cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bck said: bu kadar cesur grup görmedim.insanlık için kol bacak bıraktık.küfürle goblinlerden dövdükdayak yedik. fixed for ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Ben dövdüm valla küfürle, performansım iyiydi. Kılıçla da dövdüm. Adam da iyileştirdim. İnspire da ettim. Son heal büyümü de halfork sinirini bozduğu için karakterin kullanmadım, kaçarsam kendime harcarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Abi link lütfen. Bir de en azından canlı olmasa da kayıt altına alırsan ne kadar güzel olur <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Oldu olacak mahzende fare kesseydiniz goblin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Kayıt falan alın da gülelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 madcow said: madcow, commons twitch istiyor, nasıl bir aktivizm yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bu haftasonu yaparsaniz twich aksiyon seyredeyim sonra cocuklar donuyor berlinden zor olabilir.. zaten kanali bile var toplu rpg oyun oynatan birsuru kisi oynuyor bir surusu de seyrediyor..bakarsin tr olmasi tutar bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 dm nin daha çok harita indirmesi lazım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Grego said: madcow said: madcow, commons twitch istiyor, nasıl bir aktivizm yapabiliriz ya buna her seferinde yarılıyorum. wierdlistte neden yok. ben mi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yetmez ama giovanni diye arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 vala bilmiyorum ben başlığı, söyleyin koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 al https://forum.paticik.com/read.php?5,8664543,8665833#msg-8665833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 gelen ayarı bulamadım topicte efsaneler topiğindeymiş şu https://forum.paticik.com/read.php?62,8163417,8703516,page=7#msg-8670063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bir seans daha bitti, bitince biriniz özet yazın bari buralara da, öykünürüz sonra bakıp : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sen yaz. sen yok muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Çok eğlenceliydi bugün. Cn bir ergeni oynuyorum ve süper keyif alıyorum. Beklenmedik şeyler oldu, parti süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bunun da hamallığı bana düştü ya, gerge günlük yapıyorum demişti. oradan kopi paste alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Yazayim dedim ama benim karakter (anlamissinizdir biraz zaten) pis bir adam. Ondan yazmayayim dedim. Sizin hakkinizda pek guzel seyler demez yani. Yine de yaz diyorsaniz yazayim bu aksam bir seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 gerge rp yaparken hic zorlanmadim diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 19 yaşında ilk gördüğü kız karakteri kucağına alıp kaçan, tüm köy halkı önünde diğer parti arkadaşlarını satan bir karakteri oynuyor kendisi. ha grupta bu kızı yakmak isteyen bir half orc da olmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Sozlum lan o benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 belki sozlusunu medium seviyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ya yok, tam bir ergen. yatma yuvarlanma peşinde, kızı kaçırdılar, zorla götürdük takip etmeye. of puf gezen bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bi de bizi sattı köyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 hikayede herhangi bir karakter eklenebilecek bir durum oluşursa, ne bileyim çaldırdığınız atlarınızı bulup sahibinin kim olduğunu merak eden bir genç adam olur, tam çaresizce kolunuzun kesilmesi gerekirken yanaşıp acayip otlar veren bi kadın olur, yolda bulduğunuz bir grup bully tarafından köşeye sıkıştırılmış kılıcını sıkıca tutup umutsuzca etrafına bakınan köylü bi delikanlı olur... olur yani. bi invaytınızı alırım. çok özlemiştim bu aralar frpnet'e filan da ilan verdim malatyada reel oturup oynatmak için hatta. bulamamıştım halen. edit: bir de discord linkini alabilirsem, izleyici olarak katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar