Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayip araba anahtari (yedeksiz)

Goering

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İstinye de Murat adında bir anahtarcı var, tüm anahtarların kayıp olduğu durumlarda aracın yanına giderek arabayı bir cihaza bağlayıp anahtar yapabiliyor, ben daha önce kayıp sustalı anahtarım için yeni anahtar yaptırdım, memnun kaldım, tavsiye ederim.

Instagram hesabı burada, iletişim bilgileri de var.
Sosyal ağlarda paylaş

wiski said:

Selam,

İstinye de Murat adında bir anahtarcı var, tüm anahtarların kayıp olduğu durumlarda aracın yanına giderek arabayı bir cihaza bağlayıp anahtar yapabiliyor, ben daha önce kayıp sustalı anahtarım için yeni anahtar yaptırdım, memnun kaldım, tavsiye ederim.

Instagram hesabı burada, iletişim bilgileri de var.

bu adam tam işin uzmanı yalnız.

halletmesi 30-40 dakka sürüyo, caıgr abi hemen gelip halletsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aracın kalitesine göre farklı fiyat politikası var mı ya da arabanın bulunduğu yere geleceği için ek bir ücreti ister mi bilemiyorum, telefonla ararsan fiyat bilgisini öğrenebilirsin.

Servisin kilit sistemini filan değiştireceğini düşünürsek her türlü daha uyguna gelir.

Bu arada kayıp olan anahtarın bilgilerini arabanın beyninden siliyor, dolayısı ile kayıp anahtar bulunsa dahi anca kapıyı açarlar, arabayı çalıştıramazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Tek anahtarla bile sikinti yapar kasko.

Abi bizim arabanin bagaj anahtar deligine tornavida sokmus adamin teki, tabi ki acamamis.

Kaskodan direk "biz calinirsa odemeyiz" yazisi geldi. E ne skime kaskoluyosunuz o zaman dedim sdfgh

Gittim pasa pasa degistirttim de oyle kabul ettiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...