Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Kitabı mı var? Breaking Bad fanı sanırım slip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ne alaka babo sadece sezonun en iyisi falan denmiş senin yazdığını yeni farkettim, bence değil dedim sadece :D rotten tomatoesça da değilmiş bu arada, sırf baktım benim zevkim mi yetemedi acaba diye. 6.5-7/10 tam bunun notu https://www.rottentomatoes.com/tv/ozark/s01 https://www.rottentomatoes.com/tv/preacher/s02 https://www.rottentomatoes.com/tv/narcos/s03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 rottentomatoes nedir allasen ya. 0-1 binary şeklinde puanlama mı olur. dünyanın en kötü oylama sistemi. sevdin mi sevmedin mi, ee ne kadar sevdiğini napacaz? bu siteye göre kıçı kırık seth rogenli absürd komedi filmine de fresh veriyorsun lord of the rings'e de mesela. ayıran bişi yok ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Domatesinde Seninde zevkiniz yetmemiş. Breaking Bad fanlarının çekemesi diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 1. critic siteleri sallamam ama sallanacaksa sadece rotten tomatoes var, imdbde kullancılar beğendiğine 10 beğenmediğine 1 basıyor o mu daha geçerli not 2. oz, wire ve the shield (marvelın dandik şeyi değil) hariç hiçbir dizinin fanı değilim ama breaking bad bunu 10a katlayıp 5e böler ak 3. iyi uykular tatlı prensler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Abi herkes sizin çok iyi dediğiniz dizilere çok iyi demek zorunda mı? Nedir bu anlamsız hareketler anlamıyorum. Ozark sezonun güzel dizisi. Bu kadar. Yooooooo Breaking bad 10 basar ooo... laflara bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 get baited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 https://media.giphy.com/media/lI6nHr5hWXlu0/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 sabo atlamışsa kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 dizi güzel ancak 2-3 hafta sonra unutursunuz. hiçbir karakter kendine bağlamıyor. bb'den iyisi var bcs, onu izleyin bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bb ve bcs zirve abi zaten. Ama bu da guzel izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 güzel, kötü demiyorum canım. zeka var dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Nekro said: bb ve bcs zirve abi zaten. Ama bu da guzel izleniyor. Haydi bb Breaking Bad sanırım da bu BSC ne olm Amerikalı oldunuz iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 its all good man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 sostizm said: Nekro said: bb ve bcs zirve abi zaten. Ama bu da guzel izleniyor. Haydi bb Breaking Bad sanırım da bu BSC ne olm Amerikalı oldunuz iyice. Better Call Saul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 better call saul. hala izlemedim onu ya. başlıcam başlıcam diyorum sonra spin-off diye hep burun kıvırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 abi tuvalet kağıdı gibi düşün. hepsiburada dan hazır background, sıfırdan başlamıyor, oyuncular breking bad den parça parça geliyor. ucuza kapatıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 3 bölüm çaktım ben de. tek orjinal karakter Ruth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 2. sezonu falan olsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Güzelmiş ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Ağustos sonu başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=0vHziRrCYqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 yo ikinci sezon cikti ilk iki bolumu izledim, simdilik fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ooo super. diziyi dizi takvimime almayi unutmusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 8. Bolumdeyim galiba, ilk sezon gibi degil ama yine akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar