dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hayaller helga gercekler hasan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Baggio said: Abi karısıyla şafak attırmak falan zarflıydı biraz atlayan atladı zaten de, KENDİNE ZAMAN NE YA HEUAHE diye cehalet elemental gelince tutamadım kendimi :p geri vites oluyor işte bu. zarfını yemişim. yapma. koca adamlarız yani. "atlayan atladı zaten" tam orta okul sıra arkadaşı kavgası sonuna "çrlik ayna" da koy tam olsun gasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sanssizsansli said: sepetteki içecekler öğlen yemeğine yetiyordur insallah aptal gibi eve taşıyor onları hergün https://i.hizliresim.com/pW0d7J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Jeeztro said: Baggio said: Abi karısıyla şafak attırmak falan zarflıydı biraz atlayan atladı zaten de, KENDİNE ZAMAN NE YA HEUAHE diye cehalet elemental gelince tutamadım kendimi :p geri vites oluyor işte bu. zarfını yemişim. yapma. koca adamlarız yani. "atlayan atladı zaten" tam orta okul sıra arkadaşı kavgası sonuna "çrlik ayna" da koy tam olsun gasd Yav sen kimsin abi geri vites yapayım heheh, içerlemiş kızmış kavga etmiş de değilsin ki zaten, güldük geçtik işte. Gerçeklik payı da var, bir kısım insan bunu çift olarak yapılan bir ritüel, mutsuz evliliğin 1 saatini daha geçiren bir etkinlik, bir alışkanlık olarak yapıyor da genelleme tarafı mini trolldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bu gazozlar benim sanal markette yok ya. eve söyleyemiyorum tek tek almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi şimdi karar ver. zarf mı attın gerçeklik payı mı var benim birisi olmama gerek yok zaten abi forumdayız. vergi dairesi başkanı da değilim benle iyi geçinesin. dilinin ayarı olacak işte. elalemin evliliği/eşi/dostu hakkında konuşmayacaksın. yanlış. konuşuyorsan da al eline telefonu eltinle yap dedikodunu. hoş değil. ne dersen de. ha sıçayım böyle başlığa gerçi. marketten alışveriş yapan aptal oldu, sanalmarket kullanan da tembel, bok püsür neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Jeeztro said: abi şimdi karar ver. zarf mı attın gerçeklik payı mı var Bir önceki mesajımda yazıyor, "gerçeklik payı var AMA genellemesi zarftı" diye. Okuyup da yazın cevapları, uğraştırmayın. Ya da uğraştırın, Cuma öğleden sonra mesai dolduralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Zarfınızı alıcı adreste bulunamadığı için reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 jeeztro senin ilişkin kötü olmasa böyle triggerlanmazsın. gel kişiselde derman bulalım derdine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 goldbären said: bu gazozlar benim sanal markette yok ya. eve söyleyemiyorum tek tek almam gerekiyor. neymiş o migros carrefour macro'da olmayan özel gazoz lan merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 TAZE GIDA ALIRKEN BEN https://i.hizliresim.com/pW0d7J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 goldbären said: jeeztro senin ilişkin kötü olmasa böyle triggerlanmazsın. gel kişiselde derman bulalım derdine. haydaaaaaaaa ağır oldu ashdfuahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 goldbären said: jeeztro senin ilişkin kötü olmasa böyle triggerlanmazsın. gel kişiselde derman bulalım derdine. fasdasd 2.5aylık bebek var ya. ilişkinin kötü olması imkansız fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sabonis said: neymiş o migros carrefour macro'da olmayan özel gazoz lan merak ettim var hepsinde. benim eve bakan sanal market şubesinde yok. iş yerine yakın olandan alıyoruz öğlen ritüeli. sanpellegrino meyveli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Jeeztro said: 2.5aylık bebek var ya. ilişkinin kötü olması imkansız fasdasd o evde ilişki var mı bilemem ama uyku yoktur. allah kolaylık versin ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 markette 1 değil, birkaç tane fotoğraf çektirmek nedir lan allasen? hayatımda markette kimsenin fotosunu çekmek aklıma gelmedi asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 tablet özledikçe açıp bakıyor demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 aktiftablet ya yellowstone ormanında ayı yakalıyor mübarek. şlaks şlaks çekiyor. bim fotoları falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sabonis said: markette 1 değil, birkaç tane fotoğraf çektirmek nedir lan allasen? hayatımda markette kimsenin fotosunu çekmek aklıma gelmedi asdfadsf adama taze fasulye aldırdığım gün, öncesi sonrası yapıcaktım fotoları, ama ümidim yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 et yiyemeyecek kadar fakir veya evli değilim çok şükür kardeş. kırtasiyeden hanıma suluboya alan aktiftablet mi çekelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 et alırken de görmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 içteki beyaz tişört eprimiş artık, sanpellegrinolardan 2 3 tane alma da bi beyaz tişört alıver, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 goldbären said: et yiyemeyecek kadar fakir veya evli değilim çok şükür kardeş. Ekmeği kes, yarım saat yürü, arada da bi sebze çay çorba iç tamam ya! İki ay sonra teşekkür edeceksin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Yaknız adama hintli diyodunuz roman çıktı. Geriye tek hintli balatazarlar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar