Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 http://doccool.com/cheated-on-husband-for-better-genes/ doğum sonrası dna testi zorunluluğu gibi bir yasa çıksa kaç aile yıkılır acep xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Onun adina baska bisi deniyo da hadi genetically better genes olsun. Kariya bak ya hem param olsun hem de cocugum guclu olsun. Rockafeller in yegeni misin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Kadina better gene konusunda hak veriyorum da aldatm olayi yuzunden carmiha gerilse bile olur. Better gene olayind bir suru development var bu arada. Baya modifiye edebiliyolar sanirim daha yumurta dollenmeden. Cok emin degilim ama nasil calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 baya ayıp etmiş kadın. hani ırıspılık falan denmez direk heartbreaking evil. bir de son derece mantıklı ve doğru iş yaptığını savunmuş uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 kötü genlere sahip olanlar çocuk yapmamalı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Katilitorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 adamların gen haritasını çıkarıp öyle mi sevişmiş, soy ağacındakilerin hastalıklarını çıkarıp öyle mi hamile kalmış, nasıl karar vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 neyse ki izmirliyim o yüzden böyle şeyleri umursamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Izmirli kizsan tabi umursamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 genlerin çoğunu kadıdnan alırsa gene sıkıntı sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 biz kadınlara bok yediriyoz nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Shaklaban said: neyse ki izmirliyim o yüzden böyle şeyleri umursamıyorum Esh said: Izmirli kizsan tabi umursamazsin abi izmir hakkaten gavur ama ya. 1 kere dışarı çıktım kuzenle, yan 2 masa bir anda elektronik sigara üzerinden kaynaştı. masalardan birinde bir kadın bir erkek var diğerinde 2 erkek. masalar arası 1 kadınla 1 erkek yavşaşmaya başladı, hani biz de kuzenle (kız kuzen) zuhuhahah godoşluk level falan diye geyik yapıyorduk. nolacak yea masandaki kadına yandaki masadaki adam yazıyorsa falan zuhaha falan derken bir de diğer elemanın kadının kocası olmasını öğrenmemizle dumur ve geyik seviyesi bir üst seviyeye çıktı. yani ya gavur izmir ya da karı-koca olduğunu söyleyen kadınla adam better call saul scam'i çekiyorlardı diğer masadakilere. karı koca olanlar bir ara masadan kalkıp tuvalete gitti, kalan 2 erkek birbirine oohhh olm koyduk çocuğu falan diyerek çak yaptılar asdhafha. biz tuvaletten dönmelerini beklemeden çıktık o yüzden 2 seçenek de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 bole ana dan cıkıcaksa zaten, genlere harrison ford kat yine kotarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 hepiniz mi üşenmediniz okudunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 basligi okusan yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 okumadim ama mokar hastasi nihan'in yedigi kuskuleri mantik kalibina uydurma cabasi olmus. sahsen kimseye guvenmedigim icin her turlu test yaptiririm gizliden ben. ai daha da gelisince zaten kimin kiminle konustugu, ne bok yedigi bilinecegi icin belki big data ustunden bu olaylari yakalamak daha kolay olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 kadın kendindeki genleri otomatikman superior saymış yalnız bence komedi unsuru orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 calimero said: Shaklaban said: neyse ki izmirliyim o yüzden böyle şeyleri umursamıyorum Esh said: Izmirli kizsan tabi umursamazsin abi izmir hakkaten gavur ama ya. 1 kere dışarı çıktım kuzenle, yan 2 masa bir anda elektronik sigara üzerinden kaynaştı. masalardan birinde bir kadın bir erkek var diğerinde 2 erkek. masalar arası 1 kadınla 1 erkek yavşaşmaya başladı, hani biz de kuzenle (kız kuzen) zuhuhahah godoşluk level falan diye geyik yapıyorduk. nolacak yea masandaki kadına yandaki masadaki adam yazıyorsa falan zuhaha falan derken bir de diğer elemanın kadının kocası olmasını öğrenmemizle dumur ve geyik seviyesi bir üst seviyeye çıktı. yani ya gavur izmir ya da karı-koca olduğunu söyleyen kadınla adam better call saul scam'i çekiyorlardı diğer masadakilere. karı koca olanlar bir ara masadan kalkıp tuvalete gitti, kalan 2 erkek birbirine oohhh olm koyduk çocuğu falan diyerek çak yaptılar asdhafha. biz tuvaletten dönmelerini beklemeden çıktık o yüzden 2 seçenek de olabilir. Al işte ya ülkeye bak komünisti bile çomar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bunun çomarlikla alakası yok ki. Geyik yaptık biz hala geyik yapıyorum isteyen istediğiyle birlikte olabilir, de hani swingerlik dünyanın birçok yerinde hala kabul edilmiş ve bu kadar açık yaşanan bir şey değil. Belki biraz Avrupa ve Abd. That's why it's gavur. Dediğim gibi ben orada bir scam kokusu almadım da değil. Kadın ben evde çıplak dolaşırım ya falan diyo. Hele duş aldıktan sonra asla giyinmem kuruyana kadar falan diyo daha 15 dakika önce tanıştığı adama. Kusura bakma ama that's gavur. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 http://galeri.uludagsozluk.com/53/bay-cingilbort_111439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 swingerlık falan alelade yapılmasa da küçük köylerde, şehirlerde falan gayet popüler sayılır aslında. antalya nın bir köyünde düğündeyken, ön sırada oturan iki erkeğin konuşması; - benim hamileymiş - senden mi benden mi - bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi destekli atmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi twitter'daki swinger hesaplarının yarısı bile gerçekse oranlar yüksek sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Artariel said: doğum sonrası dna testi zorunluluğu gibi bir yasa berbat bir fikir olurdu. Doğrudan özel hayata dalma, ganırtma... hayır yeterince kadın cinayetimiz yok diyorsanız o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar