Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Erikli harici tercih etmiyoruz bizde. Hafif bir acımsı tadı var alışkanlık yaptı. Diğer sular yavan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 nestleyle aynı yerden çıkıyor ikisi de biliyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Holy said: Suyun lezzeti konusunda da herkes aynı damak tadına sahip değil tabi, ayırt edemiyor olabilirsin ama özellikle Avrupa'da markette satılan sular bizim çeşme sularından bile lezzetsiz. belli bi kötülükte olunca anlıyorum. 6 ay italyada yaşadım ve her an su içmekten nefret ettim. çok doğru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bu dünyada hiç bir güç bana eve 90 litre su taşıtamaz ya amelemiyim lan ben, içmem daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 hamidiye ..digerleri kesmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 hamidiye belediyenin değil miydi, topbaş vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kalabak suyu vardı eskiden tankerle mahalleleri gezerlerdi, bidonu alır gider doldururdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Auril said: bu dünyada hiç bir güç bana eve 90 litre su taşıtamaz ya amelemiyim lan ben, içmem daha iyiİşte zevk meselesi. Damak tadım için yapacağım şeylerin sınırı yok sanırım. Sadece bi öğün yemek yemeye 1 saatlik uçup totalde 5 saat falan harcayan insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 uçup gidip harcayıp yiyip içmeye ok 90 litre taşımaya no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 şöförü gönder o taşısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 güzel sular da var avrupada üstünde dağ resmi olanı alın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 evet bi şişe suya 20 avro verin, burda tatlu su suculuğu yapmayın 90 litre ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Evian koylu suyu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ben romada hep çeşmeden içtim bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Aluriel said: evet abi adam tek seferde 2-3 aylık ne lazımsa alıyorum diyor. sen hala hergün indirim f5liyor ikbik diyorsun. Baggio said: ] her gün girip bakıp kampanya denk geldiğinde aynı paraya belki iki katını alıp kurtulmak var. ben şuna demiştim köylü kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 koca bernini yapmış, sakat yere çesme koymaz dedim dayadım ağzımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 evianı kastetmemiştim lan ben yerel sular da var dağ resimli assdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 roma da her çeşmeden su içiliyor olm adamlar teeey ne zaman tasarlamışlar, bütün çeşmelere dağlardan geliyor su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bu migrostan online olarak dondurulmus urun istedigimizde nasil getiriyorlar? bu sicakta kamyona atip getirirlerse cilki cikar urunlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 erimiş getirirler mi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 özel çantaları var, hatta gidip ordan aldığında da depozito karşılığı o çantalardan alabiliyorsun aka soğuk zincir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 erimeye yakin getirdikleri olmustu bana ama belki 10 sipariste 1 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Fistan said: erimiş getirirler mi sence belli olmaz neye bi soyliyelim bakalim nasi gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 donmuş gidayı özel çantasından çıkarıp vermiyorlarsa almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 benim gördüğüm migros sanalmarket arabalı donduruculuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar