Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Listedeki numaraya çok takılmamak lazım da "Bruma - Sneijder - Podolski" yollayıp yerine "Gomis - Belhanda - Feghouli" almak bayağı bildiğin downgrade etmek oluyor takımı yahu...
bence de isim isim downgrade ama onemli olan taktik takım uyumunu saglamak. Sneijder/Podolski/Bruma tudor sistemine 0 uyuyordu surekli bir kavga durumu vardı. Gomis-Belhanda-Feghouli uyarsa bir problem. Diger soru bu capta ona hedefli degisimi tudor hakediyor mu? ben tudora inanmasam da bunun cevabını sene icinde alacagız.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi forma numarasına çok takılmamak lazım. Başka numara verirler Sneijder yine oynar gitmezse, tamam önemli bir mesaj veriyor, ama tek başına definitif değil. Açık açık pislik ve mobbing ama, orası kesin.

Daha yakın dönemden bir örnek: Kewell da 19 giyiyordu, adama pislik yapıp göndermeye çalıştılar mesela, o arada forma numarasını da Cana'ya verdiler, sonra kaldı yine takımda, 99 unmarayla oynadı. Sonrasında forma numarasını verdikleri için haklı olarak sitem etti, eleştirdi ama oynadı yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Rewendor said:

Sneijder'i alırsanız çok güçlü olursunuz ya, sayılmaz o.

Fantaziyi kes talisca sneijder oguzhan.

2-6-2 oynariz bak

Yok ya talisca'yı sağa çekicen, q7'yi kızağa. sola çekip çekip yağlıcak robben gibi.

ben isterim valla, 1 sene tanrı gibi oynar min 15m'a da çin'e yağlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Downgrade degil ya. Podolski sadece bitiriciligi olan oyuna onun disinda sifir katkisi olan bir adamdi. Yasi da gelmisti, gonderilmesi dogru karardi. Sneijder ile ilgili goruslerimi biliyorsunuz. Bruma dansa gayet iyi deal yakalandi mantikliydi.

Futbol takimlari hep yenilenmeli diyorum 2-3 yilda bir, biz isimlere fazla takiliyoruz. Sneijderin 3 sene once Volkan'a attigi golun su an hicbir anlami yok. Oynadi parasini aldi tesekkur eder yollarsin. GS'in kimseye 5m verecek luksu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...