Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Pati D&D campaignine oyuncu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben dövdüm valla küfürle, performansım iyiydi. Kılıçla da dövdüm. Adam da iyileştirdim. İnspire da ettim. Son heal büyümü de halfork sinirini bozduğu için karakterin kullanmadım, kaçarsam kendime harcarım diye.
Mesaj tarihi:
bu haftasonu yaparsaniz twich aksiyon seyredeyim sonra cocuklar donuyor berlinden zor olabilir..

zaten kanali bile var toplu rpg oyun oynatan birsuru kisi oynuyor bir surusu de seyrediyor..bakarsin tr olmasi tutar bile..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yazayim dedim ama benim karakter (anlamissinizdir biraz zaten) pis bir adam. Ondan yazmayayim dedim. Sizin hakkinizda pek guzel seyler demez yani.

Yine de yaz diyorsaniz yazayim bu aksam bir seyler.
Mesaj tarihi:
19 yaşında ilk gördüğü kız karakteri kucağına alıp kaçan, tüm köy halkı önünde diğer parti arkadaşlarını satan bir karakteri oynuyor kendisi. ha grupta bu kızı yakmak isteyen bir half orc da olmadı değil.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hikayede herhangi bir karakter eklenebilecek bir durum oluşursa, ne bileyim çaldırdığınız atlarınızı bulup sahibinin kim olduğunu merak eden bir genç adam olur, tam çaresizce kolunuzun kesilmesi gerekirken yanaşıp acayip otlar veren bi kadın olur, yolda bulduğunuz bir grup bully tarafından köşeye sıkıştırılmış kılıcını sıkıca tutup umutsuzca etrafına bakınan köylü bi delikanlı olur... olur yani. bi invaytınızı alırım.

çok özlemiştim bu aralar frpnet'e filan da ilan verdim malatyada reel oturup oynatmak için hatta. bulamamıştım halen.

edit: bir de discord linkini alabilirsem, izleyici olarak katılmak isterim.
  • Yeni Oluştur...