Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Var mı kullanan? İnternette 64gb lık versiyonu 1300 e satılıyor almayı düşünüyorum kronik bi sıkıntısı falan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 benim bi arkadaş sipariş verdi geçen gün de başladımı kullanmaya bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 hiçbir önemli bilgi içermeyen mesajın için teşekkürler sdsf üşenme de sor arkadaşına bari beğenmiş mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Ben kullanıyorum, arada parmak izi okuyucusunun algılamaması harici bir sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Arada derken ortalama nekadar sıklıkla oluyor ? 10 üzerinden kaçında algılamıyor mesela ? Ek olarak nekadar memnunsun telefondan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 7-8 aydır mi5 kullanıyor bir arkadaş ofiste geçen konuştuk bir sıkıntı yaşadın mı vs diye çok memnunmuş eşine de almış hatta 2-3 ay kadar önce. Ben de mi 6 istiyorum Çin'den gelecek arkadaşıma getirtmeyi planlıyorum son baharda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 5.15 olması kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 5s kullanan yok mu veya kullanan tanıdığı olan ? 5 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Elin ıslaksa falan kesin algılamıyor mesela. Bazen parmağın farklı tarafını tutunca da algılamıyor. Kesin birşey diyemiyorum da bazen sinir ediyor. Onun harici başka şikâyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 kiminle konuşsak Xiaomi den çok memnunlar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 teknosa veya vatanda satılmıyor mu bu ? küçük ekran ve sd kart dışında sıkıntısı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 HarveyQuinn said: 5s kullanan yok mu veya kullanan tanıdığı olan ? 5 yerine. bende var moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Jeeztro said: HarveyQuinn said: 5s kullanan yok mu veya kullanan tanıdığı olan ? 5 yerine. bende var moruk Memnun musun abi? Sıkıntı var mı? Sana göre artıları eksileri neler? Şimdi fiyatı fazla bişey değil ama aldıktan sonra uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ya bence canavar gibi alet. 128gb hafızası var. incecik hafif. deli gibi performanslı. ses kalitesi de güzel bence müzik falan. parmak izi okuyuc başarılı. kamera bilemiyorum onu ben anlatmayayım anlamam çünkü. foto çekmiyorum. kesinlikle tavsiye ederim şahsen. fiyatı uygun o kısmı tatlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bükülüyormuş. ? bin tane video var. ben mi 6 aldım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 xwhiplashx said: ben mi 6 aldım oh mis. Hayirli olsun, Hangi rengini aldin? Laciverti hoş gorunuyor ama kenarlardaki altin rengi karizmayi ciziyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben siyahci oldugumdan direk siyah 128gb aldim. en sıkıntılı tarafi elden hep kayip gitcek hissiyati. nasil bi cam varsa onunde arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 mi6 alan ve ya alacaklara ufak bir not düşeyim. arac kiti olarak miknatisli telefon docktan aldim. miknatis dun ekrani kapatti. cikardigimda normale döndü. sakin miknatisli kullanmayin. arka kisim cam ve ya baska malzeme oldugundan iphone ve ya diger android cihazlari gibi degil anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 xwhiplashx said: ben siyahci oldugumdan direk siyah 128gb aldim. Tskler whiplash bir sorum daha olacak, mi6 da kulaklik girisi yok diyorlar? Onu tam anlayamadim. Farkli tipte bir kulaklik mi var paketinde? Yoksa hic mi kulaklik takamiyorsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 malum ayfonun yolundan ilerleyecem diye bunuda yapti adamlar. vermis yaninda serce parmagi kadar bi kablo kulaklık al muzigini dinle diyor. yani aynı ayfonun mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mi6 'nın seramik kasa satılıyor mu TR'de ? Ya da Çin'de internetten resmi satış kanalları var mı ? ( Çin içinde teslimat yapan yani, oradan birine yollamalık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Hacılar böyle telefonların sıkıntısı 1 sene içinde çıkmaya başlar. Genel firma ürünlerine bakın bir fikir verir, servisi falan nasıl bakın işte. Mesela ben ilk general mobile cilerdenim. Başlarda Oo süper alın alın diyordum. Sonra telefon bir hatalar vermeye başladı kronik kronik pişman oldum. Bence bilinen markadan sasmayacaksin. Ha ayrıca da Türkiyede gidip doğudan güvenilir bi yerden kaçak alacaksın, garanti bir halta yaramadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 noddle said: hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum. mi6yi aldığım sahibindendeki vatandasa sormustum. cinde seramik hic denk gelmemis. 3 ayda bir az miktarda saliyorlarmis seramigi. bulmak imkansiz nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 noddle said: hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum. Hepsiburada'daki tanıtımdan seramik olan diye anlıyorum, eğer ezbere c/p yapmadılarsa ya da tüketiciyi yanıltmak için bilerek koymadılarsa Hepsiburada said: Xiaomi Mi 6 128 GB modelleri, seramik kaplaması ile etkileyici bir görünüm vadediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar