Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xiaomi Mi5s

Harvey

Öne çıkan mesajlar

ya bence canavar gibi alet.

128gb hafızası var. incecik hafif. deli gibi performanslı. ses kalitesi de güzel bence müzik falan.

parmak izi okuyuc başarılı.

kamera bilemiyorum onu ben anlatmayayım anlamam çünkü. foto çekmiyorum.

kesinlikle tavsiye ederim şahsen. fiyatı uygun o kısmı tatlış
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hacılar böyle telefonların sıkıntısı 1 sene içinde çıkmaya başlar. Genel firma ürünlerine bakın bir fikir verir, servisi falan nasıl bakın işte.

Mesela ben ilk general mobile cilerdenim. Başlarda Oo süper alın alın diyordum. Sonra telefon bir hatalar vermeye başladı kronik kronik pişman oldum. Bence bilinen markadan sasmayacaksin.

Ha ayrıca da Türkiyede gidip doğudan güvenilir bi yerden kaçak alacaksın, garanti bir halta yaramadığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum.

mi6yi aldığım sahibindendeki vatandasa sormustum. cinde seramik hic denk gelmemis. 3 ayda bir az miktarda saliyorlarmis seramigi. bulmak imkansiz nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum.

Hepsiburada'daki tanıtımdan seramik olan diye anlıyorum, eğer ezbere c/p yapmadılarsa ya da tüketiciyi yanıltmak için bilerek koymadılarsa
Hepsiburada said:

Xiaomi Mi 6 128 GB modelleri, seramik kaplaması ile etkileyici bir görünüm vadediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...