yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Todesengel said: Telefon yok zaten yanında. Defter ve kalem 1400 dsgfdsa. said: Some of the products on this page are shown only to illustrate the functions of the main product and do not form a bundle offer with it aa öyle mi tüh ciddi düşünüyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 kağıt kaleme 1400 tl verilir mi moruk naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Grego said: kalemin hafızasında her şey, yani sayfalarca yazıp, sonra telefonla sync ettiğinde alıyor her şeyi. defter bitince yeni defter ekliyorsun, telefondaki app üzerinden defterleri organize edebiliyorsun. ne kadar hızlı çıkar bilmiyorum ama, konsept defterler de çıkacak. şu faydalı olabilir ; https://www.youtube.com/watch?v=e-bdmV43roQ benim kullanıcı olarak en güzel bulduğum özelliği, notları yazdıktan sonra, kalemle sayfadaki zarf ikonuna tıklayıp, sayfayı pdf düz metine çevirip, emaile eki olarak gönderilmeye hazır hale getirmesiydi. Kalemi kullanabilmek için sürekli kendi defterini almak şart mı? Onu tam anlamadım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 orc_lord said: Grego said: kalemin hafızasında her şey, yani sayfalarca yazıp, sonra telefonla sync ettiğinde alıyor her şeyi. defter bitince yeni defter ekliyorsun, telefondaki app üzerinden defterleri organize edebiliyorsun. ne kadar hızlı çıkar bilmiyorum ama, konsept defterler de çıkacak. şu faydalı olabilir ; https://www.youtube.com/watch?v=e-bdmV43roQ benim kullanıcı olarak en güzel bulduğum özelliği, notları yazdıktan sonra, kalemle sayfadaki zarf ikonuna tıklayıp, sayfayı pdf düz metine çevirip, emaile eki olarak gönderilmeye hazır hale getirmesiydi. Kalemi kullanabilmek için sürekli kendi defterini almak şart mı? Onu tam anlamadım 8-) evet. defter bittikçe de yenisini alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Grego said: 1400 satış fiyatı ya, o fiyattan satılamayacağı bariz. mantıklı tekliflere varım yani de umudu da kestim, birine hediye ederim belki. arkadaş hediye edeceğine vereyim 300 kağıt gönder işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 300 liraya satacağıma hediye ederim gibi bir şey o. hediyeyi de yoldan geçene etmeyiz tabi. bir ihtiyaç sahibine diyeceğim de, benim dışımda ihtiyaç kim duyar buna bilmiyorum sgfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 aslında güzel görünüyor da, çok gimmicky. bi de o defter bitince yenisini alma olayı gerçek mi ya, kağıdın da mı bi olayı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 cevap yazdım sanmışım, sori. evet, kağıt biraz dokulu bir şey. yakından fotoğrafını koyarım. satılmıyor zaten. sahibinden de düştü, tekrar yayına aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 bir alıcı çıktı sahibinden, 3 ay sonra. şans dileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bu yüzden satılmıyor olabilir Bilgisayar ve telefonlar her yanımızı sarmış olsa da birçok kişi el yazısı notlarından vazgeçemiyor. Neyse ki kağıt üzerindeki notları dijitalleştirmek mümkün. Seçeneklerden bazıları şöyle: Moleskine Akıllı Yazı Sistemi: Defter üreticisi Moleskine’in üç parçadan oluşan sistemi Bluetooth’lu bir kalem, noktalı özel bir kağıt ve Android, iOS ve Windows 10 uyumlu bir uygulamadan oluşuyor. El hareketlerini kaydeden kalem uygulama aracılığıyla notları dijital ortama aktarıyor ve Microsoft Word dosyalarına dönüştürüyor. Notlar 15 dile çevrilebiliyorken ayrıca Google Drive ya da Apple Notes gibi hizmetlere de aktarılabiliyor. Ürünün (bir defterle kalem) fiyatıysa 190 Dolar (ayrıca her yeni defter 30 Dolar).Livescribe: Livescribe sistemi de aynı Moleskine gibi noktalı bir kağıt, akıllı bir kalem ve uygulamayla çalışıyor. Livescribe’ı Moleskine’den ayıransa farklı özelliklere sahip iki kalem seçeneğisunması. 