Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Yet another sevgili thread :) Ama niyeti farklı.. Dünyadaki bütün sevgililerin sevgililer kutlu olsun canlarım. Dünya aşksız olmaz.. Siz bildiğinizi okumaya devam edin :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 yalan bunlar..[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Yalan malan özünüzden kopamazsınız arkadaşlar ne yazıkki. Hepiniz karşınıza filinta gibi delikanlı yada dünya güzeli bir hatun çıktığında içtiğiniz saplık andını aynen satıverirsiniz kabul edin.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 niye hemen olayı filinta ve dünya güzeli kıvamına sokuyorsun ki? bu mudur kıstası?[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 katiliyorum bende yukardaki yoruma :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Herkeze iyi güzel sexi yakışıklı sevgililer dileği ile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Yaaa sevgililer günü die bişi olurmu ya. Ulan yılda bigün sevgilimi hatırlıcaksam öle sevginin içine sıcam zaten. Bu günü herhalde sevgilisini hergün unutanlar için yapmışlar. Seven adam için her dakka sevgililer günüdür. Ama işte sırf maddi zarara girelim die böle bigun çıkartmışlar. Bugun kafadan gene 200 milyon harcıcaz...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 katılıyorum zaero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 evet anlamı yok bugünün kapitalistin teki çıkmış hadi bugün sevgililer günü olsun herkes para harcasın oh oh benim de ideallerim gerçekleşsin demiş millet de kanıyo ben kanmıyorum ne güzel ki :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Coca Cola günü çıkartsın Coca Cola firması sonra o gün deli para kırsın... ben de karpuz günü çıkartıcam diyarbakır ve adana dolaylarında sonra gör bendeki satışı...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hadi anneler günü anlarım , babalar gününüde anlarım. Ne yani sevgililer günü ne oluo? Ya ben sevgilime hediye alırım ama istediğim zaman alırım. Yani ne biliyim 14 Şubat geldiğinde harbiden zorla alıyorum. Tv'de bile bütün gün yok şunu alırsanız böle olur zaten. Neymiş kazak alırsam yakında ayrılabiliriz anlamına geliomuş ohannaaaaa beeeeee bi kazak bu manayı iletiosa ne diyim.Sırf inat ben bugun hediye almıcam daha sonra alıcam. Sırf inat abi.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kahrolsun kapitalizm !!!! Yalnız bu saatte icq um boş yani yarısı kadar online var normalin oha diyorum yani Millet canım cicim muhabbetine gitmiş Bakın mesela sapların bi 15 Şubatı var kutluyorlar hep birlikte.Sapların günü özel olur sonuçta sap olanlar hergün birarada mı sevgililer kadar cevap hayır [hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 14 Şubat 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sizi SAP lar birliğine alalım :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 neyse kadıköye gidicem arkadaşla beraber kız tavlamaya çıkıcakmışız hadi bakalım :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ani bir plan karar ve davetle foçaya gidicem akşama kadar kız bulurum işallah[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kahrolsun kapitalizm. adı bile saçma: SEVGİLİLER günü. Aşıklar günü değil yani, sevgililer günü. Sırf aşıkların çok extreme şeyler yaptığı bir gün değil de, herkesin birbirine hediye aldığı "çocuğum benim sevgilim" tarzında muhabbetlerin döndüğü bir gün. Ayrıca 18 senedir bir sevgilim (aşk anlamında) olmadığını hatırlatıyor. Ve üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 15:45 e kadartestçözcemsonra yetişebilirsem as da 16:30 matinesdine 8 mile a gitcem[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 rezil insan sinemaya gitme[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Eminem bu gitmem gerekiyor call of the anarchy[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 :rock:[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 İmzam yeter size[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ne bu nefret öfke brrr yahu.. Öncelikle sevgililer gününü "kapitalistler" çıkarmadılar, sallamayın arkadaşlar. Sevgililer günün oluşumu eski romaya kadar gider. Evliliği yasaklayan imparator Claudious'a karşı papaz Aziz Valentine'ın verdiği mücadelenin bir eseridir. (Valentine hapse girmiştir ayrı mesele :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 mesela "bana hergün bayram..."[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Babacum Deliye her gün bayram ifadesini, izninle SAP a her güb bayrama çevirmek istiyoruz, bi SAP olarak bu her gün bayramı bize ödün verirmisin?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bir sap = deli demek istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar