelen akil hastasi, yaz / kis kalin bir ceketle üst gecitte oturuyor. Avcunu acip bekliyor. 2 yildir filan orada sanirim. Gecen soyle birsey fark ettim. Amca sessizce avcunu acip bekliyor, gelen gecen para birakiyor avcuna. Eger para birakan kisinin yaninda kücuk cocuk varsa dilenci amca avucunda birikmis tüm parayi kucuk cocuga veriyor. Parayi verirken cocugu alnindan veya elinden öpüyor. İlk gördügümde önemsemedim ama 3 defa ayni olayi gorunce emin oldum. Hatta gördüklerimden bir tanesi rus aileydi. Adam dilenciye bozuk para verdi. Dilenci hemen arkadan gelen karisi ve cocugunu durdurdu, kücük cocugun eline tüm bozuk paralarini verip cocugu elinden öptü. Rus aile adam cocugu öpünce olay cikaracak sandim ama elindeki tüm parasini cocuga verince anladilar heralde kötü bir niyeti olmadigini. 3 defasinda da aileler paralari geri vermeye calisti ama amca kabul etmedi eliyle hadi yallah yapip gönderdi. Ödül olarak newbie pelerin verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ilac verip tedavi etsene madem adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ben ilac yazamiyorum senko kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yatır tedavi et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 :( üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bug değil o feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 tldr; newbie pelerin $akasi. https://img-s1.onedio.com/id-56d9760f5d9b32db4afbfa3c/rev-0/w-500/s-b616f869f8b7ab099b688fb862335e300a7f5e76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Sen niye dilenciyi seyrediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar