Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 benziyo asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 grego ile blekaysi eversek artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 elalem ay ussu alfa kurar ..bizimki camide masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Grego said: abv bilekays, neden hatun olmadın gad demit. canımsın. yalnız geçen gün bi topicte goering'e yürüdüm sen diye kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 anagramım sayılır, oldskul excelci, yürü gitsin. cami demişken -gruba da atmıştım gerçi- memleketin modern camileriyle dalga geçerken, şu cami baya utandırdı. adam bunker gibi cami yapmış, büyükçekmeceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 goldbären said: http://i.imgur.com/py4eWKi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Black-ice said: http://i64.tinypic.com/sp90kn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Müslüman Punk süper karışım, taksim de barlarda ki hallerini bilirim 10-15 yıl önce azına içki sürmezdi balta kafa dolaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 eski bu baya. tarikatçı falandı hatta sanırım bu bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 karabuz benim.kimseye yedirmem ondaki potansiyeli 2013 den beri goruyorum ben. ama şoyle bi dusundumde ihh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 donısırığım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 konu potansiyel değil ya, benzeşmenin abarması. bir de spesifik şeylerden çıkması. kayacam ben bu karabuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 lütfen Black1ce'ı rahat bırakın. bir tek ben muhalefet olurum ona! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 modern camide fastaki şu denizaşırı camiyi tek geçerim, minaresi bilmemkaç metre taş oyması falan http://c8.alamy.com/comp/J4RGGE/morocco-casablanca-town-mosque-minaret-mosque-hassan-2-beach-dusk-J4RGGE.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Hassan_II_Mosque_interior.jpg/220px-Hassan_II_Mosque_interior.jpg o yukarki postlardaki camiyi yaptıran kesin ihaledeki ahşap/mermer ustasına verilecek parayı hortumladı, sonra gitti ankara sitelerde 2 suntadan emine erdoğan türbanı yaptırıp onu dayadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Kilise sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Raylen said: o yukarki postlardaki camiyi yaptıran kesin ihaledeki ahşap/mermer ustasına verilecek parayı hortumladı, sonra gitti ankara sitelerde 2 suntadan emine erdoğan türbanı yaptırıp onu dayadı (facepalm) anlamadım sancaklar camiye laf mı edildi burada. öyleyse yurtdışında aldığı ödülleri falan koyalım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Bone said: lütfen Black1ce'ı rahat bırakın. bir tek ben muhalefet olurum ona! bonecim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Black-ice said: aynen lemmy yeşil mi pembe mi karar veremiyoruz aşırı birbirine benzeyen iki renktir bu ikisi zaten. uaausdhfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 goldbären said: bu seferki dandikmiş ya. gri yeşil işte, boş tatava. sanmıyorum gözlerindeki cone cell rod cell farkına göre pembe olduğunu. eş de her yerde ips satıp duruyor. panel fabrikası var herhalde. her yeri blb, asla siyah veremeyen, gtg'si en iyi olmayan, pleb gaming paneli. renkler süper olsun essahını görem diye alıp sonra f.lux / gunnar falan kullanıyorlar. aynı tayfa 2002'de homtitır sistem alıp hoparlörleri üst üste koyan tayfa. hepsi aşağılık insanlar!11 monitör seçimimden şüphe ettim. hafif bi depresyon başladı 2700 lira IPS monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 hollanda basbakani kralla gorusmeye gitmis: https://i.redd.it/8hvdrlyq9urz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 hollanda'da 100 araçlık konvoyla gidersen paramızı israf ediyorsun der halk istifa edersin. siyasette ne kâr ediyorsa onu satarsın. tayyip erdoğan yüzde 60 oy alacağını bilse her gün kaykayla dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 o zaman da tayyip olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 bu da bokunu çıkarmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar