deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Oralar cennet şöyle işler için. Almanya'dayken bisikletle çıkıp saatlerce geziyorduk dağ bayır. Allahın unuttuğu köyde bile bisiklet yolu var, kaymak asfalt var. Bu longboard dalgasını da ilk Almanya'da görmüştüm zaten, millet derslere falan gidip geliyordu kampüste ama 200 euro verememiştim o zamanlar. Şimdi oralarda olsam Aşağı Saksonya'yı fethederdim board'umla :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 deadwoll said: senko said: abi 30 yasinda napiyorsun? allah korusun bi yerin kirilcak, dogru duzgun kaynamayacak sonra. ugras dur. Abi o dediğin anca 50'den sonra falan olur. O kadar korkuyla yaşamanın gereği yok. Ben yerden kalem alırken bile sakatlanıyorum bir de, kaykaydan düşüp sakatlanayım daha iyi sdf, ortamlarda anlatırım en azından. kesinlikle. beni de gaza getirdin.. bunun icin sana kufrediyorum bi taraftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Şunu da paylaşıyım madem heheh https://www.youtube.com/watch?v=YPDM0Ufht8c Gerçi buna freestyle/longboard dancing falan diyorlar da bence çok akıcı ve keyifli. Çocuğun kafası her zaman güzel ve tüm videoları çok iyi. Downhill için falan böyle kaliteli işler bulamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 böyle mi https://www.youtube.com/watch?v=AuCv9DV2Nbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 senko said: abi 30 yasinda napiyorsun? allah korusun bi yerin kirilcak, dogru duzgun kaynamayacak sonra. ugras dur. adamı öldürdün yahu. bende 30 sayılırım amatör top oynuyorum. bi yerim kırılacağı bırak bildiğin ölüm tehlikeleri atlatıyorum asd. mantık yanlış.hatta benim kaykayı bırakma sebebim futbol sayılır. benimde içimde hep ukte olmuştur. baya çevrem vardı bidünya aletim kaykayım var hala saklıyorum. normal değilde çükboardlardan almayı düşünüyorum uzun zamandır ama harekete geçemedim. birde benimde boy 190 sırıtma sırıtmama mevzuusu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Flassh said: böyle mi https://www.youtube.com/watch?v=AuCv9DV2Nbc Su zengin asyali cocuklari bayagi sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 dün gittim bi hevesle pennyboard aldım. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Pennyboard değil de, nickelboardlar varmış onları çok övüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 boyutları dışında ikisi de aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Malzeme farki var diyorlardi bir videoda da, simdi sen diyince kontrol ettim aralarinda 5" fark varmis sadece lel. Kayma sansin oldu mu nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 old school paten alsam kayabilir miyim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Sana yakismaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 deadwoll said: Malzeme farki var diyorlardi bir videoda da, simdi sen diyince kontrol ettim aralarinda 5" fark varmis sadece lel. Kayma sansin oldu mu nasil? cuma günü akşam 1 saat fln aralıklarla sürdüm. board küçük geldi haliyle arka ayağımı atarken boşluğa düşüyo ara sıra eski alışkanlıklarım hep. biraz daha pratik yaparsam alışırım. tekerlekler plastikti galiba. kaykaydan çıkan ses normal kaykaydan çıkan ses gibi haz vermiyor :) tabi tekerlekler plastik olduğu için normalden daha hızlı hızlanıyosun. sokakta fln sürerken dikkat etmek lazım. ilk fırsatta kalamış veya caddebostana gidicem. orada kesin notumu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Şu üstteki longboard videosu ne güzelmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Elim kırıldı sdf. Ama kaykaydan değil... Sinirlenip kirişi yumrukladım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 deadwoll said: Ama kaykaydan değil... Sinirlenip kirişi yumrukladım gg. genclikte koc burssuzluk var mi abi? gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 tnedon kopsaydi gorurdum seni de. tnedon kopmamis allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 tendonun kopmasi icin cok gelirli olmasi gerekiyor http://img01.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/174520_19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 olm adam kadikoy longboard fest degil mi la? tendonu vardir bence. tendonludur bu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Yok yav gayet fakirim ben. Longboardu ogrenci odevlerini kagit toplayicilara satarak biriktirdiklerimle aldim. O degil anamlar duysa oteki elimi de onlar kirar, daha gecen soz verdim boyle atarli giderli hareketler yapmayacagima :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Aiko said: dün gittim bi hevesle pennyboard aldım. gg cok iyiymiş bunlar kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 bunyeye zarar bak ben sinirlenmem mesela, asla sinirlenmem. Siniri kin olarak icimde biriktirip karsi tarafin en ummadigi anda, en zayif aninda vururum. Daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 deadwoll said: Elim kırıldı sdf. Ama kaykaydan değil... Sinirlenip kirişi yumrukladım gg. kac yasindasin yaw, biz de kiriyorduk kucukken erkektik, 3 kere kirdim ben son 2sinde doktora gitmedim hala yamuk elim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 30 yaşındayım da, manyak mısın abi neden gitmiyorsun? Hayvan gibi şişti elim vurduğum gibi. Röntgen çektiler, kemik bayağı bayağı kırılmış ortadan ikiye sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 elektrik prizlerine vurun abi. hem duvara vurmuş gibi bonus alıyorsunuz hem eliniz sağlam cıkıyor. erkekliğin bugını buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar