Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer Günü :)

Qui

Öne çıkan mesajlar

Yaaa sevgililer günü die bişi olurmu ya. Ulan yılda bigün sevgilimi hatırlıcaksam öle sevginin içine sıcam zaten. Bu günü herhalde sevgilisini hergün unutanlar için yapmışlar. Seven adam için her dakka sevgililer günüdür. Ama işte sırf maddi zarara girelim die böle bigun çıkartmışlar. Bugun kafadan gene 200 milyon harcıcaz...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

evet anlamı yok bugünün
kapitalistin teki çıkmış hadi bugün sevgililer günü olsun herkes para harcasın oh oh benim de ideallerim gerçekleşsin demiş
millet de kanıyo
ben kanmıyorum ne güzel ki :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi anneler günü anlarım , babalar gününüde anlarım. Ne yani sevgililer günü ne oluo? Ya ben sevgilime hediye alırım ama istediğim zaman alırım. Yani ne biliyim 14 Şubat geldiğinde harbiden zorla alıyorum. Tv'de bile bütün gün yok şunu alırsanız böle olur zaten. Neymiş kazak alırsam yakında ayrılabiliriz anlamına geliomuş ohannaaaaa beeeeee bi kazak bu manayı iletiosa ne diyim.Sırf inat ben bugun hediye almıcam daha sonra alıcam. Sırf inat abi.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kahrolsun kapitalizm !!!!
Yalnız bu saatte icq um boş yani yarısı kadar online var normalin oha diyorum yani
Millet canım cicim muhabbetine gitmiş

Bakın mesela sapların bi 15 Şubatı var kutluyorlar hep birlikte.Sapların günü özel olur sonuçta sap olanlar hergün birarada mı sevgililer kadar cevap hayır

[hline]OYNAT Uğur'cuğum...
[email protected]

[Bu mesaj Prawler tarafından 14 Şubat 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kahrolsun kapitalizm.
adı bile saçma:
SEVGİLİLER günü.

Aşıklar günü değil yani, sevgililer günü.

Sırf aşıkların çok extreme şeyler yaptığı bir gün değil de, herkesin birbirine hediye aldığı "çocuğum benim sevgilim" tarzında muhabbetlerin döndüğü bir gün.

Ayrıca 18 senedir bir sevgilim (aşk anlamında) olmadığını hatırlatıyor. Ve üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bu nefret öfke brrr yahu.. Öncelikle sevgililer gününü "kapitalistler" çıkarmadılar, sallamayın arkadaşlar.
Sevgililer günün oluşumu eski romaya kadar gider. Evliliği yasaklayan imparator Claudious'a karşı papaz Aziz Valentine'ın verdiği mücadelenin bir eseridir. (Valentine hapse girmiştir ayrı mesele :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...