142 Dolarlık Livescribe 3 el yazısını tanıyıp karalamaları metne dönüştürebilirken 151 Dolarlık Livescribe Echo el yazısı tanımanın haricinde sesli notları da kaydedebiliyor. Livescribe’ın fiyatları 11 Dolar’dan başlayan defterlerini kullanmanın yanı sıra kullanıcılar kendi noktalı kağıtlarını ücretsiz olarak yapabiliyor.Neo Smartpen N2: Moleskine’le aynı sistem ve özelliklere sahip Neo Smartpen N2’nin farkı defter fiyatlarının 10 Dolar’ın altında olması. Bir kalemle defterden oluşan Smartpen N2’nun fiyatı 160 Dolar.Wacom Bamboo Smartpads: Grafik tasarımı devi Wacom’un sistemiyse hareket algılayan özel bir kalem ve kağıtların klipslendiği basınca duyarlı bir altlıktan oluşuyor. Bamboo Slate altlığın fiyatı 100 ila 130 Dolar arasında değişiyor, ayrıca A4 ve A5 boyut seçenekleri bulunuyor. 180 Dolarlık Bamboo Folio’ysa katlanan bir kapağa sahip ve yalnızca A4 seçeneği mevcut. Diğer cihazlardan farklı olarak, Wacom’un notları dijital metin haline getiren uygulamasının ücreti aylık 3 Dolar.Bu masraflı seçeneklerin dışında, Evernote ya da Microsoft’un OneNote’uyla yazdıklarınızın fotoğrafını çekip herhangi bir ücret ödemeden dijital dosyalara dönüştürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 zaten kaç lira düşünüyorsunuz dedi kayboldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 moleskine.avi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Cokomantis said: aslında güzel görünüyor da, çok gimmicky. bi de o defter bitince yenisini alma olayı gerçek mi ya, kağıdın da mı bi olayı var? Ya işte o sıkıntı. Ben Livescribe'ın TR distribütöründe çalıştım bir süre, bu kadar inanılarak başlanan ama bu kadar da patlayan bir iş olmamıştır herhalde şirket tarihinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Neyse baltalamayalıms dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yok balta olmaz ya, bunu alan adam özenli yazmak zorunda. not almak vs pratik olmuyor. çok hassas değil. özenli yazan adamın işi olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Kaede said: gerge alır bunu net (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 onu diyecektim ben de şiimdi öbür topikten görüp. videolarda hep bait var inci gibi yazmışlar. bizden hayatta olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 5 tane yere imza atmaya üşeniyorum ben hakkaten hiç bana göre değil sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Benim elimde wacom inkling var mesela memnunum. Bunu biraz araştırayım uygun bir fiyat olursa alabilirim belki 1 2 aya satılmazsa. Yeni ev tuttum para kalmadı haliyle. Tek bir sorum kağıdamı tarıyor yoksa kalememi. Mesela inklingde kağıdın önüne bir alet koyuyorum ona kayıt ediyor ve yanlışlıkla o alet hareket ederse bütün her şey mahvoluyor. Edit : Ha hediye etmeyi düşünürsen bana edebilirsin hakkıyla kullanırım ben aleti. Elimde bulunan bütün defterler zaten moleskin sketch vs için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 BeIlow said: Tek bir sorum kağıdamı tarıyor yoksa kalememi. Mesela inklingde kağıdın önüne bir alet koyuyorum ona kayıt ediyor ve yanlışlıkla o alet hareket ederse bütün her şey mahvoluyor. tam soruyu anladım mı bilmiyorum ama, bunun kendi defteri var. bittikçe defter satın alıyorsun, o defter dışında bir şeye çizip ne olduğunu açıkçası denemedim, çünkü sayfa sayfa defteri gösteriyor app da. ama bilgiyi kalemden çekiyor. ilk sayfalardaki video açıklayıcı baya, düşünürsen ayarlarız bir şeyler. hediye olmasa da, uygun bir fiyat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 İnceledim şimdi çok güzel duruyor evet defteri ayrı alıyormuşsun onun fiyatıda 30 dolar civarı . Bu biraz düşündürücü ama çizimler ve tasarımlar için çok işime yarayacak bir alet gibi duruyor. Bir konuşalım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tamam ikimizi de mağdur etmeyecek bir yol buluruz. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar