Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 18. kutu, tabletin pili bitti, hala ce yok. şarj olsun 1 saat, sonra devam edeceğim ama lanet ettim cidden adamlara. 6 saat kaldı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 21 kutu actim, benden paso. Event CE si baslarda dusmustu bana allahtan. Yoksa 3. kutudan 21. kutuya kadar 1 tane dustu. Sam sabrin bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 İyi kasmışsınız ama, ben 16 kutuda yoruldum sıkıldım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 soyle bi hasta gordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 saat 6:56 itibariyle aldım ceyi ama 2’den beri maraton yaptım, son ceyi aldığım maça başlamadan biraz önce tablet %3 pil uyarısı verdi, gittim iki büklüm adaptörde takılı oynadım, öncesinde de boynum tutuldu zaten. aniplexe ettiğim bedduaların, küfürlerin haddi hesabı yok bu gece. son 5dkde çıkmasaydı buraya da dizecektim tek tek onları. şimdi de maintenancea girdi direkt, lotarya yarına kaldı. kaçıncı kutuya gelmişim yazarım yarın ama bugün 124,5’tan 126’ya geldim oradan düşünün artık. toplam 12 saat rahat oynamışımdır bugün, çekilecek işkence değil bir yandan film izlemesem aynı skiplenemeyen GAYBOLGARUTERINÜVÜ animasyonlarını ekranda dönerken yüzüncü kere. of boynum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Bende simdi birirdim, kac kutu bilmiyorum ama ruhumdan birseyler gitti sanirim Shiki ile summer shishou direk senelik izne cikicak, assasinler assasin olali boyle farmingen gormedi :( Waver emekli olcak zaten merlin bey tenezzul ederse Oghhhhkkk ruyama giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Sana da bana da geçmiş olsun da ce düşünce bıraksaymışsın keşke, lotarya için mi abandın o kadar? Ben ce olmasa direkt bırakmıştım servant bitince. Harbi tiksindim ama oyundan yani, arkaplanda iki kere starship troopers, bir kere se7en, iki kere cobra, dünya haberleri filan ancak öyle dayandım. Yoksa böyle oturup sadece buna odaklanmam imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Medyascopeda son odnem cikan butun siyasi programlari izledim sanirim, yetmeid ilber ortaylinin son donemki yaptigi konusmalari youtube hizlandirmadan dogal hizinda dinledim filan Genede terelelliii gidiodu, kutu dolu acaiom us andada 60quartza acimadim bastim clay veya caster husbando gelir diye, gele gele loli medusa geldi :( ABV senin DW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Lottery i den iyi qp + mat geliyor diye abandik. En son Atilla Yesilada videolari esliginde farmliyordum, uyku gelince dayanamadim. Neyse artik yeni story e bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Story cok iyi ya, allahim sana geliyorum. Bu kadar yasadigim icin sansliyim, camelotdan sonra benim icin singularity yazmis nasu :)-D (:D https://i.imgur.com/oNrzA71.jpg https://i.imgur.com/FK0qFOi.gif #nohomo #itsnotgayifitsclay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Event var diye Camelotu da yarım bırakmıştım, rushlamam lazım onu da. Solomon chapter bayağı yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 bi gazla bitirdim camelotu nesi zormuski dedim 3 ay once elimi atamiyodum mashu guzel oldu baya anniversary ve apologemlerle 40 sq a uakin geldi bide GSSR gelsin artik bide camelottan medal toplaniyo diyenler nerde 6 tane medal dustu totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Şu hatırlatmayı da yapalım, önceki chapterlar gibi Babylonia'da da Half AP beklemeyin. 2 hafta içerisinde bitirmek lazım Salomon chapter başlamadan. https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Salomon_Chapter_Release said: Chapter Release Date : 22 December 2016 ~ approximately 19:00 JST Features the release of the Final Order - Salomon. The Final Order is unlocked by clearing Babylonia. Any player who cleared Babylonia's Main Quest before the chapter release date will gain 30 Saint Quartz. Bond Levels of your Servant that you will give stat bonus for any Servants you fielded in this chapter, starting from BOND LEVEL 5. Bond level increases bonus damage starting from +20% to +100% at Bond Level 10. Mashu Kyrielight is considered Bond Level 10 for this order. It is advisable to strengthen Mashu Kyrielight for the final battle. The Final Order will feature a Raid-Style battle that is similar to Onigashima Event and Rashoumon Event. The Final Order will have Demon Pillars as your main bosses; you'll have a raid battle for each one of them. After defeating a pillar, another one will appear, 6 in total. The final boss will be Solomon. More Info Will Be Explained Here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 28. kutuda gelmiş ce, Allah belanı versin aniplex. draw all düğmesi lazım gbf gibi, bas bas bitmiyor lottery. 7000 stocking çekene kadar parmak gitti. camelot bitmedi daha, solomon ne bilmiyorum da pas challenge event filansa gene öncekiler gibi son arc'ı bitirmeyi isteyen. ana hikayeyi de skipliyorum artık mordred veya jeanne filan yoksa chapterda, çünkü bir oturuşta okunmuyor ap meselesi yüzünden. her ap dolduğunda da o geyikleri çekemiyorum. journaldan bakarım bazılarına sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Solomon event değil, bu story arcın finali. Ama normal story chapter gibi değil, boss raid şeklinde olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 ha ok 5 günde filan kapanmıyorsa sonra yaparım nasılsa bir ara, np. ocak-şubata kadar biraz daha ticket ve sq toplasam kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Solomonu yapman için demedim zaten, Babylonia'yı Solomon başlamadan önce bitirirsen 30SQ vereceklermiş. Daha doğrusu JP serverında öyle yapmışlar diyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 ehhh, birşeysinin hörekesi diyorum onlara. neyse madem bir düşüneyim ama hiç rushlayasım yok hele hele dünkü kusturan maratondan sonra. eyvallah ama söylediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 oo 30ap daha geliyo iyiymis sfdfs Jpnin yarisi kadar gem verse keske overall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Sam said: ana hikayeyi de skipliyorum artık mordred veya jeanne filan yoksa chapterda, çünkü bir oturuşta okunmuyor ap meselesi yüzünden. her ap dolduğunda da o geyikleri çekemiyorum. journaldan bakarım bazılarına sonra. https://i.postimg.cc/sfYb9gsP/resim.png Yalnız cidden Babyloniayı gönül rahatlığıyla skipleyebiliriz. Journala filan da gerek yok. çünkü... https://www.youtube.com/watch?v=BLOCdPTQirI 2019 TV Anime olarak gelecek. Boss fightlar filan spoiler olacak tabii, bir de Gudako yok, Gudao var o büyük kayıp. Ama yine de animeyi beklemeye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 ya maim story tonla ap istemese kafam dingiken bir oturuşta singularity bitirmesem bile yarılarım filan, ama 20 chapterın max 1-2sini yapıp ap bitiyor. ap dolunca kafa dinginliği gitmiş artık, o noktada oturup bir daha mash ile roman şakalaşmalarını çekemiyorum, dümdüz yazı zaten seslendirmesiz. ya ap cost azalacak ya da apple sebil olacak yani, böyle 10 taksitte çekemiyorum şahsen. bir de gbf'nin en eski chapterları gibi illa iki lafın arasında bir battle gerek olmasa da. gbf neyse ki visual novel gibi yaptı artık, battle hikaye gerektirmiyorsa yok. bütün ch bir battle, geri kalan üçü hikaye. bunların da öyle yapması lazım aynı trash mobu 5 kere ardı ardına koyup sonra aynı bossun farklı triggerlısını üstüste 2 kere koymak yerine. arcları uzattılar, her arcta 100+ combat var herhalde autolanamayan. o zibidiyi roma'da öldürdükten sonra zaten motivasyonum kalmadı gibi, okyanusya filan baydı, londra da mordred hatırına. amerika'dan itibaren skipledim artık ama arturia içeren yerleri filan dönüp okurum sonra herhalde. skip hiç huyum değildir ama fgo sistemine ruh sağlığı dayanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Septem en kotu singularity filan hikaye kalitesi olarak Amerikada duzeliyor anlatim nasu direk isin icinebgirince, camelot ve babylonia hani asiri basarili. Camelotu zaten hem hikaye hem gameolay ne kadar ovsem az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Camelot Arcının da moviesi gelecekmiş zaten. Yapımcısı da Production IG hatta (HYPEHYPEHYPE) (Babylonia TV anime CloverWorks bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Babylonia feci bond point veriyor, bond ce sini mutlaka takima ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 temizledim 2 tane grail oyhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar