Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raid'i Tek Başına Alabilir Misin? Bence Alırsın..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

e zaten night elf şehrindeki sentinel'lerin bir tanesi, tek başına 20-30 kişilik raid grubumuzu paramparça etmişti.
tabii bunda grubumuzun 15-20 levelındaki kişiler olmasında da etkisi var. her vuruşumuz missleniyordu :)

benzer durumu 60. leveldaki herhangi birisi de yapabilir :)

not: bu arada download edilmiyor link bozuk mu?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Şubat 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

player ve mob level'ları arasında çok fark var. kendinizden 10 level bir mob'a vurmanız nerdeyse imkansız. belki %1 ihtimaliniz falan vardır. tüm büyüler resist tüm saldırılarınız miss olur. ama lvl'ınız mob'a yaklaşmaya başlayınca teketek bile kesebiliyorsunuz.

ama kendinizden 10-15 level yüksek bir player'a vurmanız zor değil. tamam yine göze batan bir oranda miss/resist olacaktır. ama mob'lara oranla çok daha düşük. belki yine yarısından fazlasını vurabilirsiniz. en son ashenvale'e yaptığımız raid sırasında lvl 30 druid (ben lvl 40'ken) beni sürekli entangle edipi duruyordu.

40 kişilik lvl 20 adamlardan oluşan bir raid grubunun ortasına lvl 60 mob'u salın. moba en ufak dmg verebileceğinizden şüpheliyim. ama ortaya lvl 60 player gelirse durum farklı olur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 08 Şubat 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla alırmı alamazmı bilmemde lvl60 warrior auberdine top edipo gitmişti tek basına cok gülmüştüm guard filan boş yemiyor ha bu arada movie deki ally cok ezikmiş ahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Şubat 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 08 Şubat 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
Bu farklı bir olay ama, bir player - eşit dereceli diğer oyunculardan olan bir raid grubunu tek başına puffff yapıyor :)

Abi eşit lvl olduğundan şüpheliyim, emin misin?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

1.si adam tek başına değil :) 4 kişi var orda.daldıgı adamlar lvl 40+ vurdumu baya damage alıyorlar adamdan ama bizim eleman habire absorb yapıyor yapıyor yani arada baya bi lvl farkı var galiba..yani öyle pek şaşılcak bir videoda değil ama hoş yani...[signature][hline]Retail'ede bekleriz..

edik : adamların hepsi lvl 60 :D yani onlar kesmesinde kim kessin rezil bi video bence...

[Bu mesaj Liebe tarafından 08 Şubat 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bir trick vereyim, baskin yaptiginiz sehirdeki guardlar size attack verdiyse herhangi bir su birikintisinin icine girin, boylece yaniniza gelip 1 sn. bekleyip geri donuyorlar.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de xrex (lupus, ocrana) dan öğrendiğim bir trick vereyim. sizin şehre raid yapılıyorsa biri size saldığı sırada combat moddaysanız bir guard'ın yanına gidin. size saldıran kimse guard hemen ona koşmaya başlayacak.

bazen nedenini bilmediğim şekilde dakikalarca combat mod'da kalıyorum. bütün şehri gezin kaç guard varsa yanına gidin. onlarca guard'ı adamların üstüne saldınız tebrikler :o.

astranaar'daki aynı anda spawn olan 10 guard bundan farklı bi olay ama. onlara moonwell ruhu yardım ediyo herhalde, bizde öyle gökten 10 guard düştüğü olmuyor hiç.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

tek basına deyil 3 kişi daha var biri healer anlasılan surekli mageyi heal etti ayrıyeten adamın lvl ı 60 karsı tarafın o kadar yuksek deyil levelleri gorebildigim kadarıyla adamlardan biri lvl 50 idi yani pek de sasılacak bir durum deyil adam alan etkili buyuleri seri bir sekilde cekti biride heal edince onu surekli halletti tabi raid i ama video guzel ona bisey deyemem
Sosyal ağlarda paylaş

adam lvl 60 kestigi adamlar 35-42 , en yüksegi 42
bi tane 50 hunter var oda uzaktan ok sıkıyor
keza onuda başkalari kesiyor
marifet değil yani :)
bizim lvl40 da gidip lvl 15-20 lerin cesetlerinden adımızı yazdığımız olaya benzemiş :)[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa sende bişi yokta :)
dengesiz herif sevinmiş o komik
raidi dağıttım , adamları ağlattım süperim diyerekten bide vidyo yapmış , halbuki eziğin önden koşani
git ayni şekilde 60 grubun arasina girde senin staff inin üstüne oturup geri yollasinlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 08 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
yoksa sende bişi yokta :)
dengesiz herif sevinmiş o komik
raidi dağıttım , adamları ağlattım süperim diyerekten bide vidyo yapmış , halbuki eziğin önden koşani
git ayni şekilde 60 grubun arasina girde senin staff inin üstüne oturup geri yollasinlar

Muhahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...