Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Bonjo said:

dreagloth said:

lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı??

olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi.
adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak.
bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı.

şimdi öncelikle, peruk vs diyerek belli ediyorsun kendini de, yine de son bir defa laf anlatmaya çalışayım, belli ki okuduğunu anlamıyorsun.

Soru şu, Şenol GÜneş 3 kez anons yapılmasını gerektirecek ne yaptı? Söylediğin her şey anonslar yapılıp, normal şartlarda klübe tarafında bir şey olmadan hakemin içeri girme kararı alması gereken zamandan sonra gerçekleşenler ki onları bile 2-3 tane yobaz fanatiği koruyacağım diye değiştirip, onların ağzından yazıyorsun buraya.

Hakem ikinci kere oyunu durdurduktan sonra taraftar aptal değil olaylar devam etmezdi

Tolga ile şenolun şovmenlikleri olayları bu noktaya getirdi

3 kez anons yapılmadı , 2 kere yapıldı , 3. yü bu iki kafadar yaptırıp kendilerini içeri attılar , 3. kez sahaya madde atılmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

dreagloth said:

Bonjo said:

dreagloth said:

lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı??

olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi.
adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak.
bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı.

şimdi öncelikle, peruk vs diyerek belli ediyorsun kendini de, yine de son bir defa laf anlatmaya çalışayım, belli ki okuduğunu anlamıyorsun.

Soru şu, Şenol GÜneş 3 kez anons yapılmasını gerektirecek ne yaptı? Söylediğin her şey anonslar yapılıp, normal şartlarda klübe tarafında bir şey olmadan hakemin içeri girme kararı alması gereken zamandan sonra gerçekleşenler ki onları bile 2-3 tane yobaz fanatiği koruyacağım diye değiştirip, onların ağzından yazıyorsun buraya.

Hakem ikinci kere oyunu durdurduktan sonra taraftar aptal değil olaylar devam etmezdi

Tolga ile şenolun şovmenlikleri olayları bu noktaya getirdi

3 kez anons yapılmadı , 2 kere yapıldı , 3. yü bu iki kafadar yaptırıp kendilerini içeri attılar , 3. kez sahaya madde atılmazdı.

Hadi ya ? Gözlemci oyle demiyor ama..

http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/21-04-18/231007/olayli-fenerbahce---besiktas-derbisindeki-hakem--gozlemci-raporu-ortaya-cikti/#21

18. Sayfa

25
41
55

3 kere duruyor oyun

57de kulübe karisiyor..

Günlerdir olmayan seyleri yalan yanlis suraya yazmaktan sıkılmadın..

Yok perukmus
Yok 3 uyari olmamis..
Sosyal ağlarda paylaş

55 te 3. kere duruyor oyun, Caner gidiyor vs, devam ediliyor atılmaya, hangi mantıkla taraftar devam etmezdi diyorsun, 3 köşede 3 kere yaşanmış aynı olay, sen nasıl söyleyebiliyorsun 4. sü olmazdı diye? ve evet taraftar aptal, futbolcu da aptal, aksi halde ne ilki yaşanırdı ne de klübe olayları. Az objektif olun rica ediyorum, tamam arkadaş ortamında gidin toz kondurmayın takımınıza, en büyük taraftar siz olun da, insanları aptal yerine koymayın, burayı da taraftar forumuna çevirmeyin, çok rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi açtım maçı tekrar izledim oyun 2 kere duruyor sonra maç normal devam ediyor. Talisca uzaktan vuruyor yandan auta gidiyor sonra ATV spikeri bu arada saha kenarı felan diyor kameralar oraya dönüyor tolga ve şenol sahne alıyor, nerde bu 3. anons ???

Sürekli beyefendi gözükme çabasında olan ama her maç sonu Türk futboluna kin ve nefret tohumları atan şenol efendi bu maç tiyatro oynadı , kafasına peruk geldi kendini yere attı buz koydurdu.

Buda gayet açık ve net görüntülerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Şimdi açtım maçı tekrar izledim oyun 2 kere duruyor sonra maç normal devam ediyor. Talisca uzaktan vuruyor yandan auta gidiyor sonra ATV spikeri bu arada saha kenarı felan diyor kameralar oraya dönüyor tolga ve şenol sahne alıyor, nerde bu 3. anons ???

Sürekli beyefendi gözükme çabasında olan ama her maç sonu Türk futboluna kin ve nefret tohumları atan şenol efendi bu maç tiyatro oynadı , kafasına peruk geldi kendini yere attı buz koydurdu.

-da ayrı

yazının geri kalanı da yalan yanlış çöp, iftira hakaret falan
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bonjo said:

-da ayrı

yazının geri kalanı da yalan yanlış çöp, iftira hakaret falan

hakaret göremiyorum yazımda,
seninde şenol güneşden bir farkın yok işte.

neticede şenolun oyunu bir işe yaramadı
sonuç ortada
bjk yönetimide takımı maça çıkartırsa kendileride onaylamış olurlar zaten yaşanan tiyatroyu.
Sosyal ağlarda paylaş

-de yine ayrı

kalanı yine çöp..

daha gözlemci raporundaki 3 kere maçın durmasını okuyup anlayamayan.

hadi okuduğunu anlamayabilir, izlediğinde 3 kere duran oyunu göremeyip burada sağa sola nefret saçan adamın söylediklerine cevap bile vermeye gerek yok aslında da. işte canım sıkılıyor 1 saat kaldı mesainin bitmesine.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...