Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastım istifayı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Sosyal medyadan da olabildigince uzak durun abi.

Eskiden tv gazete yaparsi ozendirme isini. Simdi hedef kitleye daha da nokta atisi yapan ozendirmeler var.

Bende de var instagram, gezgin dalyaraklari takip etmiyorum, elin sikik yunan adasinda kralice gibi gezen ama reelde 3k maas alan tipleri de takip etmiyorum.

Sanirim kimseyi takip etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de yapacak bir şeyleri yok heriflerin.
para bok, iş güç yok, adamların sıkılması gayet normal. en iyi vakit geçiren şey de sağa sola gitmek işte. oralardan attığı instagram hikayeleri ve fotolar da kendi durumundaki kişilerle bağ kurmasına yardım ediyor.
yılda 3-4 tam hafta tatilin varsa ve bunları keyif alarak, istanbul'daki gibi sürekli acele etmeden düzgün şekilde geçirebiliyorsan bu tür özenmelere hiç gerek yok bence gayet kralsın.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

oraya buraya gitmek degil ki olay..misal paris gittin sirf muzelerini gezmek 10 gun en az..arada lokal lezzetler sunlar bunlar dersen ole 100 dolarla filan olacak seyler degil onlar..

gezmekten ne anladığına göre değişir tabi abi fasd

4 gün amsterdamda kaldım. mj parası dışında totalde 100 euro harcamamışımdır bence. şehirde ayak basmadık yer de bırakmadım.

müzelere girmedim, red light yapmadım tabi. gittim mi gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kadar muhabbetini yaptınız şu işin resmen iç geçiriyorum okurken yazdıklarınızı. keşke durum olsa bende istifa etsem şöyle 2 3 yatsam valla aşırı bunaldım lan.

cumartesi günü seviye belirleme sınavı yapıcaklar şirkette ve bu sene başında vermeleri gereken ancak vermedikleri terfim bu sınava bağlı

bende pazartesi bastım istifayı diye konu açabilecek durumda olmak isterdim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Sosyal medyadan da olabildigince uzak durun abi.

Eskiden tv gazete yaparsi ozendirme isini. Simdi hedef kitleye daha da nokta atisi yapan ozendirmeler var.

Bende de var instagram, gezgin dalyaraklari takip etmiyorum, elin sikik yunan adasinda kralice gibi gezen ama reelde 3k maas alan tipleri de takip etmiyorum.

Sanirim kimseyi takip etmiyorum.

das
sosyal medyanin getirdigi gram yarar/fayda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

iş yerinde seviye belirleme sınavı ne lan

teog a mı giriyonuz

Stringray said:

seviye belirleme sınavı yapan bir şirkete direk istifa verilir ya katılıyorum

Esh said:

Isyeri lise abi

Lise 2 adam

yok hacılar danışmanlık yapıyorum ve her sene bütün şirket giriyor zaten bu sınavlara. normal bir rutin zaten ancak terfiyi direk buna bağlamaları asıl olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Freelance çalışın hacıtlar. Varsa buna yönelik bir birikiminiz. 2 aydır dükkanın yanında freelance video işleri yapıyorum yurtdışı, ayda 1k dolarese yaklaştım şimdiden, hedef 3k aylık sdf. Bir nevi patronsuz çalışansın, istediğin her yerde de işini yapabilirsin. Mesain yok bir şeyin yok. Miss.

Digital nomadlar her yerde abi zaten. Bi de bunlarin tasakli olanlari bvide hesap falan actirip sifir vergi takiliyolar.

En guzel is
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...