Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Yuksek lisans yapayim dedim de, bu ikisi sinav tarihlerini ayni gun ve saate koymus. Secmek gerek birini. Hacettepe daha iyi geliyor bana ama. Tavsiyesi olan var mi? Ozel Hukuk bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 uzaktan eğitim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Yok. Yuksek lisans iste, bir yil derslere girip tez yazacagim. Doktora sonra yapar miyim bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 şehir mi değiştireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Sehir sorun degil, Ankara'da da, Istanbul'da da is var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Bu kadar kolay mi seçiyor ya millet yuksel lisansi :) Ben hangi okula gideyim derken kafayi yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hacettepe daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ankara, IU, Marmara ve Hacettepe var sadece dusundugum zaten, hepsi de Ozel Hukuk. Marmara ve Hacettepe ayni zamana koymus iste ama sinavi. Ankara ile IU daha sinav tarihini aciklamadi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Marmaradan baya bi hoca attilar Senin calismayi umdugun hocalardan da atilmislar olabilir. Kontrol etmissindir gerci bunu sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 marmara nin genel olarak hocalari daha disarida ozel calisma tandansli diye hatirliyorum..yani yuksekteki caban sana dis is yada potansiyel firsat olarak donebilir sanki..tamamen uygunsuz bilgi de olabilir tabi..yine de hacettepenin yerel ankara imaji marmaranin sosyete istanbul imaji bilinen seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Olm marmara sosyete diye biliniyorsa, yeditepe ne diye biliniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 marmara sosyetemiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Beytepe kampüsü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 pardon tabi bizim zamanimizda bir bilkent vardi..o da zaten malumunuzdu..marmara nispeten fransizca vs takilmasi ogretim uyelerinin disarida fink atmasi -ozel calismalari vs ile bilinirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 yüksek lisans yapacak adamın karar mekanizması da böyle çalışıyorsa olmuşuz demektir. hacettepe kanka, hacettepede kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Iktidarin universiteleri sindirmesi acisindan marmara epey kotu. Hacettepe'nin o noktaya ulastigini sanmiyorum henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Hukuk'u bilmiyorum gerci de, genel olarak Marmara pismanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar