Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6EZCBSsBxko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bad boys ile shadowrun ciftlesmis bu dogmus. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 izledim biraz önce güzel konu, kötü işlenmiş. 6.5/10 çalışır helalinden yine garip ve güzel bir havası var ama ötesi yok. klasik son dönemlerin filmlerinden olmuş. harika bir fikir gelmiş ve belirli kısmını o fikir ile çok iyi yapmışlar ama geri kalan kısımlarında kafaları o kadar çalışmamış. O fikri dolduracak arka plan yok. Oluyor, bitiyor. Anlamıyorsun, bu muydu ak diyorsun. Son dönemin filmlerinde bayağı bu sorun var ya özellikle fantastik veya bilimkurgu yapımlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 dunyasinin altyapisi var dizi filan cikar daha..tam netflixin somurecegi ortam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Fikrin yeterince iyi değerlendirilemediğine katılıyorum. İlk başta fazlasıyla vasat geldi, hatta devam etmesem mi dedim. Fakat sonra asıl hikayeye girince tempo artıyor ve en azından sonuna kadar kendini izlettirecek düzeye geliyor. Devam filmi için sipariş verilmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kötğ film bariz. gerçi tv movie klasmanına alırsak fazla bişi beklememek gerekiyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 dana22 said: dunyasinin altyapisi var dizi filan cikar daha..tam netflixin somurecegi ortam.. yok işte, arka planda bi dünya var ama fikir güzel kısmındaki o fikir işte o sadece. filmde hiçbir şey verilmedi. ucu açığı bırak mesela elf district falan olayına girilmedi, gösterilmedi bile tek anlamsız ve film akışına hiçbir şekilde etkisi olmayan bir sahne dışında. elfler ne bok yer falan. bariz zaten devamı gelsin diye yapılmış anlıyorsun onu ama var olanı da çok eksik şekilde veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 dünya yaratıyolar işte senin hayalgücüne kalmış cogu şey zamanla beklentilere göre devam edecekler ya da şaşırtacaklar vs güzel film olmuş bazı ayrıntılar baya vurucu ben beğendim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 6.5/10 TV filmi olarak güzel, setting falan şahane de biraz daha iyi olabilirmiş. Bazı yerleri çok sırıttı. Bir kere izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 dandik filmi nick yapmış auhhuaeua bunu düşünen fazla shadowrun dmliği yapmış lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 fena değil. ama ben cucelerin olduğu bir dunyada bu kadar ekonomik sıkıntının yasanıcağını sanmıyrum. basarsın endüstiriyi enerjiyi herkeze iş güc aş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 cücelerin durumu kötü mü filmde anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Filmde cüce yok, bir tek laf arasında cücelerden bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 cüceler avrupadadır daha çok, irlanda falan ne işleri var dandirik LA'de. 2-3 tane ejderha koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 yok ya gold rushda oil rushda hepsi amerikaya dolusmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben beğendim fikri ya, 7.5/10. FRP kafasında izleyince yine ufak bir grupla adventure tadı çıkmış. Bence iyi karıştırmışlar zaman olgusunu. 1 Ork, 1 Elf ve 1 insan, birlikte wandı bir yerden bir yere götürdüler en nihayetinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 bence daha bile fazla olabilirdi o haller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Çekimlerde mi planlarda mı bi eksik vardı böyle gerçekçi olmayan dialoglar havada kalan sahneler. Hani setting çok güzel makyajlar falan da iyiydi beğendim ama kendi içinde tutarsız olaylar vardı sıkıcı geçti bazı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 bole film ama dizi temposunda ilerledi biraz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 sankii sonrasında dizi gelecek gibi hissetirdi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 efsane film 52:10 da dragon uçuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 kesin sonrasinda will smithisiz orc ve elfli dize yapicaklar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 baya güzeldi, will smithsiz dizi bu kadar güzel olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 filmin kurgusunu stajer'e yaptırmışlar. o da bok etmiş haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bright said: Bir kere izlenir. nick pistisinden sana en az 2.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar