NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Kira vermediginizi varsayarsak, yatirimlarinizdan gelen sabit kazanc ne kadar olursa emekliligi dusunursunuz? Emeklilikten kastim 9-5 i birakip gelir tasasi olmadan hobilerin pesinden kosmak.Gtu saglama alinca calgici parcasi veya yazar olabilirim ne gusel. Bir cilginlik yapip kendimi 3-5 sene sonra erken emekli edebilirim ama Turkiye'de ne kadar parayla mutevazi ama pek birseyden kismadan yasanabilir ogrenmek istiyorum paticanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Nerede yasayacaksin, her yil iphone alinacak mi? Tek basina mi, evli ve mahdumlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Muneccim miyiz olm biz rakamlarla gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 abi hayata göre değişmez mi o iş çoluğu var çocuğu var ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yet another "abi beyaz yakalıktan sıkıldım istifa edip ege kasabasına yerleşiyorum" muhabbetleri incoming. abi bu aralar burdaki istifa konusundan sonra falan baya bir baydığımı hissettim. bu tarz çılgınlıkları yapıcam diye korkuyorum. ayrıca ARTIK BİR İŞ HAYATI bölümü açılsın şuraya ya, bütün emeklilik ot bok şeylerini konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Istanbul veya nezih bir tatil beldesi. Evliyim, bir de kizim var. Elektronik delisi oldugumdan telefon, bilgisayar falan baya guncel olacak tabi ama cok abartmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Izmir urlaya falan yerlesip ayda 5 kaatla kral gibi yasarsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 O zaman 10 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 3 ila 20 bin arasında değişiyor bu söylediğin kriter. Benim için mesela aylık 10 bin gelirim olsa bir daha sikseler çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ayda 5 kaat emekli parası almak için napmak gerekiyor? önce emekli olmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Gerci cocuk ozel falan okuyacak. Nasil bir akvisim yapabiliris sorusunu en gec 5 yilda sorarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Bu arada Amerika'da yasiyorum ama afakanlarin yavas yavas geldigini hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Çocuk varsa 10 yetmez, 15 olur o. Çocuğu tabi devlet okuluna yollayıp oradaki çocuklar ile aynı standartta büyüteceksen 12 de yetebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 düşünüyorum da amerikada yaşasam sıkılır mıydım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben senin için düşündüm, sıkılmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 her ay 20k gelcekse emekli olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 20k dedigin 6k dolares. Calismadan O kadar pasif gelirim olsa Amerika'da yasarim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 amerikada yatırım ne var mesela abi, çeşme gibi olcak yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Borsada options ve dividendlerden iyi para geliyor duzenli. Bide evi kiraya verirsem Turkiye'de emekli olabilirim 3-5 seneye. Orda kalayim dersem, suburblere gider orda yasarim ormanlik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Var abi beyaz kadin ticareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Borsalar uber sisti ya, amerikan borsalari daha da fena sisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Amerikan borsalari 3 senedir bkunu cikartti ama trailing stop loss koyarsan market cokse bile seni cokertmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Esh said: Var abi beyaz kadin ticareti yapalim dersen ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 arsa alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Beyaz kadın arsası ..En garanti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar