applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 şenol güneş'i yaralama suçu ile 5 işi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmiş.. tiyatro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 motorcu ceketleri de var miymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kumpas ve fetö varsa madem bu tutuklananları terör örgütü ile suçlarsınlarda görelim :) Gerçi yapmayacakları şeyde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 dreagloth said: Bonjo said: dreagloth said: lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı?? olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi. adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak. bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı. şimdi öncelikle, peruk vs diyerek belli ediyorsun kendini de, yine de son bir defa laf anlatmaya çalışayım, belli ki okuduğunu anlamıyorsun. Soru şu, Şenol GÜneş 3 kez anons yapılmasını gerektirecek ne yaptı? Söylediğin her şey anonslar yapılıp, normal şartlarda klübe tarafında bir şey olmadan hakemin içeri girme kararı alması gereken zamandan sonra gerçekleşenler ki onları bile 2-3 tane yobaz fanatiği koruyacağım diye değiştirip, onların ağzından yazıyorsun buraya. Hakem ikinci kere oyunu durdurduktan sonra taraftar aptal değil olaylar devam etmezdi Tolga ile şenolun şovmenlikleri olayları bu noktaya getirdi 3 kez anons yapılmadı , 2 kere yapıldı , 3. yü bu iki kafadar yaptırıp kendilerini içeri attılar , 3. kez sahaya madde atılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bonjo said: dreagloth said: Bonjo said: dreagloth said: lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı?? olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi. adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak. bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı. şimdi öncelikle, peruk vs diyerek belli ediyorsun kendini de, yine de son bir defa laf anlatmaya çalışayım, belli ki okuduğunu anlamıyorsun. Soru şu, Şenol GÜneş 3 kez anons yapılmasını gerektirecek ne yaptı? Söylediğin her şey anonslar yapılıp, normal şartlarda klübe tarafında bir şey olmadan hakemin içeri girme kararı alması gereken zamandan sonra gerçekleşenler ki onları bile 2-3 tane yobaz fanatiği koruyacağım diye değiştirip, onların ağzından yazıyorsun buraya. Hakem ikinci kere oyunu durdurduktan sonra taraftar aptal değil olaylar devam etmezdi Tolga ile şenolun şovmenlikleri olayları bu noktaya getirdi 3 kez anons yapılmadı , 2 kere yapıldı , 3. yü bu iki kafadar yaptırıp kendilerini içeri attılar , 3. kez sahaya madde atılmazdı. Hadi ya ? Gözlemci oyle demiyor ama.. http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/21-04-18/231007/olayli-fenerbahce---besiktas-derbisindeki-hakem--gozlemci-raporu-ortaya-cikti/#21 18. Sayfa 25 41 55 3 kere duruyor oyun 57de kulübe karisiyor.. Günlerdir olmayan seyleri yalan yanlis suraya yazmaktan sıkılmadın.. Yok perukmus Yok 3 uyari olmamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Jmm5QSYrLgo olaylar çıktığında maç devam ediyordu, tolga taraftarla dalaşınca duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 dediğimi desteklediğin için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 55'te oyun duruyor kulübe 57'de karışıyor diyorsun, videoyu izle 2dk fark mı var arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 55 te 3. kere duruyor oyun, Caner gidiyor vs, devam ediliyor atılmaya, hangi mantıkla taraftar devam etmezdi diyorsun, 3 köşede 3 kere yaşanmış aynı olay, sen nasıl söyleyebiliyorsun 4. sü olmazdı diye? ve evet taraftar aptal, futbolcu da aptal, aksi halde ne ilki yaşanırdı ne de klübe olayları. Az objektif olun rica ediyorum, tamam arkadaş ortamında gidin toz kondurmayın takımınıza, en büyük taraftar siz olun da, insanları aptal yerine koymayın, burayı da taraftar forumuna çevirmeyin, çok rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 1.si ben demiyorum maçın gözlemcisi diyor 2.si sahanın 10'da 1'i var çekimde, oyun durduğunda topun olduğu sol köşe görünmüyor.. buradan ne çıkardın anlamadım. ama bonjo'nun 3 kere durmuyor, 2 kere duruyor 3.sünü tolga yapıyor yalanı çürüdü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Şimdi açtım maçı tekrar izledim oyun 2 kere duruyor sonra maç normal devam ediyor. Talisca uzaktan vuruyor yandan auta gidiyor sonra ATV spikeri bu arada saha kenarı felan diyor kameralar oraya dönüyor tolga ve şenol sahne alıyor, nerde bu 3. anons ??? Sürekli beyefendi gözükme çabasında olan ama her maç sonu Türk futboluna kin ve nefret tohumları atan şenol efendi bu maç tiyatro oynadı , kafasına peruk geldi kendini yere attı buz koydurdu. Buda gayet açık ve net görüntülerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 oyun iki kere zaten ilk yarıda duruyor, 3. de ikinci yarı olaylardan hemen önce yine kornerde, Caner in gereksizce gittiği zaman oluyor, orada daha gelişemeden klübe patlıyor, bunları görmedin mi izlerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bonjo said: Şimdi açtım maçı tekrar izledim oyun 2 kere duruyor sonra maç normal devam ediyor. Talisca uzaktan vuruyor yandan auta gidiyor sonra ATV spikeri bu arada saha kenarı felan diyor kameralar oraya dönüyor tolga ve şenol sahne alıyor, nerde bu 3. anons ??? Sürekli beyefendi gözükme çabasında olan ama her maç sonu Türk futboluna kin ve nefret tohumları atan şenol efendi bu maç tiyatro oynadı , kafasına peruk geldi kendini yere attı buz koydurdu. Buda gayet açık ve net görüntülerde. -da ayrı yazının geri kalanı da yalan yanlış çöp, iftira hakaret falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Kime neye göre nefret tohumları atmış Şenol, aykut her alakasız maçtan sonra beşiktaş diye ağlamıyor mu? Zaten seyirciye gaz veren kendisi. Her hafta bu kadar gerersen olacağı bu , kumpas Aykut'un kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 aykut da haklı adamın tacını vermediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 niye evlilik mi yapmış hülya gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 applev0dka said: Bonjo said: Şimdi açtım maçı tekrar izledim oyun 2 kere duruyor sonra maç normal devam ediyor. Talisca uzaktan vuruyor yandan auta gidiyor sonra ATV spikeri bu arada saha kenarı felan diyor kameralar oraya dönüyor tolga ve şenol sahne alıyor, nerde bu 3. anons ??? Sürekli beyefendi gözükme çabasında olan ama her maç sonu Türk futboluna kin ve nefret tohumları atan şenol efendi bu maç tiyatro oynadı , kafasına peruk geldi kendini yere attı buz koydurdu. Buda gayet açık ve net görüntülerde. -da ayrı yazının geri kalanı da yalan yanlış çöp, iftira hakaret falan hakaret göremiyorum yazımda, seninde şenol güneşden bir farkın yok işte. neticede şenolun oyunu bir işe yaramadı sonuç ortada bjk yönetimide takımı maça çıkartırsa kendileride onaylamış olurlar zaten yaşanan tiyatroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 -de yine ayrı kalanı yine çöp.. daha gözlemci raporundaki 3 kere maçın durmasını okuyup anlayamayan. hadi okuduğunu anlamayabilir, izlediğinde 3 kere duran oyunu göremeyip burada sağa sola nefret saçan adamın söylediklerine cevap bile vermeye gerek yok aslında da. işte canım sıkılıyor 1 saat kaldı mesainin bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 İşi kişisel tartışmaya dönüştürmek istemiyorum , hakaret ettin diyorsun , hakareti şuan kendin ediyorsun. Bir sıkıntın varsa özelden ulaşabilirsin , daha fazla burda tartışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 toplantıdan bi şey çıkmadı mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bence karar bellide bizimki uygulayabilir mi orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 3 kisi silahla kasten adam yaralamaktan tutuklanmis... Ama tff maci oynanabilir buldu helal team Bir de hukuken sonuçlanmış olaya tiyatro diyenler var ki evlere senlik gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Numaracı beşiktaşlı senor Karar ne çıkacak rte ne derse o . Beşiktaş akp nin kuklası olmadı mi son 2 3 senedir iki kupa icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 cisim atıldı, isabet etti kimsenin de itirazı yok da olayların çıkış şekli olsun, ayılıp bayılmalar, dikişler tiyatro kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar