Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 selam ofisteki bilgisayarda kötü bir sıkıntı çıktı. direk format atacaktım ama atsam da düzelmez diye tırsıp bir sorayım dedim. mesela webde gezerken ya da CAD çizim yaparken (pek farketmiyor yani) bir anda mouse dahil herşey takılıyor. 1-2 dakika böyle bekledikten sonra ya mavi ekran veriyor, ya direk kendini kapatıyor (direk power off) ya da düzeliyor ve hayatına devam ediyor. mavi ekran çok hızlı geldiğinden hata kodunu falan da alamıyorum. bilgisayarda son zamanlarda şöyle bir sıkıntı olmaya başlamıştı. bir kaç açışımda mouse klavye çalışmadı. cad programının usb flash lisansı var. onu her açtığımda tekrar çıkarıp takmam gerekiyor ki program görsün. usblerle ilgili bir sıkıntı olabilir. bir de alakası var mı bilmiyorum ama spotify çalışmıyordu. tekrar kurmam gerekti. bunların hepsi aynı anda oldu. önerebileceğiniz bir şey var mı? direk format atsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yenisini al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 şikayet ettim seni umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ramde sıkıntı olduğunda bu şekilde şeyler olmuştu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bazen takılıp sonra devam ediyor demişsin o ilginç işte. Ram psu falan olsa takılıp sonra devam ettiğini hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bu arada archicadin dongle'ı çıkarıp başka girişe taktım hala bi sıkıntı olmadı. ondanmış galba bekliyorum heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 kardeşim sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ram gibi görünüyor, 2 tane var ise tek tek takıp kontrol et biri bozulmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Black-ice said: şikayet ettim seni umarım banlanırsın. ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Tam söylediğin sorunu yaratabilecek en olası sebep olabilecek 3 seçenek var: 1- Söylendiği gibi RAM'de problem vardır, ram değiştirmek gerekir 2- Voltaj problemi var. Bilgisayar yeniyse power supply'ı yeterince güçlü değildir, yeni değilse bozulmuştur. Veya power supply'da problem yoktur ama prizdeki voltaj çok dalgalanıyordur (akım korumalı priz kullanmadığını varsayarak kullanmanı tavsiye ederim). 3- Benim eski bilgisayarda da olduğu üzere ısınma problemi daha yüksek ihtimal. Fanlar gitmiş, toz birikmiş veya CPU üzerindeki macun gitmiştir. Uzun süre yüksek ısıda çalışa çalışa zaman içinde kalıcı hasar oluşmuş eşik değeri daha da düşmüştür. Ancak bu olursa bilgisayarı hemen geri açtığında zaman zaman cpu overheat uyarısı alma şansın yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 teşekkürler herkese. ben bunu hallettim de yazmayı unutmuştum. yazayım belki bi gün biri aynı şeyi yaşar fln. rami çıkardım taktım düzeldi. fgj bakalım 2 haftadır birşey olmadı. bir kere yapar gibi oldu sadece. iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 aynısı benim pc'de de oluyor. benimki hdd'nin temassızlık yapmasından dolayı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar