ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Hanıma kurs vermeye başlıyorum. Ama öğretmenlik olarak nereden başlamalıyım hangi sırada anlatmaliyim bilemedim. Direksiyin hakimiyeti, trafigi okuma, serit takibi vs. Önce boş alan sonra gece trafik seklinde mi gitmek lazim? Tecrübelilerden tavsiye pls. Ehliyeti var, ama pratik sıfır. Araba otomatik bu arada. Yani kaldir durduru geciyoruz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Önce boş büyük otoparkımsı yerler, İstanbul'daysan Viaport çevresinde öğretmiştim mesela ben bir arkadaşa. Kalkıp durma, direksiyona ve aynalara hakim olma, biraz kendine güven kazanma vb. aşamasından sonra geniş/tenha yollara çıkarabilirsin ama geceden ziyade Pazar sabahı tavsiye ederim ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 youtubedan video izlet önce teorik olarak anlat sonra bomboş bi alanda ver, bas gaza de esp falan vardır zaten takla attıramaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 kaldır durduru geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 otomatikte en duyduğum acemi hatası kalk-dur sırasında genelde gaza veya frene fazla hızlı basmaktan veya ikisini panik anında karıştırmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 kursa yollayabilirsin. Ben o konuda asabi ve aceleci davranabildiğim için, hiç sabır da olmadığından girişmiyorum. kardeşime öğreteyim dedim 200 metre düz yolda gittik korktu. sonra kursa gitti şimdi bikaç yıldır baya iyi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 sabah 4-5 gibi kalkip, cevre yolu gibi yerlerde en sagdan baslayin. zaten tek yon olacagindan, tek seridi sadece gaza basarak takip edebilir heralde. sonrasinda serit degistirme antremani, ve iyice kagni gibi giden arabalari sollama derken, saati biraz daha geciktirir, yolun daha kalabalik saatlerine denk getirin. bu da bittikten sonra, tek yon gidi$ geli$ ama guvenli yollara cikarsiniz. $ile taraflarinda vardir sanirim. altin vurusu da rush-hour medicidiyekoy ile yaparsiniz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar