Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 oyun event - story cenderesinde gidiyor 2-3 event 1 story chapter dongusu devam ediyor iste, event/story dongusu arasi ayda 1 filan 1 hafta bos kalip dinleniyorsun sonra devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 O zaman mat kasayim ben en iyisi. Peki quest ler harici quartz toplama yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 NA'yı yapmadıysan mevcut event'i yapamıyorsundur, onu skipleyerek bitir hemen, event'i yaparsın yapabildiğin kadar. matları world drop olarak düşürmeye çalışmak ömür ve apple törpüsü. eventte bol var. shadowfury'nin bana geçen gün söylediğini sattım gerçi ama bu eventi ufak çaplı birşey sanmıştım pek ödülü olmayan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Yok NA yi aradan cikardim main quest 1/2 ap bonusuyla. Dunden beri de event e kastim. Bakalim CE leri topluyorum, belki 1milyonu deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Low tier servantların hakkını yiyoruz sanırım ya. Bayağı efektif buildler filan var. Özellikle şuna /respect Buffstackingi ayrı bi boyuta taşımış. Swaplanan servantın bufflarının aynen kaldığını farketmemiştim, supportu swaplıyordum ben hep. https://www.youtube.com/watch?v=ltusW-CzS14 Robini başlarda biraz kullanıp sonra bi kenara atmıştım, 3.7m vurdu bi NPyle. JAlterla görmedim o rakamı ben. Leonidas/Georgios filan kum torbası olarak çok iyi. Arash Akbar ı mutlaka maxlamam lazım zaten. Farming için filan ideal, bunun gibi challenge eventlerde de kullanışlı. https://www.youtube.com/watch?v=ptpGcDIjQIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 zaten böyle birşeyler yapmadan olmaz o 6m işi, robin ben eskiden kullanmıştım bir ara yoklukta, np'leri daha güçlü 3* 5/5'lerin zaten 5* 1/5'lerden filan oyunun sistemi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Şu double buff stacking işini denedim çok daha iyi oldu cidden, hala risk var tabii ama öncesinde 50-50ydi şimdi 80-20 ye filan çıktı şansım. Tabi gönül isterdi ki one shot çekebilelim, ama neyse ^^ (Merlin gel kurtar bizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Benim ekip support sayesinde 1mil i devirebiliyor. Ama 6mil denemeye yemiyor acikcasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Save for Mama Raikou https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8oDRbe_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 gil bugun feci teror estiriyor saber moblar geldigi icin 6m yi rahat kasiyorum ki bu event slackledim baya hatta korkunc slackledim :( heartlari alip kacabilirim sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Day 6 - 20m DMG dailysinde de 5x Heart var onu unutma. Bir de ticketları unutmayın 10m DMG. Gerisi için damage gereksiz zaten. 1M questinde gourd kasıp prism, xp card filan shopu kurutuyorum sadece. Yalnız 300m e gidilmez diyordum da sırf dailyler için damage kasarak yolu yarıladım. Skill Lv.10 matı kenarda bekleyen çok var gerçi ama ileride lazım olabilir diye onigirileri gömüp almaya çalışabilirim. (Onigiriler event bittikten sonra da kalıyor değil mi, sonraki eventler filan için?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 dün çok bayıldım bıraktım tamamen akşamdan sonra. bugün biraz oynadım ama onigiri bile harcamadım neredeyse çok bayıldım. ce olmadan gourd da gelmiyor, heart bile yana son ceyi bile alamadım hatta. çok bayıldım bu eventte, dmg ödülü de her üçünden biri onigiri. ticket alacak kadar yapıp günlük gerisini sallayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 ahahahahah https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abMxVN8_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Soyle bir FB sayfasina bakayim dedim. Herkes US serverin diger asya serverlarina gore progress te yavas olmasini ve beles odullerin azligindan yakinmis. Bu eventi iyi farmladim, bakalim son gune kadar daha ne kadar mat gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 hala hero proof veriyorlar login'e şaka gibi, bayağı kötü ve zayıf ödüller evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Sam sıradaki eventten nefret edecek. Drop rate için 3 gacha 3 event CEsi var, üstüne yine drop rate için servant bonuslar var, üstüne bir de yanlış anlamadıysam bazı questlere AP yerine ayrı bir event itemle giriliyor. Tam kanser. Neyse çok önemli bir event değil gerçi, heart filan toplamak haricinde kasmak istediğim bir şey yok yine, olduğu kadar farmlarım işte. Xuanzang a rollamak istiyordum ama Save for Mama Raikou modundayım. Ondan geriye kalırsa da summer servantlarına gömücem(Archuria pls), Camelot bannerı filan da var zaten(Ozy+Nitocris), o yüzden atlıycam sanırım bu gachayı. (Onigashima eventi çok iyi gelecek yalnız, Kintoki Rider var beleş servant olarak, single target olarak mükemmel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 evet ben de xuanzang için rollamayı düşünmedim değil ama işte sıradakiler. burada 1% olunca cesaret edemiyor insan maceraya atılmaya. bir yıldır hala 4* frontline saber hariç takımlarım. gbf persona5 eventiyle çakışacak sanırım, çok kasınçsa sallarım artık napayım. bayıldım zaten kullanmadığım onigirileri toplamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Neredeyse ucu ucuna 200mil dmg e yaklastim bu eventte. Gelecek evente cok kasmam sanirim. Biraz daha ticket filan biriktirim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Community tier tamamlandı, açılan questleri yapın event bitmeden. 1 crystallized lore 1 summon ticket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 200 mil i tamamladim. 3 crystallized core, bayagi birde mat geldi. Gelen random droplardan neredeyse 1 tane daha full event ce topluyordum. 4 te kaldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 https://i.imgur.com/qfLxCPX.png bu ay ozy catalysti icin arkeoloji muzesi yapicam ciktigi gun bannerin, istiyen takilsin pesime :D https://i.imgur.com/AhqwRlg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ozy'ye çok fazla rollayamıycam ben. Mama Raikou ve Summer servantları limited time, Ozy ve Nitocris summon poola ekleniyor. Elbet daha sonra düşer(diye umuyorum). Banner için elim kayabilir az da olsa ama quartzların çoğunu sonrası için saklamam lazım. Bir de senin için ufak bir hatırlatma, Camelot'tan hemen sonra bu gelebilir: https://vignette.wikia.nocookie.net/fategrandorder/images/8/88/6M_Downloads_Banner.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bait bana o banner :p lancer alteri grailladim yetio gayet ST dovuyor yani, quick servant icin ne kadar sevsemde tasarimi gariban f2p quartsimi gommem :p ozy icin harcarim np. ozy sonrasi merline kadar biriktiririm otu boku. merlinden sonrasi tufan zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Merlin'e şimdiden biriktirmek zor ya. Temmuzda Raikou Ağustosta Summer banner var. Ama ondan sonra güzel bir şey yok Aralığa kadar. Ağustos sonrasında ne kadar birikirse işte :p Gerçi summer banner şart değil. Temmuz sonrasında biriktirebilirim belki. Mama Raikou şart ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 daha event yeni basladi, server acilali 5 dk olmus, benim friend listeki elemanin teki 2 tane Sanzang cikarmis. Oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar