Herhangi bi takıma şu adamları monte et, gs ile 4.lük mücadelesi verir zaten.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma
Herhangi bi takıma şu adamları monte et, gs ile 4.lük mücadelesi verir zaten.
göztepeye verelim işte
mutlu hocada orada nasılsa hem bize kıyak hem ona
mutlu hocada orada nasılsa hem bize kıyak hem ona
goztepeye yazik ya..geldiginden hizli gidecek..
he o ya karıştırdım ismi
Göztepe iyi ya kafa yapısı olarak, düşmezler bana kalırsa.
Kadroyu koruyup gereken yerleri sadece düzenli takviye ile destekleyip ligde kalmayı hedefleyeceğiz ilk diyorlardı. saçma sapan avrupa 5 senede diyip para saçmıyorlar.
Andre Casto'yu almaları harika misal. Selçuk Şahin de net iyi hamle. Göztepe kadrosu bu seviyenin adamları değil buraları bilen adamlar şart ucuza ve ne vereceği belli olan. birkaç böyle takviye ile net iyi takım olurlar.
Kadroyu koruyup gereken yerleri sadece düzenli takviye ile destekleyip ligde kalmayı hedefleyeceğiz ilk diyorlardı. saçma sapan avrupa 5 senede diyip para saçmıyorlar.
Andre Casto'yu almaları harika misal. Selçuk Şahin de net iyi hamle. Göztepe kadrosu bu seviyenin adamları değil buraları bilen adamlar şart ucuza ve ne vereceği belli olan. birkaç böyle takviye ile net iyi takım olurlar.
mercelo gg diye haberler çıkmaya başladı. 8,5m € nakit teklif etmiş lyon diyorlar
zaten ediyordu puştlar ya, of allahım taş gibi defansımız var.
https://cdn.pbrd.co/images/GzRNMP2.png
https://cdn.pbrd.co/images/GzRNMP2.png
http://www.youtube.com/watch?v=hp9t6U4y_2Y
dark'a 3 sakız verseler harcayacak selvi boylum berezilyalımı.
La hoşt! asfa
La hoşt! asfa
8.5 iyi para ya sdffsd
hem de nakit. gerçi koparabiliyorsan 10 falan koparmak gerek o yavşaklardan. tolisso'yu 40'ı geç, lacazette'yi de okuttular onca paraya. ibneler paraya yeni isim arıyorlar şuan 8.5'a tav olmamak gerek sdafasd
hem de nakit. gerçi koparabiliyorsan 10 falan koparmak gerek o yavşaklardan. tolisso'yu 40'ı geç, lacazette'yi de okuttular onca paraya. ibneler paraya yeni isim arıyorlar şuan 8.5'a tav olmamak gerek sdafasd
olm bi sezon ya bi sezon şöyle arkamıza yaslanıp defans hatası görmeyelim ya. marceloya gelene 10 tane adam var. gerçi pepe geldi, 10 verirseler neyse diyeceğim de. bence yine adriano'ya para veren varsa adriano gitsin arka dörtlüden, ya da q7 ya da cenk.
8e marcelo satıp 6ya vida alırsak fikret ormanı ibret olsun diye semtte denize atarlar
abi marcelo bir de gençler için büyük profesyonellik örneği. geçen bizim beşiktaş muhabiri diyodu. marcelo akşanm 7'deki antrenman için saat 1.30'da geliyomuş önden çalışmaya manyak gibi ve düzenli olarak yani bir kere de değil.
e bu adamın heykelini dikeceksin işte. 38'e kadar oynar.
e bu adamın heykelini dikeceksin işte. 38'e kadar oynar.
aynı zamanda başkan adam, kulüp kurdu brezilya'da
dün gece gitar da çalıyordu sadasfa
dün gece gitar da çalıyordu sadasfa
bizim başkan hayatta vidaya 6 vermez. 6 ay sözleşmesi var sonuçta.
o zaman ocak ayına kadar tosic-pepe oynarız stoperde CL'den elenince vida gelir
Vida gelecekse Pepe yanına boşuna Marcelo satmaya gerek yok sadfds
Marcelo iyi adam ama kayışı kopardı mı ararsınız o profesyonellikleri sonrasında. Adamın en büyük sıkıntısı zaten bi anda parlayıp kavgalara girmesi. Hannover'da, PSV'de hep kavgalıydı takımla ya da hocayla vs...
Kariyeri böyle geçmiş. Bence riske girmeye gerek yok. Çok iyi tuttu bizde, harika performans verdi ama o paraya gönderilir yani duygusallığa gerek yok.
Pepe'nin değerini bilip yetiştirici olarak kullanmak gerek bana kalırsa. Yanına Mitrovic-Atınç ikilisinden birini koysan ligde mesela her şekilde fazlasıyla yeterli olur ve ikisinden birini adam edebilirsin en kötü.
Urfalı-Semih tandemi bile deli iş yaptı her kulvarda. Kjaer-Ba keza güzeldi.
İki tane kaliteli adam gereksiz lüks bizim gibi takımlar için. Yanına yetiştirip, performans alıp sonunda satacağın adam koy bence mantıklı olan o.
Marcelo iyi adam ama kayışı kopardı mı ararsınız o profesyonellikleri sonrasında. Adamın en büyük sıkıntısı zaten bi anda parlayıp kavgalara girmesi. Hannover'da, PSV'de hep kavgalıydı takımla ya da hocayla vs...
Kariyeri böyle geçmiş. Bence riske girmeye gerek yok. Çok iyi tuttu bizde, harika performans verdi ama o paraya gönderilir yani duygusallığa gerek yok.
Pepe'nin değerini bilip yetiştirici olarak kullanmak gerek bana kalırsa. Yanına Mitrovic-Atınç ikilisinden birini koysan ligde mesela her şekilde fazlasıyla yeterli olur ve ikisinden birini adam edebilirsin en kötü.
Urfalı-Semih tandemi bile deli iş yaptı her kulvarda. Kjaer-Ba keza güzeldi.
İki tane kaliteli adam gereksiz lüks bizim gibi takımlar için. Yanına yetiştirip, performans alıp sonunda satacağın adam koy bence mantıklı olan o.
Ha satılmazsa da niye satmadınız ak demem sanırım, kızarım ayrı konu o paraya ihtiyacı var köpek gibi kulübün çünkü ama Marcelo'nun varlığı da gayet duvar yapıyor orayı şimdi doğruya doğru.
Ama işte geleceği de düşünmek gerek :(
8,5 yani, 4-4 bi stoper bi forvet çakarsın yoluna devam edersin en kötü mesela.
Ama işte geleceği de düşünmek gerek :(
8,5 yani, 4-4 bi stoper bi forvet çakarsın yoluna devam edersin en kötü mesela.
twitterda falan bir kadro dolaşıyor.
ben ıslandım yani bakınca, gece gece sizi de duşa sokmayayım ama gündemde olan 2 transfer biter marcelo kalırsa acayip bir sene olabilir
ben ıslandım yani bakınca, gece gece sizi de duşa sokmayayım ama gündemde olan 2 transfer biter marcelo kalırsa acayip bir sene olabilir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar