Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aynen tam tersi. damarına basmaya görün çokokreme bile wot döşeyebilecek birisi. ama en ilginç tarafı 15 senedir falan bu kalitesinden hiç ödün vermemesidir bence. ben paticiğe uoscriptsharing'le başladım en büyük korkumuz baggioydu bu forumda. ne kötü günlerdi ya. angelwinglerine güvendik.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Wot yazma motivasyonunu nasil buluyorlar, o da ilginc.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben de buluyorum abi. güzel ve tepkili olduğum bir tartışma olsun döşerim.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Black-ice said: abi benim forumda tek ayar olduğum bir tavır var ki o da herşeyin en iyisini kendi bilen adamlar. onlar şöyle teker teker banlansa ben çok rahatlarım. bu adamları çok popüler ve büyük bir kesim tarafından sevilen şeylere casual bir tavırla yeterli sebep sunmadan bok atmalarından, kısa ve detaysız postlarından ya da postlara 10 üzerinden bireysel mütevazilik puanı verdiğinizde -10 gibi bir sonuç çıkmasından tanıyabilirsiniz. Lel ezik tabii ki senden iyi bilicem çok laf çakmışız içinde kalmış zzzZZZAAAAAA
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Holy said: Ha bir de sabonis gitsin. Aptal aptal konuşup sinirimi bozuyor ya, baksan tipe şeker gibi adam halbuki. Neresi şeker gibi ya. Eşini boşamış, cocuklarına nafaka parası vermeyen adam tipi direkt.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Tadı değil ama, sadece tuzu http://forum.paticik.com/thumbnails/90f/8cd/da6/323/671/634/b03/785/f33/c24/a3_450xNULL.png
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 axedice said: Black-ice said: abi benim forumda tek ayar olduğum bir tavır var ki o da herşeyin en iyisini kendi bilen adamlar. onlar şöyle teker teker banlansa ben çok rahatlarım. bu adamları çok popüler ve büyük bir kesim tarafından sevilen şeylere casual bir tavırla yeterli sebep sunmadan bok atmalarından, kısa ve detaysız postlarından ya da postlara 10 üzerinden bireysel mütevazilik puanı verdiğinizde -10 gibi bir sonuç çıkmasından tanıyabilirsiniz. Lel ezik tabii ki senden iyi bilicem çok laf çakmışız içinde kalmış zzzZZZAAAAAA aman senden bahsedecek olsam direk söylerim pabucumun artisi
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bir önceki sayfaya bak mesela 20 tane geyik postun arasında bir tane yamuk post var. kendini uzaktan belli ediyor bahsettiklerim zaten. (banlanırsam ironik olur editi)
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Black-ice said: Fin said: ağlama duvarı olmuş burası. hoşgeldin tam da senden bahsediyordum hb karabuz
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 dağılın lan ne toplandınız buraya
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 buraya da koyim komik bence hiç değil demeyin
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 anlamıyorum ki n'olduğunu grego şener şen olsa ayşen gruda di olsa kedi de paticik olsa daha anlamlı olmaz mıydı. sonuçta di gitti (ayşen gruda da gidiyor) grego gitmeden di'yi savundu (şener şenin arzulu bakışları) kedi de (paticik) yerinde işte gregoda kediyle ama di uzaklarda.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 black rice espriyi açıklayınca kötü oluyor ama di nasılsınız gençler diyor işte beklenti içinde olan şener şen . paticik de yüz vermeyen kadın. grego da durumu dışardan izleyen kişi di gidince geri döndü ya. cık cık cık
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 espriyi açıklamadım abi başka espri oldu benimki yalnız blackrice iyiymiş beğendim yönetime msj atayım da nicki değiştirsinler.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben açıkladım espriyi ya ühühühü
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 blackice fini seviyo blackice fini seviyo 1
Öne çıkan mesajlar