yumy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sen deli misin ya ne su yeşilii?? Leprikon göz yaşı mavisi o fffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bu seferki dandikmiş ya. gri yeşil işte, boş tatava. sanmıyorum gözlerindeki cone cell rod cell farkına göre pembe olduğunu. eş de her yerde ips satıp duruyor. panel fabrikası var herhalde. her yeri blb, asla siyah veremeyen, gtg'si en iyi olmayan, pleb gaming paneli. renkler süper olsun essahını görem diye alıp sonra f.lux / gunnar falan kullanıyorlar. aynı tayfa 2002'de homtitır sistem alıp hoparlörleri üst üste koyan tayfa. hepsi aşağılık insanlar!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 toz pempe bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Arada renk körü olanlarda işe yağ bal sürüyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 renk körlüğüyla alakası yok beyin daha onceki yasadigi tecrubelerle rengi belirliyor ayakkabı pembe beyaz, loş floresan ışığında çekilmiş foto, dijitale döknce rengin ne oldugunu zaten görüyorsun paintte rengi emdir gri, turkuaz ama ayakkabı pembe beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 https://i.hizliresim.com/a1E3PO.jpg Buna pembe/beyaz diyen mi var şimdi? anlamadım. Renk ayarlarıyla oynanmış mı onu demiyorlar bunun rengi ne diyorlar Rengi gri/turkuaz aksini diyen beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ekrandaki pikseller gri ve yeşil. aksini iddia eden de ılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bordo mavi degil mi simdi onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 İşte biride böyle ortalığı karıştırıyor böyle sürüp gidiyor olay :) Bir şey yok yani foto da gördüğünüz renk, zor bir renk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Fistan doğru söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Versiyonu çıkmış :D Bu tank ne renk? https://www.facebook.com/MetalTornado/photos/a.1447557568625377.1073741828.1384290161618785/1544794422235024/?type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Fistan foto'nun renk ayarlarıyla oynandığı konusunda haklı, abzurt bir renk yapmışlar işte. Ama sorulan o değil foto da renk ne o soruluyor renk ayarları sorulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 lemmy sen nasıl bir kafa yaşıyorsun hani mesela gri, yeşil, pis beyaz fln böyle renkler olsa arasında gidip gelirsin seçemezsin. dediğin o zaman olur. biri pembe biri yeşil lan. öncekinde de biri lacivert siyah biri altın sarısı beyaz görüyordu. acaip bi durum var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Kim o pembe gören gelsin bana bir bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 resim ilk çıktığında ofiste millet dalge geçti yeşil görüyorum diye. hepsi pembe gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 paintte açıp ne renk oldugunu piksel piksel görüyorsun zaten önemli olan ayakkabının gerçek rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Ben pes ettim tamam, uzayıp gidiyor böyle işte bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 önemli olan gerçek rengi falan değil. ne renk göründüğünü ancak program yardımıyla anlayabiliyorsan sende sıkıntı var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 demin paintte açtım fotoyu. pembe gören arkadaşı çağırdım. turkuaz yerden renk alıp benim turkuaz gördüğüm yeri o turkuazla boyadım. adam onu da göremedi. onun için pembe olan yeri turkuaza boyuyor olmam gerekiyordu. onu da pembe gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 fistan o fotoyla ne anlatmak istiyorsun abi A ve B'nin aynı renk olduğunu program yardımıyla anlayabiliyoruz = bu da sıkıntı. her insan öyle görür zaten, genel bi durum o. ayakkabı durumu sadece pembe görenler için sıkıntı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 pembe görmüyor, pembe oldugunu anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Pembe zaten. Rengiyle oynandığı için turkuaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 pembeye tekabül eden yer turkuaz değil ama gri :D ayakkabının gerçek rengi de pembedir zaten kimse ona bi şey demedi ki. görünen gri ama. bi de pembe görmüyor, olduğunu anlıyor ne demek yahu pembe görmüyorsa ne görüyor bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 neyi tartışıyosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar