Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Aynen, JAlter Loli bayağı iyi. Arturia DarkBoobs AoE Lancer ihtiyacımı karşılıyordu ama kadro dışı kalır herhalde.
NP1 leri kıyaslasak Arturia skill set açısından daha iyi tabi de NP1 vs NP5 diye değerlendirince JAlter Loli döver gibi geliyor.

Yalnız şu eventlere bi voice acting eklemediler gitti ya, şu dialogları dinleyememek çok büyük kayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

event'in sonu güzel bitti. ganbatte, jeanne santa alter lily claus d'arc! :')

neyse ki stocking encounter assassin takımıyla yapılabilir olmuş da çekilebilir halde. çok kısa süre gerçi ama neyse artık, şu son ce'yi kesin çıkartmam lazım.
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/7d48c9e94a6f785df1e9027b419b32361480528083_full.jpg
%2 drop Allah akıl fikir versin aniplex'e.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı şekilde Mat/Ember kolay toplanıyor diye kutu kasıyorum. Tabi 5xLB için event boyunca hiç uyumadan aralıksız kasmak filan lazım herhalde. Ya da JP serverından filandır, rerunda da kasmıştır.

Hayvan gibi MP geldiği için Mash CE si de bitti bu arada. Bundan sonra başka CE de yok wikide. Başka MP Sink te yok bildiğim kadarıyla. Archive slot veya shoptan Ember/Fou alınabilir işte.

Sonradan gelen ticketları da Ishtarin'e gömdüm, Arturia çıktı :/
Rate Up'ın 0.7% olması lazım, nasıl kalan 0.3% e denk gelip üstüne bir de servant pool içinden zaten bende olan bir avuç servanta denk geliyor anlamıyorum.
Hiçbir SSRa itirazım yok tabi ama yine de içime oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gz gene de, bu oyunda 5* ölüsü bile gene başarı çekebilmek valla,

jalter, jack, sumsca hızlı bitiriyor neyse ki, çekilecek eziyet değil yoksa. ama jeanne candır diyerek oynuyorum gene.

mhx alter darth arturia banner ne zamana gelir? miyamotoya herşeyi harcamasam mı diye düşündüm aralarında çok zaman olmadığını farkedince.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet itirazım yok o açıdan^^
NP2 bayağı gerekli bir bonus zaten, NP1->NP2 %30, NP2->NP3 %15 civarında damage artışı demek, o yüzden sık kullandığım servantlara denk gelirse üzülmem. JAlter'a, Drake'e gelse keşke. Ama Arturia şimdilik vasat, buff gelmesine de 2 yıla yakın var, beklemek koyuyor. O yüzden başka bir şey çıksa daha iyi olurdu.

Ben de Shishou ve ASMR-Loliyle kesiyorum bayağı kolay farmlanıyor o sayede.

Musashi 15.01
Darth Saber 22.02
Tabi JP tarihleriyle %100 uyuşmaz ama Ocak ortası/Şubat sonu diye düşünebilirsin, ya da 5 hafta var arada işte.

https://i.0imgur.com/N65rRgQ.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

haa iyi o zaman, eyvallah bunu öğrendiğim iyi oldu. biraz deneyip bırakırım madem. saberlarım var da şu kazıkçıyı supporttan kaldırayım, en sevmediğim şey zaten hitler tier tipleri oynamak veya öne çıkarmak. jacki de imba olmasa kullanasım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuşmanın aynısını sanki 10 sayfa önce filan yapmıştık, bir deja vu yaşadım ehu.

şu varken kazıkçıya bakmam.
https://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_and_mysterious_heroine_x_fate_grand_order_and_etc_drawn_by_nagu__887a893c98ae3c379d87b6c3601d4fba.png
https://vignette.wikia.nocookie.net/fategrandorder/images/c/c4/MHXAlter3.png
UNNNNLIMITED POWAAAH!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya vurmaya göre oyun arasam bu oyun o oyun değil zaten, at çöpe gitsin gameplay, istediğim ceyi filan alacak kadar ölsün moblar yeter. motorcuyu bıraktım %2000 modifier umrumda değil zibidi vuruyorsa. nightingale rollayacaktım zaten, herkülden tiksindim zaten sevmem taa 2005ten beri.

buradan da gacha rng tanrısına sesleniyorum, artı mok gibiyse düşürmesin, lancelot vs filan uğramasın hiç rosterıma.

13. kutuya geldim, hala ce yok, hay tüküreyim ben bu oyuna, oturdum mal gibi kasıyorum jeanne diye. jeanne olmasa çoktan sallamıştım. cidden son ceyi vendora koymayan adamı tokat manyağı yapmak lazım. pislik herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim powerplay wishlistimle waifu wishlistim ayrı zaten. Merlin/Raikou/Gil filan powerplay wishlistimdekiler, challenge content ya da çabuk mob kesmek için filan lazım diye. Onları bi alsam geri kalan bütün waifulara YOLOroll çekebileceğim.

CE konusu da bayağı şanssızlık olmuş, droprateler o kadar kötü değil ya. 12. kutudayım ben, LB üstüne 3 tane daha çıktı. Ama evet, shopa 4 CE koymak bayağı kötü dizayn, droprate o kadar az olunca ne kadar farmlarsan farmla düşmeme ihtimali var.

Yalnız 4. droptan sonra bayağı zaman geçti üstüne başka drop görmedim. Son questten düşmüyor olabilir mi? Sanırım hepsini Gil questinden düşürmüştüm ben(farmingin çok büyük bölümünü çorap questinde yapmama rağmen). Ama belki öyle denk gelmiştir, wikide son questten de düşüyor diye yazmışlar çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

valla gamepress sayfasından bakıyorum da %2 gösteriyor işte ona güvendim:

https://grandorder.gamepress.gg/quest/stocking-gathering-blizzard-christmas-counterattack

lau şansı gibi olursam çok kötü of. bütün gecemi buna ayırtacak meh.
walkthru said:

The best drop rate(2%...) is of course from the highest level quest. The Miracle Stockings farming location: Blizzard.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...