Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu seferki dandikmiş ya. gri yeşil işte, boş tatava. sanmıyorum gözlerindeki cone cell rod cell farkına göre pembe olduğunu.

eş de her yerde ips satıp duruyor. panel fabrikası var herhalde.
her yeri blb, asla siyah veremeyen, gtg'si en iyi olmayan, pleb gaming paneli.

renkler süper olsun essahını görem diye alıp sonra f.lux / gunnar falan kullanıyorlar. aynı tayfa 2002'de homtitır sistem alıp hoparlörleri üst üste koyan tayfa. hepsi aşağılık insanlar!11
Mesaj tarihi:
renk körlüğüyla alakası yok
beyin daha onceki yasadigi tecrubelerle rengi belirliyor
ayakkabı pembe beyaz, loş floresan ışığında çekilmiş foto, dijitale döknce rengin ne oldugunu zaten görüyorsun paintte rengi emdir gri, turkuaz ama ayakkabı pembe beyaz
Mesaj tarihi:
https://i.hizliresim.com/a1E3PO.jpg

Buna pembe/beyaz diyen mi var şimdi? anlamadım.

Renk ayarlarıyla oynanmış mı onu demiyorlar bunun rengi ne diyorlar

Rengi gri/turkuaz aksini diyen beri gelsin.
Mesaj tarihi:
Fistan foto'nun renk ayarlarıyla oynandığı konusunda haklı, abzurt bir renk yapmışlar işte.

Ama sorulan o değil foto da renk ne o soruluyor renk ayarları sorulmuyor.
Mesaj tarihi:
lemmy sen nasıl bir kafa yaşıyorsun

hani mesela gri, yeşil, pis beyaz fln böyle renkler olsa arasında gidip gelirsin seçemezsin. dediğin o zaman olur.

biri pembe biri yeşil lan.
öncekinde de biri lacivert siyah biri altın sarısı beyaz görüyordu. acaip bi durum var işte.
Mesaj tarihi:
demin paintte açtım fotoyu.
pembe gören arkadaşı çağırdım. turkuaz yerden renk alıp benim turkuaz gördüğüm yeri o turkuazla boyadım. adam onu da göremedi. onun için pembe olan yeri turkuaza boyuyor olmam gerekiyordu. onu da pembe gördü.
Mesaj tarihi:
fistan o fotoyla ne anlatmak istiyorsun abi
A ve B'nin aynı renk olduğunu program yardımıyla anlayabiliyoruz = bu da sıkıntı. her insan öyle görür zaten, genel bi durum o.
ayakkabı durumu sadece pembe görenler için sıkıntı ama.
Mesaj tarihi:
pembeye tekabül eden yer turkuaz değil ama gri :D

ayakkabının gerçek rengi de pembedir zaten kimse ona bi şey demedi ki. görünen gri ama.
bi de pembe görmüyor, olduğunu anlıyor ne demek yahu
pembe görmüyorsa ne görüyor bu insanlar
  • Yeni Oluştur...