Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Voys said: sırtımdaki saçlarımı kestirdiğim, o günden beri de 10 senedir değiştirmediğim kuaför: Bostancı Micheal Kuaför Kesen kişi Aytekin (kendisi gay ama saçınızı keserken kız gözüyle baktığı için harika işler çıkartıyor) diğerleri ne gözle bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 damat kafası istiyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 manbun denmis. /abandon thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 necati ateş saç stili.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 neutrino said: manbun denmis. /abandon thread Neyi var lan manbun un :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 I jelly hipster sdfsd Hipsterlara gicik oluyorum abi, cok siglar. http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/manbun/manbun.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Fistan said: Voys said: sırtımdaki saçlarımı kestirdiğim, o günden beri de 10 senedir değiştirmediğim kuaför: Bostancı Micheal Kuaför Kesen kişi Aytekin (kendisi gay ama saçınızı keserken kız gözüyle baktığı için harika işler çıkartıyor) diğerleri ne gözle bakıyor Oglum michealin sahibi kuafor benim anneannemin ogrencisiydi ya. Artik degismistir tabi adam bu dedigim 20 sene onceydi. Engin miydi ismi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Benim saclar da gidiyomus ya bugun farkettim havuzdan cikinca Ektirenn var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ektir bence esh, arap turist gibi gezersin biraz. https://pbs.twimg.com/media/C5h_d-HWAAA8yZw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Op napti acaba? Nerde kestirdi nasi oldu Meraklardayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 150tl mi istiyorlsr la sac kesimine? kadin kuaforlerini gez, sisman,orta yaso gecmis gel keseriz diyen bulursan ona kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Esh said: Benim saclar da gidiyomus ya bugun farkettim havuzdan cikinca Ektirenn var mi? la ben istiyorum haci. vakit olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bi sene uzatsam saclari burdan 3 kele sac cikar heralde tititititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Cok ta guvenme kendine biyigim Belli olmuyor bu isler Sundan 2 sene once 2 kat sac vardi kafamda belki. Sinir stress direk etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 var ektiren etrafımda. 6-7 yıl oldu hatta sıkıntı yok. ama ektirirken mevcut olan saçları döküldü tabi zaman içinde. ektirdikleri kaldı sadece. aynı görüntü oluştu, gidip tekrar ektirmek lazım fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 senko said: Cok ta guvenme kendine biyigim Belli olmuyor bu isler Sundan 2 sene once 2 kat sac vardi kafamda belki. Sinir stress direk etkili. haci dedem 80 kusur hala kafada sac var peder ve amcalar 50 kusur oldular yeni yeni beyazliyor en erken benim beyazladi ben de 35 olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 caddede çiftehavuzlarda, ışıklardan sahile inerken, sol tarafta toka kuaför var. orası keser. 70 alıyo normalde alsa alsa 80 alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 benim sulale de oyle anne tarafi baba tarafi yaldir yaldir ama dedigim gibi psikoloji stress de buyuk faktor normal sartlar altinda benimkiler de dokulmezdi muhtemelen. veya ilerde yeniden cikar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 stres etkiliyodur benim beyazlama da muhtemelen ondan oldu ama ben hic jole sprey wax fln da kullanmadim ergenken onun da etkisi olmus olabilir dokulme konusunda sekle girmiyor ki hicbir turlu sac anca fonleyecen bi 5dk oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ahah benim de oyleydi ergenken sekle sokamiyordum, uzatinca zenci saci gibi uzadi vs simdi azalinca saclar biraz daha insansi gozukuo allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 pascalnouman said: stres etkiliyodur benim beyazlama da muhtemelen ondan oldu ama ben hic jole sprey wax fln da kullanmadim ergenken onun da etkisi olmus olabilir dokulme konusunda sekle girmiyor ki hicbir turlu sac anca fonleyecen bi 5dk oyle abi konuyla alakasiz olacak ama ayni durumdaydim, gittigim kuafor seminerlere filan gidip guncel olaylari takip eder surekli. bir bakim hedesi cikmis, herkes uygulatiyormus yurt disinda falan filan, tamam dedim uygula bana da cunku benim saclar da kivircik oluyor uzayinca.. bir seyler surdu, 20 dakika kadar durdu o. sonrasina sasirdim cidden, yikamadan sonra saclarim bildigin DUZ gorunuyordu. sana 4 ay garanti veriyorum dedi saclarin duz kalacak surekli fonlu gibi. hakikaten dedigi gibi oldu, 1 ayi gecti, kivircik saclarim bildigin 7/24 duz ve dalgali bile degil. ne dokusunda degisiklik var, ne sertlik filan. pamuk gibi haha. 120 tele vermistim. istanbuldan bir cok yerden giden var bu adama. adamlar fazla profesyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Brezilya fönü yapmış işte sana flamfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 o degil abi, brezilya fonuyle alakasi yok, onu da denedim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Defriz yapmistir Uzin kullanimda saci sikip atio haberin olsun Agir kimyasal sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar