Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 kadro kötüden ziyade max 2 senelik gelecek var bu kadroda o bile yok aslında. Yaşlılarla doldurudular takımı %80 iyi oynasalar bile satamayız satın aldıgımız adamları zararsız. Tudor'u anlamiyorum abi ,hem koşan çalışkan takım istiyorsun hem de yaşlılarla dolduruyorsun takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Aynen ya alsak ya lukaku dybala filan. Hiç anlamiyorlar transferden bu is boyle olmaz. Bi Harry Kane kaç para. Oğuzhan 50 milyon len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Masticore said: Tudor'u anlamiyorum abi ,hem koşan çalışkan takım istiyorsun hem de yaşlılarla dolduruyorsun takımı. abi tudor'un bu transferlerde fazla etkili olduğunu düşünmüyorum ya. dursun kısa vadede başarı için son kurşunu atıyor. mayıs ayı kongre var. abartı para saçıp, bütün takımı değiştiriyor, aziz yıldırımcılık oynuyor işte. takımın başına zaten fazla bi kredisi olmayan düşük ücret kontratlı elemanı getirdi. taraftar tepkisi geldiği gibi tudor'u kovacaklar, "beyaz sayfa" açılacak. ha kaza bela 20.hafta igor takımın başında olur, bizde 5.sırada falan oluruz. bu hala "we have to work hard." falan der yetersiz. sneijder'ı da tudor istemedi haberi de yalanmış. başkan göndermiş. feghouli'nin yıllık 4.3m isteğini kabul etmişiz sanırım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Az çok güvenilir, belli seviyeye gelmiş adamlarla kadro kurup toplama takımla başarı bekliyor işte. Amaç eldeki son cephaneyi komple harcayıp başarı beklemek, başarı-para gelince ona göre yatırım yapmak ileriye yönelik. İlk darbeyi zaten UEFA maçıyla aldık da, UEFA maddi açıdan o kadar karlı değil, bu sene CL'ye gidecek kadro hedefleniyor, oraya gidince zaten harcamaların yarısı finanse edilmiş olacak otomatik. Öbür yarısını da Bruma karşıladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Abi gs nin ruha ihtiyaci var . Bu toplama takimla nasil ruh olacak. Degistirirsin 2 adam 3 adam diycem de gecen seneki kadroda da ruh yoktu. Boyle devlet memuru gibi ya, isle tek ilgisi 9-5 calismasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 efendim konudan alakasız ama, hayatında hiç mesaili çalışmamış insanların memuriyet benzetmesi yaparken 9-5 demesine de hastayım. nerede kaldı 9-5 iş söyleyin biz girelim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 9-17 mesai sadece ramazanda oluyor bizde yoksa 8-17 ya da 8:30-17:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Evet hayatimda hic devlet dairesine de gitmedim cunku. Hic memur tanidigm da olmadi. Haklisin yani nasil bilebilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Mesai süresine mi bakıyoruz, çalışma süresine mi, arada çok fark var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 tek mesajda katana gibi kesip attım konuyu yine, nolur normale dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 valequenta said: Aynen ya alsak ya lukaku dybala filan. Hiç anlamiyorlar transferden bu is boyle olmaz. Bi Harry Kane kaç para. Oğuzhan 50 milyon len satalim ozzy yi size gelen paraya da bi forvet bi orta saha aliriz miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ben 9-5 calisiyom memur degilim. Hatta bir ara haftalik 30 saatti. Simdi 40 saate cikardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 40 saat değildir ya, bir saati moladan 35 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Öğle arasını bizde de saysalar keşke de, burada teoride 45 saat + 1'er saat de öğle arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bu arada bizim transferler geleceğe yönelik yatırım değil tabii ki ama kadro daha da yaşlandı yalnış bir söylem. Maicon 28, Belhanda 27. Feghouli gelirse o vatandaş da 27. Fernando bitti diyorlar o 29. Mariano ve Gomis dışında bu adamlar 1-2 sene iyi oynarsa bir tane daha iyi transfer yapıp para kazandırabilirler, satmak için almamıştır bizim vizyon özürlü tabii ama elden çıkarmak istersen çok da yaşa takılmazlar iyi performansları olursa. Ben ne başkana ne Tudor'a güveniyorum ama alınan futbolcular ve muhtemelen gelecek olanlar gerçekten üst sınıf; iyi bir TD ile yine bir dynasty yapılabilir. Ama Tudor'un ne yapmaya çalıştığı hala belli değil. Galatasaray'ı topun arkasında bekletecek gibi savunma ve orta sahayı istediği gibi kurabilirse, bu da bizim genlerimize ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Gidenlere bakarsak Sneijder, Hakan Balta, Sabri falan var kafadan zaten daha yaşlı olarak. Geçen Hürriyet'te en yaşlı takım sıralamasında BJK'dan falan genç olarak yazıyordu GS'yi. Tabii hangi kadroya göre yaptı kıyası emin değilim. Yalnız Maicon o yedirdiği goldeki gibi çıkarsa çok saç baş yolduracak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Alinanlar iyi adamlar abi. Yaslari da duzgun. O yuzden para saciliyo zaten. Ama burada 2 sene yatarsa, bi daha 1/3une satarsin o adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Österunds içeride bir erken gol yakalarsa 3'ler bu GS'yi. Truva atı Dursun başkanla 5. lik keyfi yaşama yolunda hızla ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 BulletRide said: Galatasaray'ı topun arkasında bekletecek gibi savunma ve orta sahayı istediği gibi kurabilirse, bu da bizim genlerimize tersvalla tudorun ne oynatmak istedigi bile belli degil bence suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ilk macta ne oynadi gs ben onu da cozemedim. 4-2-3-1 miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Hakemden koşu farkı yiyen Xelcuk'a kalacaksa orta saha bu sene de GS üzerine soğuk su içsinler. Hiç elenmelerini istemiyorum gruplara kalana kadar. Uefa'da gruplara kalırsa mart ayını göremez GS Haziranda sezonu açtığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 adamların as kalecileri sakatlanmış hadi iyisiniz beyler as kalecileri bile normal insan gibiydi zaten sdfsdfdsf böyle manav felan bile değil sokak insanıydı sanki, yedeği nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 turk milli takiminin berabere kaldigi garson manavlari unutmayin, honduras miydi? ayrica kale bos olsa da farketmez gecen mac isabetli sut olmayabilir. 2. yariyi seyrettim sadece ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Kaleye gidemedik ki kalecinin kalitesini tartışalım. Direkt ilk 20-30 dakikada 2-0 öne geçmek lazım yoksa gg. İsveç ligi müthiş bir seviyede olmasa da; suni çim, ligi devam eden takım ve bir şekilde kupa almış bir ekip. Tabii bunlar 5-0 falan yenemezsek konuşacağımız bahanelerdi ama herifler bir de çaktı geçti 2 tane Belhanda ve Gomis yazıyorsun hücumda da kanatlarda kim olacak? Yasin sakat, Sinan yine kayıp. Gary müthiş bir balon. Orta saha Xelcuk-Tolga. Tamam Imbula-Fernando olacak gibi ama Selçuk ve Tolga'yı yedek bile görmek büyük bir acı; bari bu adamlardan kurtulup De Jong'u falan kazansak rotasyonda. Takımda bir tane ulan allahtan şu var getirir belki maçı diyebileceğimiz adam yok. Vardı da yolladılar. Eren-Gomis çift forvet falan çıkar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 BulletRide said: ... Takımda bir tane ulan allahtan şu var getirir belki maçı diyebileceğimiz adam yok... http://www.youtube.com/watch?v=o-WZHkkPT2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar