sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne onerirsiniz? evde film/dizi izlemelik. farkli teknolojilerin ne gibi avantajlari dezavantajlari var? ha en onemli ozelligi wifi olmasi, wifisiz tost makinesi bile yapmalari sacma birak projektoru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Ev için televizyonun hala daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Ucuz projektör evde dizi film izlemek için boşa harcanan para bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 2 kere heveslendim evde projektör işine, ilkinde maddi imkanım çok yoktu ama ikincisinde baya araştırdıktan sonra vazgeçtim. Özel bi sinema salonu kurmuyorsan eve, gereksiz gerçekten. Belki sadece TV koycak yerin olmaz ve arada başka şeylerin üstüne perde indirip oraya yansıtayım diyorsan bir alternatif olabilir. Maliyet ve performans anlamında her türlü geride TV'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Iyi oldu bu yorumlar, gerci yerim yok tv icin ama tasinmayi bekleyebilirim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ev için paraya kıyıp televizyon alırım , 3-4 bin gibi bi fiyat belirlediysen asla alma. git projeksiyon ve kaliteli bi perde al direk. yok ben 1000TLden fazla vermem tv'ye falan diyosan o fiyata ne düzgün tv var nede projeksiyon. hepsi leş gibi bence. leşlik seviyen nedir onu bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 tv açıp izlemiyosan gerek yok, akşam filmcisiysen projeksiyon akar. sen bakma insanların görüntü kalitesi fetişine, bi noktadan sonra herkes yabancıdizininadresi.com 480p takılıyo benim çevremde en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi en gereği var laptobun ekr................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ikisinide alabiliyorsan guzel,tv nin onune tavandan inecek sekilde gizli motorlu perde yaptirman yeter.diger turlusu cabuk sikiliyorsun,perdeleri hic acmadan yasaman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar