Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Uzun erkek saçı kesebilen kuaför/berber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Voys said:

sırtımdaki saçlarımı kestirdiğim, o günden beri de 10 senedir değiştirmediğim kuaför:

Bostancı Micheal Kuaför

Kesen kişi Aytekin (kendisi gay ama saçınızı keserken kız gözüyle baktığı için harika işler çıkartıyor)

diğerleri ne gözle bakıyor
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Voys said:

sırtımdaki saçlarımı kestirdiğim, o günden beri de 10 senedir değiştirmediğim kuaför:

Bostancı Micheal Kuaför

Kesen kişi Aytekin (kendisi gay ama saçınızı keserken kız gözüyle baktığı için harika işler çıkartıyor)

diğerleri ne gözle bakıyor

Oglum michealin sahibi kuafor benim anneannemin ogrencisiydi ya. Artik degismistir tabi adam bu dedigim 20 sene onceydi. Engin miydi ismi acaba
Mesaj tarihi:
var ektiren etrafımda. 6-7 yıl oldu hatta sıkıntı yok.

ama ektirirken mevcut olan saçları döküldü tabi zaman içinde.
ektirdikleri kaldı sadece.

aynı görüntü oluştu, gidip tekrar ektirmek lazım fasdasd
Mesaj tarihi:
senko said:

Cok ta guvenme kendine biyigim
Belli olmuyor bu isler
Sundan 2 sene once 2 kat sac vardi kafamda belki.
Sinir stress direk etkili.

haci dedem 80 kusur hala kafada sac var
peder ve amcalar 50 kusur oldular yeni yeni beyazliyor
en erken benim beyazladi ben de 35 olcam
Mesaj tarihi:
benim sulale de oyle
anne tarafi baba tarafi yaldir yaldir
ama dedigim gibi psikoloji stress de buyuk faktor
normal sartlar altinda benimkiler de dokulmezdi muhtemelen.
veya ilerde yeniden cikar
bilemedim.
Mesaj tarihi:
stres etkiliyodur benim beyazlama da muhtemelen ondan oldu ama ben hic jole sprey wax fln da kullanmadim ergenken onun da etkisi olmus olabilir dokulme konusunda sekle girmiyor ki hicbir turlu sac anca fonleyecen bi 5dk oyle
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

stres etkiliyodur benim beyazlama da muhtemelen ondan oldu ama ben hic jole sprey wax fln da kullanmadim ergenken onun da etkisi olmus olabilir dokulme konusunda sekle girmiyor ki hicbir turlu sac anca fonleyecen bi 5dk oyle

abi konuyla alakasiz olacak ama ayni durumdaydim, gittigim kuafor seminerlere filan gidip guncel olaylari takip eder surekli. bir bakim hedesi cikmis, herkes uygulatiyormus yurt disinda falan filan, tamam dedim uygula bana da cunku benim saclar da kivircik oluyor uzayinca.. bir seyler surdu, 20 dakika kadar durdu o. sonrasina sasirdim cidden, yikamadan sonra saclarim bildigin DUZ gorunuyordu. sana 4 ay garanti veriyorum dedi saclarin duz kalacak surekli fonlu gibi. hakikaten dedigi gibi oldu, 1 ayi gecti, kivircik saclarim bildigin 7/24 duz ve dalgali bile degil. ne dokusunda degisiklik var, ne sertlik filan. pamuk gibi haha. 120 tele vermistim. istanbuldan bir cok yerden giden var bu adama. adamlar fazla profesyonel.
  • Yeni Oluştur...