Komodo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 2 kere anahtar aldım kaskodan, eskisini göstermeden/vermeden. Anahtar kayboldu diyorsun servise onlar hallediyor kaskon karşılıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 imamizer said: avm otoparkı falandır o. -5 demiş. sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba. AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 imamizer said: avm otoparkı falandır o. -5 demiş. sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba. ahahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Selam, İstinye de Murat adında bir anahtarcı var, tüm anahtarların kayıp olduğu durumlarda aracın yanına giderek arabayı bir cihaza bağlayıp anahtar yapabiliyor, ben daha önce kayıp sustalı anahtarım için yeni anahtar yaptırdım, memnun kaldım, tavsiye ederim. Instagram hesabı burada, iletişim bilgileri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 anahtarcının bile instagramı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 wiski said: Selam, İstinye de Murat adında bir anahtarcı var, tüm anahtarların kayıp olduğu durumlarda aracın yanına giderek arabayı bir cihaza bağlayıp anahtar yapabiliyor, ben daha önce kayıp sustalı anahtarım için yeni anahtar yaptırdım, memnun kaldım, tavsiye ederim. Instagram hesabı burada, iletişim bilgileri de var. bu adam tam işin uzmanı yalnız. halletmesi 30-40 dakka sürüyo, caıgr abi hemen gelip halletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 kaça yapıyor merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Aracın kalitesine göre farklı fiyat politikası var mı ya da arabanın bulunduğu yere geleceği için ek bir ücreti ister mi bilemiyorum, telefonla ararsan fiyat bilgisini öğrenebilirsin. Servisin kilit sistemini filan değiştireceğini düşünürsek her türlü daha uyguna gelir. Bu arada kayıp olan anahtarın bilgilerini arabanın beyninden siliyor, dolayısı ile kayıp anahtar bulunsa dahi anca kapıyı açarlar, arabayı çalıştıramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 arkadaşım herhangi bir volkswagen servisine gidersen aracın şasi numarasından yedek anahtarını çıkartıp sana yolluyorlar... İş almanya süreci olduğundan 1 haftadan fazla sürebilir para olarakta oyro geçiyor biraz tuzlu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 hala şakayı anlatmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 İşte o yüzden arabanın tek anahtarı kaldığında umursamazlık etmemek gerekiyor. İkinci anahtarın kaybının vereceği sancıyı geçtim, arabanız çalınsa kasko paranızı bile vermez bir yan etki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Tek anahtarla bile sikinti yapar kasko. Abi bizim arabanin bagaj anahtar deligine tornavida sokmus adamin teki, tabi ki acamamis. Kaskodan direk "biz calinirsa odemeyiz" yazisi geldi. E ne skime kaskoluyosunuz o zaman dedim sdfgh Gittim pasa pasa degistirttim de oyle kabul ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Esh said: Tek anahtarla bile sikinti yapar kasko. Onu demek istemiştim zaten, "park ettim bi geldim yok" gibi bir iddiayla kaskoya gidersen hemen tüm anahtarları istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar