Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 video efsaneymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 instagrama girmeyen anlayamaz abi orda insanların %45'u designer, %45'u traveler kalan %10'da designer, traveller. hepsinin tek ortak noktası var zengin olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ya da disi sex organi tasiyor olmalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Sosyal medyadan da olabildigince uzak durun abi. Eskiden tv gazete yaparsi ozendirme isini. Simdi hedef kitleye daha da nokta atisi yapan ozendirmeler var. Bende de var instagram, gezgin dalyaraklari takip etmiyorum, elin sikik yunan adasinda kralice gibi gezen ama reelde 3k maas alan tipleri de takip etmiyorum. Sanirim kimseyi takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bir de yapacak bir şeyleri yok heriflerin. para bok, iş güç yok, adamların sıkılması gayet normal. en iyi vakit geçiren şey de sağa sola gitmek işte. oralardan attığı instagram hikayeleri ve fotolar da kendi durumundaki kişilerle bağ kurmasına yardım ediyor. yılda 3-4 tam hafta tatilin varsa ve bunları keyif alarak, istanbul'daki gibi sürekli acele etmeden düzgün şekilde geçirebiliyorsan bu tür özenmelere hiç gerek yok bence gayet kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 dana22 said: oraya buraya gitmek degil ki olay..misal paris gittin sirf muzelerini gezmek 10 gun en az..arada lokal lezzetler sunlar bunlar dersen ole 100 dolarla filan olacak seyler degil onlar.. gezmekten ne anladığına göre değişir tabi abi fasd 4 gün amsterdamda kaldım. mj parası dışında totalde 100 euro harcamamışımdır bence. şehirde ayak basmadık yer de bırakmadım. müzelere girmedim, red light yapmadım tabi. gittim mi gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sanirim senin instagramin da yok.. ayni benim facebookum gibi..kimseyi takip etmiyorum..kimsenin gonderilerini de gormuyorum..bildirim de almiyorum..chate kapaliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 abi bu kadar muhabbetini yaptınız şu işin resmen iç geçiriyorum okurken yazdıklarınızı. keşke durum olsa bende istifa etsem şöyle 2 3 yatsam valla aşırı bunaldım lan. cumartesi günü seviye belirleme sınavı yapıcaklar şirkette ve bu sene başında vermeleri gereken ancak vermedikleri terfim bu sınava bağlı bende pazartesi bastım istifayı diye konu açabilecek durumda olmak isterdim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 iş yerinde seviye belirleme sınavı ne lan teog a mı giriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 seviye belirleme sınavı yapan bir şirkete direk istifa verilir ya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Isyeri lise abi Lise 2 adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 durumu olsa herkes istifa eder şirkette seviye tespit sınavı var durumum olsa istifa ederim diyosun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bende bir instagramı kapama ihtiyacı doğmaya başladı zaten inceden. keşfet özellikle çok sakat. hayatımda asla denk gelemeyeceğim kızlara aşık falan olmaya başladım. hele bir sevgili fln yapsam takip listemi yakmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Abi parasiz gezenler de var 100$ la 10 ulke challenge gibi şunu türkiyede yapmaya kalkınca edirneden çıkmadan vurdurursun. açım abi 1 ekmek parası diye. yurtdışı çıkış parası ötv mtv sigorta hgs bilmenne derken zaten 200+ dolar harcıyorsun. sonuç? -100$ skdkfkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Aa got gormek icin ideal bak. Ama r/justbeautifulwomen daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 100$ ile rahat gezerim türkiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Sosyal medyadan da olabildigince uzak durun abi. Eskiden tv gazete yaparsi ozendirme isini. Simdi hedef kitleye daha da nokta atisi yapan ozendirmeler var. Bende de var instagram, gezgin dalyaraklari takip etmiyorum, elin sikik yunan adasinda kralice gibi gezen ama reelde 3k maas alan tipleri de takip etmiyorum. Sanirim kimseyi takip etmiyorum. das sosyal medyanin getirdigi gram yarar/fayda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 karı kız likelıyorum, geri dönüş olursa bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ya gecen posci de mi nerde bi arastirma vardi "no one cares about your holiday photos" diye. Onu bi bulup okuyun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Jeeztro said: iş yerinde seviye belirleme sınavı ne lan teog a mı giriyonuz Stringray said: seviye belirleme sınavı yapan bir şirkete direk istifa verilir ya katılıyorum Esh said: Isyeri lise abi Lise 2 adam yok hacılar danışmanlık yapıyorum ve her sene bütün şirket giriyor zaten bu sınavlara. normal bir rutin zaten ancak terfiyi direk buna bağlamaları asıl olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Freelance çalışın hacıtlar. Varsa buna yönelik bir birikiminiz. 2 aydır dükkanın yanında freelance video işleri yapıyorum yurtdışı, ayda 1k dolarese yaklaştım şimdiden, hedef 3k aylık sdf. Bir nevi patronsuz çalışansın, istediğin her yerde de işini yapabilirsin. Mesain yok bir şeyin yok. Miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Yeterince danisilacak seviyede degil misin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sosyal medya kullanmayın abi zaten. iş, tanıtım vs dışında hiç anlayamadığım bir olgu mesela. özellikle instagram. gereksiz canını sıkıyor adamın. facebook yüzünden boşanan insanlar da var mesela fassdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Flameoffear said: Freelance çalışın hacıtlar. Varsa buna yönelik bir birikiminiz. 2 aydır dükkanın yanında freelance video işleri yapıyorum yurtdışı, ayda 1k dolarese yaklaştım şimdiden, hedef 3k aylık sdf. Bir nevi patronsuz çalışansın, istediğin her yerde de işini yapabilirsin. Mesain yok bir şeyin yok. Miss. Digital nomadlar her yerde abi zaten. Bi de bunlarin tasakli olanlari bvide hesap falan actirip sifir vergi takiliyolar. En guzel is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Yeterince danisilacak seviyede degil misin yani? senior'lık kovalıyorum. senior seviyesinde olup olmadığımı anlamak için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar