Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Prologue iyiymis bayagi, isin yoksa lostbelt i bekle. Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom ova si da cikmis. Prologue la beraber izlemenizi tavsiye ederim. Gerci efektler babylonia kadar iyi degil. Hokusai ye 13-14 ticket gomdum, gene Emiya Archer cikti, zaten np5, direk rare prism ladim. Paid gacha dan Sherlock cikti. Acikcasi ilk tercihlerim arasinda degildi ama iyi oldu, friend list e sadece Sherlock u var diye 2-3 elemani eklemistim, challenge questlerde cok yardimci olmustu. Birde story e de cok uydu :))) Paid quartz i da sifirladim, belki yaza alirim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 GSSRdan Scheherazade çıktı. Buradan onun spooklamadığı bir ben kalmıştım, takımı tamamladık ^^ (Gerçi daha önceden dediğim gibi kötü bir char değil ama kullanım alanı çok kısıtlı olduğu için başka bir şey çıksa daha çok sevinirdim tabi) Hokusai'yi de 60 SQ ve 10 civarı single ticketın ardından düşürdüm dün. Ona sevindim en azından. Ama bugün Gil'e geri kalan herşeyi gömdüm, her zamanki gibi yine düşmedi yavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Hahaha benim gecen gssr dan cikmisti Scheherazade, power up gelene kadar bir numarasi yok. Hokusai grtz. Ben quartz lara kiyamadim acikcasi, gelen ticketlari rollarim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Da Vinci/JAlter rerun'ından sonra Setsubun diye bir event var ona bayağı söveceğiz gibi gözüküyor. Sırf detaylarını okudum ve şimdiden tiksindim eventten ahahahah. Alıntı Servants will gain "Fatigue" from floor clearing and requires time to recover before they can be used again. Fatigue is 4 hours, and countdown starts "AFTER" completing a quest. losing or retreating from battle will not activate fatigue on servants used. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 her 10 katta bir boss varmis, combat basina tek guclu servant koyup, boss combatta full force girin demisler. Butun party settingleri ona gore ayarlamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 kancolle'nin fleet lock ahlaksızlığını mı almışlar ala ala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Oyle olmus, 5 tane servant i onsen e koyup fatigue time i yariya indirebiliyormussun. Kanser gibi bir event bizi bekliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Da Vinci rerunı başladı, bayağı iyi lootlar var kaçırmayın. Bir de daily quest var lottery dropları için, 1. gününküler çok yüksek olmasa da kolay bir şekilde material toplamak için işe yarıyor o yüzden onları kaçırmadan bitirmek lazım. Bu arada eventten gelen JAlter skini çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Da Vinci rerun in lootlari bayagi iyiydi, son gunde toparlayabildigim kadar toparladim. Jalter in skini aldim ama Jalter yok :)) Belki duser bir gun. Bedava 4* geliyormus. Lancer Alter, Yagyū Munenori, Katō Danzō, Saber Alter var listemde, karar veremedim henuz. Saber var bayagi, Lancer Alter her zaman cekici, assassin yok fazla, birde Kato un tipi begendim, yoksa dmg inde bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 nefertiti yada tamamo alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Ben Nitocris'i NP2lerim herhalde. Ya o, ya da Lancelot(Zerker) NP3 Ya da önümüzdeki eventlerden birinde çok işe yarayacak bir servant varsa onu seçebilirim. Yeni gelen 4*lar hangileri, eventlerde neler lazım olacak pek emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Tek ticket varmis, dedim rollayayim belli olmaz. Gene Emiya Archer cikti, gene rare prism ladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 2 hafta önce tablet fayansa düşüp bozuldu, tamir edebilirlerse login edeceğim, üşendim emülatörle uğraşmaya. belki de bu ilahi bir sinyal oldu, sonuca göre bakacağım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Bende onu sorucaktim, bugun friend list e bakinca gordum, 2 haftadir yoksun. Birakti herhalde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 sr nasil aliniyo itemi verdi nerde bulamadim summoni acilmadi heralde tamamo np3 lerim heracles np5 olabilir yada hasan nefertiti death syngerny diycemde gunluk daily lootumu alip cikiyorum en lewd olani seceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 sr alimi 22.01 de acilacak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Lancer Alter i aldim, neredeyse levelladim. Second Archive exp karti dolu Da Vinci sagolsun. 4* uzeri servantlarda max level olmayan 1 yada 2 servant kaldi. 3* exp leri 2*, 3* servantlara yigdim. Tamamen Setsubun a hazirlik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 nerden aliniyo sr sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) Ben kararsız kaldım bu sefer. Nitocris'i NP2 lerim diyordum ama şimdi bende Story Locked 4* servantlardan bir çoğunun olmadığını farkettim. Story Lockun olayı sadece Story Bannerdan düşüyor olması, -ki onu hiçbir şekilde kullanmıyorum her zaman limited bannerdaki 5*'a göre quartz harcıyorum. Bir de limited bannerda rate-up sırasında düşebiliyor işte. Onun için de anca denk gelirse. Yani hem istediğim bir 5* limited char gelecek, hem de aynı zamanda arkada bana lazım olan bir story-locked bir 4* gelecek, ben o 5*'a rollarken 4* düşecek filan çok zor. Nitocris'in GilCaster'ın mesela summon pool çok diluted olsa da neye rollarsam rollayayım düşme ihtimali var, Gorgon, Kato, Yagyu, Lancer Alter filan Story Bannera rollamadığım sürece limited sayılır bu charlar. Artoria Lancer Alter'ı NP2 lesem mi diyordum ama Lancera doydum Ere-chan sağolsun. Yagyu, Gorgon veya Kato olabilir ama çok ta şart değil. Story-locked olmayan servantlar arasında istediğim daha fazla var ama bunları elde etmenin tek yolu da limited bannerlar, bu ticketi locked olmayan bir servanta harcarsam ziyan ediyorum gibi hissediyorum. O yüzden karar veremiyorum, halp! Dickpick-worthy story-locked servantlar: Artoria Alter, Artoria Lancer Alter (NP2), Nero (NP4), Medea(NP2), Gorgon, Kato, Queen of Sheba. Gameplay için işe yarayabilecek story-locked servantlar: Artoria Lancer Alter (NP2), Queen of Sheba, Gorgon, Yagyu, Edison, Story-locked'ı boşverirsem istediklerim sırasıyla: Penthesilea, Nitocris (NP2), LancelotZerker(NP3), GilCaster, LancelotSaber, Helena. @Fin Giftboxa düşen SR ticketı alıp sağ üstteki Exchange Shop'a tıklayıp en üstteki bannera tıklıyorsun oradan seçiyorsun. Ocak 23, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Tier list e gore Yagyu, waifu olarak Danzo (Danzo un np1 dmg i cok dusuk). Gameplay icin bence en ihtiyacin oldugu class a gore tercih yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Yagyu'nun da o kadar yükseklere koyulacak nesi var anlamadım art crit charı. Crit dediğin ya buster olur merlin synergy için ya da quick olur star toplamaya devam etsin diye. Bir de daha önemlisi durationlar çok düşük ya bütün buffları 1 turn, skilleri maxlasan bile 5 turn cd var. Güçlü, ama 1/5 uptimelı char tier listte o kadar yukarıları haketmiyor. Gerçi şimdi baktım aşağılara düşürmüşler zaten, bi ara gelip geçti tier listin tepesinden demek ki. Art için Merlin gibi bir char olsa Crit OTK için filan kullanılır derdim ama öyle bir şey de yok, anlayamadım charın olayını. Gameplay için de 4* charlar en çok OTK setuplarda işime yarıyor işte. Class değil NP bar charge ihtiyacım var yani. Problemim bana lazım olan servantların story locked olmaması aslında Ticketle seçeceğim için story locked birşeyler seçmem lazımmış gibi geliyor onları elde etmem diğerlerine kıyasla daha zor olduğu için. Ama tabi bana lazım olmaması çok gerekli değiller demek oluyor zaten o yüzden çok vicdan azabı çekmeden direkt istediklerime baksam daha iyi olacak galiba. Bu arada Circe'yi farketmemişim, Nitocris gibi 100+% NP charge var. OTK setuplarında işe yarayabilir, o vardı sanırım listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Penthesilea aldım ileride lazım olur diye. Belli bir niche gruba(Greek Male) karşı hayvani güçlü (+100% buff), o olmasa bile diğer buffları da bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Pent iyidir, bir ara bende gozume kestirmistim. En azindan berserker, greek male olmasa bile dan dun yine vuruyor. Yagyu icin 1/5 uptime ile char diyorlar ama tier listesinde niye o kadar cikti inan bilmiyorum. Bence biraz goruntu ve art style da etkili. Yoksa Lancelot-Saber daha etkili bir char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 tableti hala yapamadılar, dedim bari emülatör yükleyeyim şu bedava servant için ama transfer sistemini unuttum. 2020 yılında hesap sistemi kullanmayan oyuna ne kadar sövsem az. şu oyuna para verip de hesabı böyle kaybetmek de ne koyardı, iyi ki kuruş vermemişim. tableti yapamazlarsa havaya gidecek hesap herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 (düzenlendi) Id ile transfer kodu lazim, onu da app ten aliyorsun. Ben yazdim bir yere transfer kodunu ne olur ne olmaz. Hakkaten niye hesap sistemi yok fgo anlamis degilim. Ocak 25, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar