Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde gibi arabesk bi yapim var. Ne doner bakarim ne baskasi mi kayiyo diye uzulurum. Nerede trak orada birak. Ama beni biraktiklarinda durum farkli oluyodu tabi. Orada ego sikintisi oluyo biraz. Online gamingde, iliskide kaybettigin egoyu geri aliyosun. Geciyor
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Veya benim gibi ego free olacaksin. Kiza hadi takilalim dediginde, napiyim lan senin higi tip fakirini diyince, sen de haklisin diyebileceksin (tu)
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yekeyeke said: erkek tarafını dinledik, peki kızlar da saklıyor mu böyle şeyleri ya da okuyunca tatliş anıları canlanıyor mu acep. Evet. Tatlışlar da canlanıyor tatlış olmayanlar da.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senko said: Niye kaydediyorsunuz ki? Kac senedir kullaniyorum whatsapp telegram su bu. Bir kez lan konusulanlari kaydedeyim demedim aynı ben. vurkaççı kardişiiiim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 s7 edge telefonu düşürdüm ekranı kırıldı tamiri ıvır zıvır 1.700 tl diyor keşke eski sevgilimin whatsapp konuşmalarını okusam. dert var dert var
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Hatayi samsung alarak yapmissin Telefon dusuruyorsaniz sony alon abi xpreia serisi Günümüz nokia si resmen
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 gevsekler onun farkinda zerre kadar fiyat oynatmiyorlar..
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senko said: Hatayi samsung alarak yapmissin Telefon dusuruyorsaniz sony alon abi xpreia serisi Günümüz nokia si resmen hediye geldi abi ne yapayım "HAYVAN HERİF HEDİYE OLARAK SAMSUNG MU ALINIR" mı deseydim.
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ivy said: yekeyeke said: erkek tarafını dinledik, peki kızlar da saklıyor mu böyle şeyleri ya da okuyunca tatliş anıları canlanıyor mu acep. Evet. Tatlışlar da canlanıyor tatlış olmayanlar da. kaydetmiyor, yalan (facepalm)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yapmayın abi böyle şeyler silin konuşma arşivinizi fotoğraflar yetmiyo muydu abuk subuk apışmak için
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Esh said: Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde gibi arabesk bi yapim var. Ne doner bakarim ne baskasi mi kayiyo diye uzulurum. Nerede trak orada birak. Ama beni biraktiklarinda durum farkli oluyodu tabi. Orada ego sikintisi oluyo biraz. Online gamingde, iliskide kaybettigin egoyu geri aliyosun. Geciyor sebebini bilmek bir fayda veriyor muydu
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 konuşmalar sıkıntı da eski fotoğraflar daha büyük sıkıntı. ona da şükretmek lazım bence
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 fresia said: Esh said: Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde gibi arabesk bi yapim var. Ne doner bakarim ne baskasi mi kayiyo diye uzulurum. Nerede trak orada birak. Ama beni biraktiklarinda durum farkli oluyodu tabi. Orada ego sikintisi oluyo biraz. Online gamingde, iliskide kaybettigin egoyu geri aliyosun. Geciyor sebebini bilmek bir fayda veriyor muydu Sebebi benim dalyarak olmam.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 eski vidyolar en kötüsü if u know what i mean :> fdgdsf
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Eski videolar betemax, vhs 640x480 tabii
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Jaegerjaquez said: eski vidyolar en kötüsü if u know what i mean :> fdgdsf OO KANQ ÇOK SEKSLSİN
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senko said: Eski videolar betemax, vhs 640x480 tabii harbi ya, bir de grenli boyle. hayvani noise var. kotu zamanlar hep.
Öne çıkan mesajlar