Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bir süredir aklımdaydı, işe başladığım tarihten bu güne aldığım zamlar ile enflasyon karşısında aslında gerçekte maaşım ne kadar değer kazandı veya kaybetti bunu hesaplamak.Kendim manuel hesaplamaya çalışırken şu siteye denk geldim. Hesaplamalar ne kadar doğru sağlamasını,detaylarını fln çok iyi bilmiyorum ekonomiden daha çok anlayan birisi eksiği yanlışı düzeltirse güzel olur. Sonuçlar genelde üzücü, etrafımdaki çoğu insan yüzde 3 civarı yıllık zam aliyor.Ortalama 7 ve üstüne çıkamayan veya birkaç senede bir düzeltme alamayan insanlar mevcut girdikleri maaşın altına çalışıyorlar gibi bir sonuç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yaptığın hesabı buraya koysaydın sağlamasını yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 şirketlerin normalde yapması gereken enflasyon oranında artıştır. eğer yapmıyorsa ve sizde pozisyon değişimi ile maaş artışı sağlayamıyorsanız bir şeyleri değiştirin. her şeyi sistemden beklemeyin (çünkü 3. dünya ülkesi adalet madalet hak getire) resmi enflasyon verileri de doğru değil bu arada. reel enflasyonla (senin mutfak harcamaların mesela) o verinin çok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kirada da ayni geyik var tefe tufe ortalama %9 mu ne su anda guya, kiraci yok sdfg. Koyamiyosun oyle ustune, daha az aliyorum su an o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 http://www3.tcmb.gov.tr/enflasyoncalc/enflasyon_anayeni.php gir buraya. işe başladığın tarihi ve o tarihteki maaşını yaz. sonra bugünün tarihini gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 he aynı sayfaymış sdfds o işte hesap başka resmi bir hesap yöntemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ben dolara ve ev kiralarına oranlıyorum, güzel bir resim çıkarıyor o. Bezerye said: Bir süredir aklımdaydı, işe başladığım tarihten bu güne aldığım zamlar ile enflasyon karşısında aslında gerçekte maaşım ne kadar değer kazandı veya kaybetti bunu hesaplamak.Kendim manuel hesaplamaya çalışırken şu siteye denk geldim. Hesaplamalar ne kadar doğru sağlamasını,detaylarını fln çok iyi bilmiyorum ekonomiden daha çok anlayan birisi eksiği yanlışı düzeltirse güzel olur. Sonuçlar genelde üzücü, etrafımdaki çoğu insan yüzde 3 civarı yıllık zam aliyor.Ortalama 7 ve üstüne çıkamayan veya birkaç senede bir düzeltme alamayan insanlar mevcut girdikleri maaşın altına çalışıyorlar gibi bir sonuç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar