Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Soru açık sanırım ve evet, ilk etapta "tamam da neden" dedirtiyor ama tl, dr; olacağından bilgili arkadaşlar ya da veteriner patilerden bir cevap rica ediyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bizim köpek kedi mamasını yiyor ama kediler köpeğinkini yemiyor. köpekler her şeyi yiyor zaten. kedilerin damak tadına güvenirim. çöplerden beslenen hayvanlar için uzun vadede zararlı olacağını sanmıyorum. ver gitsin. yemeyebilirler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yememeleri koymaz da işte ne bileyim köpek mamasında x mineral kedilerin minnoş böbreklerine zarar verebilecek düzeydedir falan öyle bir şey var mı acaba diye çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yaş köpek mamasını sokak köpeklerine vermen daha yararlı olur, kediler içinde bayat ekmek süt combosu yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bence ver - çok da farklı değildir onların üretim bantları. Belki sodyum oranları falan farklıdır. hatta MARS çikolata ile Whiskas ayni fabrikada üretiliyor belli bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 GONDARCENGIZ said: yaş köpek mamasını sokak köpeklerine vermen daha yararlı olur, kediler içinde bayat ekmek süt combosu yapabilirsin 6 senede ev ve yakın çevresinde gördüğüm sokak köpeği sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama apartmanın muzur kedilerini elimden geldiğince besliyorum. köpek aramaya kalksam skt i geçer mamanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sostizm said: bence ver - çok da farklı değildir onların üretim bantları. Belki sodyum oranları falan farklıdır. hatta MARS çikolata ile Whiskas ayni fabrikada üretiliyor belli bir yere kadar. "insanların çöpe attığı hemen her besin artığını yiyorlar, bişi olmaz yea" kafasındayım ben de ama işte sonradan tehlikeli olduğunu öğrenirsem üzülürüm. net bi bilgi gelse de içim rahat etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Tek seferlikse ver bir şey olmaz yahu (yerlerse tabi asdf). Sürekli yapmamakta fayda var, farklı canlı diyeti sonuçta. Şöyle bir yazı buldum aratınca; said: Genelde, aşırı kilo almıyorsa ve fazla protein köpeğinizde herhangi bir probleme neden olmuyorsa, bir köpek için kedi maması yemesinin bir sakıncası yoktur. Ancak kediler, köpek maması yiyerek yaşamlarını sürdüremezler, çünkü köpek mamaları genelde taurin ve araşidonik asit gibi gerekli besinleri içermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 veterinerini arayıp sorsana avel. hatta vtm yi veya petcode u arayıp bile sorabilirsin olm nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sokak kedilerinini yedigi seyler gorsen sanirim altin tepside sunulmus tavuk gibi gelir kopek mamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 olm tamam da götü çıkmış incik kemiği bir şey yapmazken köpek mamasındaki .0001 mg bişi kedi için zehirli olabilir diye korkmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 veriyorum ulen. pisilere bir şey olursa sizden bileceğim :P @laraken; aklıma geldi de böyle bir şey için aramak istemedim. hele oralarda(vtm,petcode vs) biliyorsun telefonu vet açmıyor, bağlanacak da bilmem ne pihuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ver gitsin ya nolacak. zaten kimsenin köpek maması koymaması gerekir sokağa aksi durumda sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Archangel_ said: Soru açık sanırım ve evet, ilk etapta "tamam da neden" dedirtiyor ama tl, dr; olacağından bilgili arkadaşlar ya da veteriner patilerden bir cevap rica ediyorum. Teşekkürler Kedi ara sıra köpek maması yerse direkt zarar göreceği pek bir şey yok, ama sürekli köpek maması yerse eksikliğini çekeceği şeyler var. Dolayısıyla sokaktaki aç hayvana ara sıra vermekte sakınca yok bence. Tek besleyen sensen ve sürekli köpek maması verirsen bir noktada sıkıntı olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yok abi sürekli falan vermem, sokakta yağmurdan ıslanmış titreyen bir köpek vardı marketin önünde kuytuya sığınmış, marketten mama alıp çıkana kadar puştun biri kıştlamış. aradım sağı solu ama bulamadım hayvanı, kedilere nasip oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar