Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bright (2017)

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
izledim biraz önce

güzel konu, kötü işlenmiş.

6.5/10 çalışır helalinden yine garip ve güzel bir havası var ama ötesi yok.

klasik son dönemlerin filmlerinden olmuş. harika bir fikir gelmiş ve belirli kısmını o fikir ile çok iyi yapmışlar ama geri kalan kısımlarında kafaları o kadar çalışmamış. O fikri dolduracak arka plan yok.

Oluyor, bitiyor. Anlamıyorsun, bu muydu ak diyorsun.

Son dönemin filmlerinde bayağı bu sorun var ya özellikle fantastik veya bilimkurgu yapımlarda.
Mesaj tarihi:
Fikrin yeterince iyi değerlendirilemediğine katılıyorum.

İlk başta fazlasıyla vasat geldi, hatta devam etmesem mi dedim. Fakat sonra asıl hikayeye girince tempo artıyor ve en azından sonuna kadar kendini izlettirecek düzeye geliyor.

Devam filmi için sipariş verilmiş bile.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

dunyasinin altyapisi var dizi filan cikar daha..tam netflixin somurecegi ortam..

yok işte, arka planda bi dünya var ama fikir güzel kısmındaki o fikir işte o sadece.

filmde hiçbir şey verilmedi. ucu açığı bırak mesela elf district falan olayına girilmedi, gösterilmedi bile tek anlamsız ve film akışına hiçbir şekilde etkisi olmayan bir sahne dışında. elfler ne bok yer falan.

bariz zaten devamı gelsin diye yapılmış anlıyorsun onu ama var olanı da çok eksik şekilde veriyor.
Mesaj tarihi:
dünya yaratıyolar işte senin hayalgücüne kalmış cogu şey
zamanla beklentilere göre devam edecekler ya da şaşırtacaklar vs
güzel film olmuş bazı ayrıntılar baya vurucu ben beğendim 8/10
Mesaj tarihi:
fena değil.

ama ben cucelerin olduğu bir dunyada bu kadar ekonomik sıkıntının yasanıcağını sanmıyrum.

basarsın endüstiriyi enerjiyi herkeze iş güc aş.
Mesaj tarihi:
Ben beğendim fikri ya, 7.5/10. FRP kafasında izleyince yine ufak bir grupla adventure tadı çıkmış. Bence iyi karıştırmışlar zaman olgusunu.

1 Ork, 1 Elf ve 1 insan, birlikte wandı bir yerden bir yere götürdüler en nihayetinde :)

Mesaj tarihi:
Çekimlerde mi planlarda mı bi eksik vardı böyle gerçekçi olmayan dialoglar havada kalan sahneler. Hani setting çok güzel makyajlar falan da iyiydi beğendim ama kendi içinde tutarsız olaylar vardı sıkıcı geçti bazı yerleri.
  • Yeni Oluştur...