dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 mokoko dışında aklı başında bir fenerli görmedik henüz, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ne alakası var bold kısımlarla anlamadım? ben kendi düşüncelerimi söylüyorum, ben sahada gördüğüm beşiktaş takımıyla ilgili kişisel yorumumu dile getirdim, beşiktaş taraftarının hepsi şöyledir böyledir demiyorum. ayrıca maç içinde saha olayları da keşke yaşanmasaydı durduk here her yoruma bunu eklemeye gerek mi var? yazmadık diye öyle düşünmüyoruz mu oluyor lol klasik akp tier savunmaya geçmişsin, çocuklar ölmesin yazılınca 'İSRÖYİL ÖLDÜRÜYOR ONA NİYE BİŞEY DEMİYOSUNUZ' kartını çekmişsin. biz de aklı başında mod görmüyoruz uzun süredir dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 S-H said: ne alakası var bold kısımlarla anlamadım? ben kendi düşüncelerimi söylüyorum, ben sahada gördüğüm beşiktaş takımıyla ilgili kişisel yorumumu dile getirdim, beşiktaş taraftarının hepsi şöyledir böyledir demiyorum. ayrıca maç içinde saha olayları da keşke yaşanmasaydı durduk here her yoruma bunu eklemeye gerek mi var? yazmadık diye öyle düşünmüyoruz mu oluyor lol klasik akp tier savunmaya geçmişsin, çocuklar ölmesin yazılınca 'İSRÖYİL ÖLDÜRÜYOR ONA NİYE BİŞEY DEMİYOSUNUZ' kartını çekmişsin. biz de aklı başında mod görmüyoruz uzun süredir dert etme. akp tier savunmayı 1 haftadır fener taraftarı ve başkanı yapıyor.. ağızlarından düşmeyen kelime de olmayan tahrik... maç 0-0 11-11 devam ederken neden sahaya madde attınız diyoruz ama tolga tahrik etti diyorsunuz. tolga 3 kere oyun durduktan sonra diyoruz, oyun 2 kere durdu diyorsunuz.. gözlemci raporu koyuyoruz 3 kere durmuş işte oyun diye.. başa dönüp ama tahrik diyorsunuz.. ya adamın üstüne anahtardan çakmağa, bozuk paradan su şişesine herşeyi attınız daha maçtaki 2. beşiktaş kornerinde oyun durdu 11-11 oynanırken, maçta gerginlik yokken buna cevap veremiyorsunuz. sonra çıkıp Beşiktaş maçı oynamak istemedi kırmızıdan sonra diyorsunuz, e siz kırmızıdan önce oynatmak istediniz mi ???? quaresma tahrik falan etmedi, adam lig maçını aldırdı, kupa maçında da oyuna girer girmez kırmızı gördü diye ona oynamaya çalıştınız bu kadar basit.. şu maçta q7'nin 1 tane tahrik edici hareketini göstermezsiniz. 5 veya 6 korner kullandı Beşiktaş 3 tanesinde oyun durdu zaten. ama biz tahrik etmiş olduk.. adamın ölmüş anasına küfür ettiniz, tolga tahrik etmiş oldu... ya kendinize yapılsa dünyayı ayağa kaldıracağınız şeyleri kendiniz yapınca normalleştirmeyin rica ediyorum. bu ülke ne çektiyse şu tutumdan çekti zaten.. aman benden olanın kötüsünü görmeyeyim de suçu karşıda arayayım yapmayın, yok işte Beşiktaşlı futbolcuların en ufak suçu.. durduk yere madde atılmasıyla başladı tüm herşey. sonra çıkıp rakip kaçtı demek tamamen kendini kandırmak oluyor. hele hele hukuk çüğnenmiş ve 3-0 hükmen yenilmeniz gereken maçın devamına karar verilmişken bunu söylemek ayrı bir şey.. derbi konusundaki son mesajım da budur sıkıldım artık papağan gibi aynı şeyleri yazmaktan.. gözlemci raporlarıyla, görüntülerle bile ikna edemiyoruz çünkü insanları. konu futbol olunca hardocre akpliye bağlıyor bağzıları. algıları kapatıp kendi doğru düşündüğüne odaklanıyor. acaba yanlış mı yaptım,düşündüm diye sorgulama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 S-H said: biz de aklı başında mod görmüyoruz uzun süredir dert etme. siz 4-5 kişisiniz hemen hemen herkesin hakkında ortak kanıya vardığı, ben 6 bölüme modluk yapıyorum, sizden başka kimseyle sorunum olmadı 15 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 wot'a cevap yazamıycam sorry senin dediğin kanıya varan da burada her maç 2325623. sarı kart verilmedi diyen die-hard bjk taraftarı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 yoo değil, derin pati benimki :P o sarı kart diye sürekli sarı yazanlara ben genelde karşı çıkıyorum başka mecralarda fyi artı wot a verebilecğein cevap olsa o gruba dahil olmazdın sen de, tam olarak demek istediğim bu. Konuşun abi, insan gibi tartışın, işinize gelmeyen yerden sonra troll`e, flame`e bağlamayın, tek amacım şunu sağlamak bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 sarı kart, kırmızı kart tartışması ile "silah ile kasten adam yaralama" tartışmasını bir tutmasak mı ? hakem tartişması görecelidir, çok çok bariz şeyler olmadıkça herkesin farklı kararına saygı duyarsın bir şekilde.. ilk bakışta pepe'ye sarı dedim, sonra kırmızı dedim mesela.. böyle her kişinin 100 tane örneği vardır yani. ama olmayan tahriği bahane edip atılan tonlarca şeyi onaylar bir şekilde "sahadan kaçtılar" demek çok farklı şeyler. buradaki fanatik bakış sarı kart/hakem tartışmasından baya baya farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 applev0dka said: sarı kart, kırmızı kart tartışması ile "silah ile kasten adam yaralama" tartışmasını bir tutmasak mı ? sana yazmadım onu dreagloth said: artı wot a verebilecğein cevap olsa o geuba dahil olmazdın sen de, tam oalrak deemk istediğim bu. Konuşun abi, insan gibi tartışın, işinize gelmeyen yerden sonra troll`e, flame`e bağlamayın, tek amacım şunu sağlamak bölümde. bi kaç cümlelik tartışmalar oluyordu, wotla başlasaydı dahil olmazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 abi bırakın allah aşkına yönetim kurulu maça çıkacağını açıklasa cımhırbışkınım diye gezecektiniz, çıkmayacağını açıklayınca korktular zaten niyetleri yoktu oldu. bir peregrin düzgün karakter gösterdi o da aşırı muhaliflikten sanırım sdfsdf umurumda değil deyip herkese cevap yetiştirince de kimse o lafı ciddiye almıyor yalnız doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Önemli olan wot olması değil işte, wot`a cevap verecek argüman olması arkada, olmadığı zaman maalesef çirkinleşiyor insanlar, engellemeye çalıştığım bu. Biri emek verip, kafa patlatıp bir tartışma yaratıyor, doğru yanlış logic var, emek var, dğeri geliyor sunabileceği tek şey yav hehe seviyesinde. Sonra ben bu adamlar sussun deyince bana tepki geliyor, doğru dürüst olmayan mod oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 S-H said: applev0dka said: sarı kart, kırmızı kart tartışması ile "silah ile kasten adam yaralama" tartışmasını bir tutmasak mı ? sana yazmadım onu dreagloth said: artı wot a verebilecğein cevap olsa o geuba dahil olmazdın sen de, tam oalrak deemk istediğim bu. Konuşun abi, insan gibi tartışın, işinize gelmeyen yerden sonra troll`e, flame`e bağlamayın, tek amacım şunu sağlamak bölümde. bi kaç cümlelik tartışmalar oluyordu, wotla başlasaydı dahil olmazdım zaten. pardon üstüme alınmışım sdsafsa wot konusunda da, abi yapacak bir şey yok konu çok derin ve detaylı. her bir unsuru tek tek, açık açık, uzun uzun yazmadıktan sonra anlatmak istediğin şeyi karşı tarafa aktaramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 aynı şeyleri tekrardan yazmaya gerek yok o yüzden yazmadım cevapları zaten verilen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Alfred said: Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeli birisine, hatalı olduğunu anlatmayı yaklaşık 35 yıl önce bıraktım. Sizde öğreneceksiniz ama :D... çok yorulacaksınız :D, bence hehe demeyi ne kadar çabuk öğrenirseniz sizin için o kadar iyi. Ne bekleniyor onu da anlamıyorum, Fenerbahçe hep haklıdır... Kendi Kaptanlarını döverken de, kaptanları adam döverken de, polis arabası benzinci yakarken de, kendi statlarını yakarken de, ırkçılık yaparken de... Şike savasında olduğu gibi AKP hükumeti kendi çıkarları için FB yi aklamıştır. Ve maalesef haklı bir duruş sergileyen BJK yönetimini suçlu çıkaracaktır... Umarım BJK yönetimi dik duruşunu sonuna kadar sürdürür...tayyip hadi gencler sahaya dediginde geri vites gelicek. Umarim burdan geri vites yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Tartısmaların buyuk bir kısmını takip edemedim kusura bakmayın o yuzden buraya nasıl ulastıgınızı bilmiyorum. Ama applev0dka said: hakem tartişması görecelidir, çok çok bariz şeyler olmadıkça herkesin farklı kararına saygı duyarsın bir şekilde.. umarım bu soyledigini takip eder bi tavırda davranırsın bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ben zaten normalde öyleyim de, buradaki ortama ayak uydurup çirkinleşiyorum sdsafa bizde fazla hakem üstünden dönüyor konu, aynı hafta X takımın maçında hakem konuşulunca X taraftarı bu kez Y takımı maçında hakem demeye başlıyor.. Ben banlıyken falan da aynıydı yani değişen bir şey yok. çok fahiş olmadıktan sonra hakem konuşmanın faydası da yok da işte ortam geriyor ister istemez insanı.. kan davasına dönüyor iş bir yerden sonra lol belki daha iyi hale getirebiliriz buradaki tartışmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 sahaya madde atmayi eshefle kinayan uslu tinerciler mehmet topalin kafasini yardiklari zaman fenerbahce sahadan cekilse ne derlerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 fizban said: sahaya madde atmayi eshefle kinayan uslu tinerciler mehmet topalin kafasini yardiklari zaman fenerbahce sahadan cekilse ne derlerdi? şimdi şu hakaret mi değil mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Kurallara uyduramadan argüman üretmek de yeni alışkanlık oldu Fenerlilerde. Şu Fernandao'nun gol sevinci sırasında kırmızı görmesi gereken pozisyonu söylüyor garibim sanırım. Klübün kararı sonrası düştüğünüz duruma yakışır bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 evet hakaret. burda fenerlilerin hepsi azizci tayyipci comar denmesinden daha hafif hakaret ama. sahi ne dusunuyorsun? mesaji okuyup cevap veremedigine gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Robert_Poche said: Kurallara uyduramadan argüman üretmek de yeni alışkanlık oldu Fenerlilerde. Şu Fernandao'nun gol sevinci sırasında kırmızı görmesi gereken pozisyonu söylüyor garibim sanırım. Klübün kararı sonrası düştüğünüz duruma yakışır bir yorum olmuş.simdi besiktaslilarda tabi madde kullanimi sebebiyle zamanda ileri ve geti gitmek mumkun oluyor.. spacecake in yaptiginu biliyordum tiner de yapiyormus demek. 1. Fernandao hareketi mehmet topal vurulduktan sonra, topal yerde yatarken yapiyor. 2. tribunleri provoke etmek sahaya yabanci madde atmaya bahaneyse zaten fener hakli? fsds kendi kendini yakan besiktasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ne cevap vereceğim ki sana gerek yok seviye düşürmeye. ok hakaret olarak gerekli cezayı alırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 cok net gülüyorum ya. bundan sonra atmak serbest degil. daha 2 ay once besiktaslilar kafa yariyordu. bundan sonra sahaya birseyler atiliyorsa 45 dakikada 90 dakikalik enerji harca, sonra sahadan kac. sonra da magduru oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 fizban said: sahaya madde atmayi eshefle kinayan uslu tinerciler mehmet topalin kafasini yardiklari zaman fenerbahce sahadan cekilse ne derlerdi? 3-0 hukmem Beşiktaş galibiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 fizban said: Robert_Poche said: Kurallara uyduramadan argüman üretmek de yeni alışkanlık oldu Fenerlilerde. Şu Fernandao'nun gol sevinci sırasında kırmızı görmesi gereken pozisyonu söylüyor garibim sanırım. Klübün kararı sonrası düştüğünüz duruma yakışır bir yorum olmuş.simdi besiktaslilarda tabi madde kullanimi sebebiyle zamanda ileri ve geti gitmek mumkun oluyor.. spacecake in yaptiginu biliyordum tiner de yapiyormus demek. 1. Fernandao hareketi mehmet topal vurulduktan sonra, topal yerde yatarken yapiyor. 2. tribunleri provoke etmek sahaya yabanci madde atmaya bahaneyse zaten fener hakli? fsds kendi kendini yakan besiktasli. hakaret etmeyi sürdüreceksin anladığım kadarıyla, savunduğun konularda seni destekleyen karakterlere bak, sonra tekrar bir düşün. Hakaret etmek nedir ya, antu mu burası? Git oralarda tinerci vs diye hakaret et zaten seninle aynı frekansta bir ton adam da seni destekler. Burada seviyeyi yerlere indirip aggro çekmeye çalışıyorsun. Kimsenin kendini yaktığı yok, Mehmet Topal'ın düşürülüşünü savunmuyorum, ama konuyu oraya çekmek amacın anladığım kadarıyla. Taraftar profilleri aynıdır, FB'li GS'liden daha eğitimli, ya da BJK'liden daha agresif değildir. Burada yaşananların kurallara uygun olmadan karara bağlanması esas konu. Bu sene 2. kez yazılı olan kuralların dışına çıkılıyor(1. si Canerin cezasıydı), Beşiktaş'ta alın kupanızı sizin olsun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar