razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 taşınabilir bişey istiyorum ama tırt bi şekilde odadaki havayı üflemesin istiyorum. havayı soğutarak üfleyen ve tercihen 50-60cm3 hacimden büyük olmayan, 300-400tl'yi geçmeyecek alternatif bir soğutma aleti önerebilir misiniz? sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri de yazabilirsiniz. su soğutuculu, iyonerli soğutucu vs bir sürü ürün buluyorum yukarıdakilere uyan ama performanslarını bilemedim. benim odayı soğutsun, geceleri bebek gibi uyuyayım yeter. hayvan gibi yanmaya başladı zira, bütün gün ısınıp sabahın 6'sına kadar soğumayan oda modeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 bende su haznelı vantılator vardır. kumandalı bıze buzlu su koyuyodum yatmadan once. Ama kocaman bişi ve boktan bence ya, senin eski bilgisyar fanlarını toplayıp birleştirip onlarında önüne uyurken buzlu su koyup öle bişi yapman lazım. Hem ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 termodinamiğin bazı yasaları var şimdi klima harici zor sogutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 http://www.hepsiburada.com/portatif-sogutucular-c-8003156 şunlar falan kurtarmaz mı? bi de daha da ısınacağını düşünürsek... ev kira ve 3-5 ay sonra ne olacağı belli değil o yüzden klima seçenek dışı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 şu gönderdiklerin varya, bildiğim kadarıyla onlardna bi hortum aracılığı ile dışarı sıcak hava üflüyor,yani camı falan açman lazım hortumu dışar çıkarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Taşınırsanız Klimayı da taşırsınız nolacak. Bence çak klimayı geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ayrıca klima dışındaki soğutucular sadece üfler, odanın sıcaklığını düşürmez. karşısında durman lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 suyuna buz atıp üfleten vantilatörlerden alırsın en iyi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 buza oturuyorum ben haftasonu 40derece olacakmış herhalde götüme sokacam o günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 50 derece en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 buldum lan galiba http://www.hepsiburada.com/beko-20910-p-portatif-mobil-seyyar-klima-p-EVBEMBEKO20910P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 abi selam ben bu konuyu baya BAYA araştırdım. hatta bir ara kafayı kırıp endüstrinin devlerinden daha efektif daha kompakt mobil klima yapacaktım (kimsin nesin.) bu aletler ÇOK GÜRÜLTÜLÜDÜR. YANİ NE KADAR BĞAIRSAM YETMEZ. YANINDA UYUYAMAZSIN. ancak koridora falan koyup, kapı ağzından baktırarak falan white noise eşliğinde uyuyabilirsin. bekar tek kişilik kiralık evde estetik kaygın yoktur, bir de 35 derecede bütün gün güneş alan nemli istanbul evinde başlarım estetiğine kalabalığına diyip bu aletlere saldırabilirsin zaten. bende bundan var. http://www.airfel.com.tr/tr/urunler/urun_detay/ap09-3102r2.html 2014 yazında çıldırdığım bir gün arabaya atlayıp kozyatağı bauhaustan almıştım. marketlerde dinlersen oradaki ambians sesinin içinde kaybolup gidiyor sesleri, oha ne pratik dersin. ancak eve getirdiğinde iş değişir. muhtemelen pc karşısında hep kulaklıkla oturuyorsun o biraz kırar ama yanında yatmayı unut. dediğim gibi uzaktan üfletmen falan lazım. bir de içeriden emdiği sıcağı dışarı attığı hortumunu evin içinde umursamadığın bir odaya veya camdan dışarı sarkıtmayla dışarı vermen gerekiyor. onu güzel yapamazsan zaten verim düşüyor. bu aletlerin daha sessiz daha verimli, olanları var ancak bunlar da 2-3k fiyatlara gidiyor. 1200 liralık oßmann marka klima alsan ev sahibine hediye etsen daha iyi :) istersen bendekini 400'e sana vereyim bir dene, hala çalışıp soğutuyor tekerlekli sağa sola götürüyorsun, hatta abartık 10m aspiratör borusu da almıştım mutfaktna sıcağı atıyordum, kuyruklu şekilde tüm evi gezdiriyordum alete. sen niye kullanmıyorsun dersen, dediğim gibi gürültülü ve eline ayağına dolaşıyor. bir de benim ev kuzeye bakıyor gün boyu almıyor güneş. 30 derecede katmer katmer terliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Aslinda en guzeli merkezi isitma/sogutma yapan isi pompasi. Disarida bir unite oluyor o hallediyor her seyi. Turkiye neden boyle ya.. klimasiz iklimlendirmesiz bok gibi evlere tonlarca kira veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hacıt gürültü mü sıcak mı dersen ben gürültüyü seçerim, şu an bile yanıyorum. çok büyük olmayan bi odam var, gayet işimi görecek gibi duruyor şu aletler. ama sıfır düşünüyorum o yüzden sendekini es geçicem. beko'dan patlatırım bi 12k btu, salarım borusunu pencereden aparatı ile, tam yeri de hazır. geçen sene yatağa bi şişe kolonya dökmüştüm artık sıcaktan uyuyamayınca. aynı işkenceyi çekmek istemiyorum, vantilatör falan da adamı yamultur uyurken. olmadı odayı uyumadan önce soğutur sonra yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 razzRaziel said: buldum lan galiba http://www.hepsiburada.com/beko-20910-p-portatif-mobil-seyyar-klima-p-EVBEMBEKO20910P baya kötü seçim ya bu küçük oda için. gürültü sorun değil diyorsun ama traktör sesi çıkarıyor bunlar bildiğin sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 https://i.imgur.com/ItSwIaw.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 duvarı deldirmeden etmeden tek alternatif bu mudur ya? ev sahibi sıkıntı yapabilir diyolar da, duvara takılan tüm klimalarda duvar muvar deliniyor heralde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 biri ufacık bir oda için en ucuz yollu klima tavsiyesi verebilir mi, sanırım en düşük btu bile yeterli olur. 600-700 tl aşmıyorsa direk alıcam. ses sorun değil, odadayken kulaklıkla duruyorum zaten hep. uyurken açmam zaten terlemekten iliğim kurudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 LAN CEVAP VERİN ALLAHSIZLAR!! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 erkek olun azıcık, evden çıkarken deldiğin yeri kapatırsın alçıyla sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 serinlemenin tek yolu soguk bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 WaNTeD said: erkek olun azıcık, evden çıkarken deldiğin yeri kapatırsın alçıyla sorun olmaz asfahfa katılıyorum tamamen, de işte anne evi, onlar aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın dedi, yoksa ev sahibi ile de aramız süper üst katta oturuyo kendisi de, acaip seviyo bizi falan da, işte annemler öyle deyince.. sdfa yarın soracak ya anam, kadın anam, olmazsa alternatif olarak soruyorum yine de. sormasaydı direkt kendi odamı 18 dereceye getirip sıcak havayı salona verecektim ki bişsinler içeride diye, ağzımızın tadı kaçmasınmış. asgfahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 http://www.iklimplus.com.tr/panasonic-inverter-duvar-tipi-klimalar-silver/dis-unitesiz-monoblock-klimalar.html şöyle duvara tipi dış ünitesiz klimalar var. borusu oluyo bi yerden sarkıtıyosun deldirmek istemiyosan duvarı. camdan falanda oluyo bildiğim kadarıyla. ufak odaları gayet rahat soğutuyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hah aynen aradım da tam terimi hatırlayamadığım için bulamadım, danke :)-D hatta başlık da vardı da bulamamıştım ihtiyacı olanlar için, başlıkla da alakalı olarak onu da koyalım https://forum.paticik.com/read.php?62,7682340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 olm hiç mi okumadınız konuyu, aha ayıya sor, yukarıda yazmış. calimero istanbul anadoldaysan benimkini vereyim bir dene. beğenirsen 400 liranı emerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar