Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

sen hala tahrik var kısmındasın.

hadi senin dediğin gibi olsun öyle gidelim.

q7 maçı germeye çıktı (naptıysa artık)
tolga ölen annesine edilen küfüre sinirlendi ayağa kalktı.
şenol hoca bordo kravat giydi, yetmedi kafasına çakmak gelince yere düştü o da yetmedi gögsüne dolu su şişesi gelince bir daha yere düştü utanmaz provakatör hepsine okeyim

Beşiktaş kolay yoldan galibiyet almak için 2. yarı sahaya çıktı.

hırsızın hiç mi suçu yok ??

tüm bu ortamda bjk-fb-gs bırakalım, şuna cevap istiyorum.

X takımı teknik direktörünü maçı yönetmekten alıkoyacak şekilde madde yağmuruna tutmak, X takımı oyuncusunu maçın olan seyrinde korner kullanmaktan alıkoymak maçın tatili için geçerli sebep değil mi ???

bunu istersen bir çakmak ile yap, istersen 300 tane ile yap. maçın normal oynanmasına engel oluyor musun ?

o zaman bunun cezası 3-0 hükmen olmalı.

yok X takımı kazandığı kornerleri kullanmasın, Y takımı kalecisine versin o başlasın, yok X takımı TD'si yedek kulubesinden takımı yönetmesin, giriş tünelinin orda baygın yatsın, maç oynanabilir diyorsan tabiki 57.dk dan devam edebilir sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

dreagloth said:

khalad said:

Bu nasıl bir tepkidir ? Alan yöneticisi olarak,burada tartışan insanların susmasını talep etmek nedir ? Hatta spesifik olarak 4 kişi sussun demek nasıl bir şeydir ? Şaka gibi.

Senin okuduğun yazılar troll olmasın, flame olmasın, dimağına bir şey katsın diye uğraşıyorum, senin tepkin neye?? Neyi anlamadın da beyaz atlı prensliğe büründün ??

Beyaz atlı prens filan değilim. İnsanlar fikirlerini belirtiyor,lafın kime gittiği belli değil. Ha trol olan var ise gereğini yapabilirsiniz. Buradan kime gittiği belli olmadan susun filan demek yakışmıyor. Benim açımdan bakmak zorunda değilsin tabi konuya ama ben genel olarak bakıyorum. Flame ve trol olanlara da cevabını veriyor insanlar ha anlamıyorlarsa da uğraşmıyoruz zaten.

insanlar anlıyor lafın nereye gittiğini, şimdilik sensin sadece anlamayan, merak etme gereği de yapılıyor modlar tarafından ama işin ceza kısmı maalesef bize bağlı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bence de seçim olmasa hükmen verirdi. Anlaşmaları yapılmıştır. Üst seviye liglerde TR'de aynı maddeden aynı şekilde sevk edilen son 4 takımın tamamı hükmen aldı. Emsal dışı ilk karar bu oldu. Hukuksuzluk ağlaması mesela burada mantıklı ve doğru.

Onu geçtik yani bu yüzden maddeler çakışıyor işte. Kafada bir ton soru, bir ton hukuksuzluk ve saçmalık var. Düzgün ve aklı selim alınmış bir karar olmadığı zaten bilgi sahibi olunca ortaya çıkıyor. O yüzden çok konuşmaya gerek yok işin hukuksuzluk boyutuyla.
Sosyal ağlarda paylaş

suçu TFF'de aramıyorum ben. öyle olsa oy çokluğu ile karar çıkardı.

TFF kararı oy birliği ile almış, siyasiler bu maç devam demişler ve devam kararı çıkmış bu kadar basit. Normal bir ülkede oy birliği ile 3-0 çıkması gereken yerde oy birliği ile tam zıttı çıkıyorsa müdahale vardır %100

TFF'ye kızamıyorum o yüzden. Ha hepsi basiretsiz, korkak ve çıkarcı orası sabit
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sen hala tahrik var kısmındasın.

hadi senin dediğin gibi olsun öyle gidelim.

q7 maçı germeye çıktı (naptıysa artık)
tolga ölen annesine edilen küfüre sinirlendi ayağa kalktı.
şenol hoca bordo kravat giydi, yetmedi kafasına çakmak gelince yere düştü o da yetmedi gögsüne dolu su şişesi gelince bir daha yere düştü utanmaz provakatör hepsine okeyim

Beşiktaş kolay yoldan galibiyet almak için 2. yarı sahaya çıktı.

hırsızın hiç mi suçu yok ??

tüm bu ortamda bjk-fb-gs bırakalım, şuna cevap istiyorum.

X takımı teknik direktörünü maçı yönetmekten alıkoyacak şekilde madde yağmuruna tutmak, X takımı oyuncusunu maçın olan seyrinde korner kullanmaktan alıkoymak maçın tatili için geçerli sebep değil mi ???

bunu istersen bir çakmak ile yap, istersen 300 tane ile yap. maçın normal oynanmasına engel oluyor musun ?

o zaman bunun cezası 3-0 hükmen olmalı.

yok X takımı kazandığı kornerleri kullanmasın, Y takımı kalecisine versin o başlasın, yok X takımı TD'si yedek kulubesinden takımı yönetmesin, giriş tünelinin orda baygın yatsın, maç oynanabilir diyorsan tabiki 57.dk dan devam edebilir sorun yok.

bak bunlara hiçbir itirazım yok. olması gerekeni maç sırasında yazmıştım zaten. olması gereken şey o atanların tek tek ceza almasıdır. fb ve bjk'nın ortak olarak hepsine maç sırasında çıkan olaylar nedeniyle yaşanan zararlara istinaden dava açmasıdır. ayrıca şenol güneş'inde kişisel olarak adam yaralamadan dava açması lazım. bunun dışında da 6222 midir nedir onunla adamın yargılanıp hayatı boyunca stadlara girememesi lazım. bunu yapmadıktan sonra bu maça verdikleri 3 0 hükmen malubiyetin (kime malubiyet verirlerse versinler) hiçbir anlamı yok.

adamlarda ne şiş yansın ne kebap kafasıyla oynayalım maçı kaldığı yerden diyorlar. o yüzden hakem makem hiçbişi olmicak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun dışında BJK eğer maça çıkarsa net şekilde önceki olayları destekleyecek, bunları yapanları federasyon gibi ödüllendirecek.

Bu ülkede passolig çalışmıyorsa, böyle karşılaşmalarda böyle olaylar sık sık oluyorsa kimse sesini çıkarmıyor diye. Düzen işliyorken kimse işleyen düzeni hastalıklı da olsa bozmak istemiyor.

Fener'in otobüsü kurşunlanırken de ben aynı şeyleri yazıyordum, TS'liler GS'liler FB'liler BJK'liler sahaya sürekli bir ton şey atıp, içerilere girerken de.

Mağdur olan takım tepki koyup, tekere çomak sokmazsa bu böyle gider. BJK bu maça çıkar, tepkisini koymazsa belki benzer olayları yaşayanlar, yaşayacak olanlar bunu hatırlayıp nasılsa onlar bile direnmiyor diyip "oyna devam" diyecek.

Fener'in otobüsü kurşunlandı. Ben yönetici olsam takımı sahaya sürmem lan bulun derim ya da önlemleri %100 etkili hale getirin diye garanti alana kadar.

Milyonlarca euro'nun, bu ülkenin paralarının yatırım olarak yapıldığı futbolcular, organizasyonlar tribünlerdeki yaşamsız hayvanların 31 egosu yüzünden riske edilecek; dünyaya rezil olacağız vs. benim bütün yatırımlarım, planlarım riske edilecek ve ben buna "DÜZEN BÖYLE" diyip baş eğip yatacağım. Sonra niye böyle oluyor.

Fiko'da yemez hepimiz biliyoruz ama delikanlıysa çıkıp takımı çeker, delikanlıysa yanına başka takımları alıp organize olur ve Passolig sistemini aktifleştirir.

Tepki gelsin, izlenme payları etkilensin, dönen para riske edilsin ki birileri sonunda işin ciddiyetini kavrayıp ona göre hamle yapsın.

Ha gerçi her kulüp bu kadar borç içindeyken kimsenin götü yemez ama... Yine yemeyecek. Tekere çomak çünkü BJK'nin de işine gelmeyecek ama işte umut bekliyoruz.

O tepki koyulmadığı sürecede aslında kimsenin bir şeyler hakkında bir şeyler bekleme hakkı yok. Konuşuyoruz anca.
Sosyal ağlarda paylaş

@mokoko

aynen abi onları ben de söyledim zaten maç akşamı.

sen istersen 10 maç ver, 10 tane 3-0 ver. Türk halkı eğitilmezdir.

ama türk halkı eğitilmez, buna 3-0 verirsek yılda 10 tane maçı iptal edip 3-0 vermemiz gerekir diye bakarsan olaya hukuk diye bir şey kalmaz ortada.

Maddeler açık, uygula. Canı yanan dikkat etsin yapmasın. Cezalar caydırıcı olması için verilir, şunun bir caydırıcılığı yok, her hafta TD'ler hastanelik edilir 10 gün sonra maç devam eder böyle yaparsan.

Ama sen öyle bir ceza verirsin ki ev sahibi takım geleni geçeni donuna kadar arar tek madde atılmayacak şekilde önlemler alınır.

insanların ayıla bayıla örnek gösterdiği sulu derbide yapılması gereken şeyler yapılmadığı için 10 yılda 1 santim ileri gidemedik. Kötüyü örnek göstermekten kurtulamadığımız için asla gelişemeyeceğiz.

Cidden soğudum ya.. BJK-FB-GS değil, hak, hukuk, adalet olmamasından yıldım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide maddeler açık diyorsun madem öyle hakem maçı tatil etmeden içeri giren şenol güneş yüzünden maçın hükmen beşiktaş malubiyeti ile sonuçlanması gerekirdi diyenlere neden bu kadar laf ediyorsun ki?

2 tane rapor var. biri hakemin raporu ve şenol hocanın başına (tünele tam girerken olan) gelen maddeden sora bende maçı tatil ettim aslında diye. birde gözlemci raporu var hakemin maçı tatil ettiği görülmedi diye (bu tarz bir şey yazmıştı raporuna net hatırlayan yazsın aşağıya)

o yüzden bu kadar sert bir şekilde karşı çıktığın bjk'nın hükmen malup edilmesi kısmı okadarda olmicak iş değildi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

iyide maddeler açık diyorsun madem öyle hakem maçı tatil etmeden içeri giren şenol güneş yüzünden maçın hükmen beşiktaş malubiyeti ile sonuçlanması gerekirdi diyenlere neden bu kadar laf ediyorsun ki?

2 tane rapor var. biri hakemin raporu ve şenol hocanın başına (tünele tam girerken olan) gelen maddeden sora bende maçı tatil ettim aslında diye. birde gözlemci raporu var hakemin maçı tatil ettiği görülmedi diye (bu tarz bir şey yazmıştı raporuna net hatırlayan yazsın aşağıya)

o yüzden bu kadar sert bir şekilde karşı çıktığın bjk'nın hükmen malup edilmesi kısmı okadarda olmicak iş değildi yani.

Şimdi burada soru şu, td içeri girince tatil olamdan hükmen mi sayılıyor takım? Çünkü oyuncular girmedi td girdi worst case de.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

TD'nin girmesi ile takımın girmesi başka şeyler çünkü.

daum da soyunma odasına gidip koko çekip geri geliyordu sdsafas

3-0 hükmen fener lehine tescillenen TS-FB maçında volkanın yanına atılan ses bombasından sona herkesten önce koşarak içeri giren ersun yanal var. Ama FB'li futbolcular girmiyor. hakemin etrafına diziliyorlar, hakem girince onlar da giriyor.

görüntülerde de aynıları mevcut, içeri girmek isteyen talisca ve q7'ye oğuzhan engel olup çekiyor. hakem girdikten sonra giriyor takım.

yoksa zaten öyle bir durum olsa 3-0 fenere versinler maçı geçsinler ama yok, olduğu tamamen aziz'in uydurması

edit: ayrıca yanlış hatırlamıyorsam gözlemci raporunda şenol hoca'nın içeri giderken ya 4. hakem ya gözlemciden onay aldığına dair bir şey kalmış aklımda ama %100 emin değilim kontrol etmem gerek tekrardan, son günlerde 13141 tane şey okudum
Sosyal ağlarda paylaş

Zeki Uzundurukan: "Bu gerginliği bitirecek olanlar Şenol Güneş ve Aykut Kocaman. Bu kavganın bitmesi için bir gün Şenol Güneş'in Fenerbahçe'yi çalıştırması, Aykut Kocaman'ın da Trabzonspor'u çalıştırması lazım." (A Spor)

olm böyle adamların üzerine yorum yaptığı bir yer türkiye süper ligi. kaliteli şeyler aramayın o yüzden çok safasdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

@dark

ya sen nasıl bir çıkarcı aşağlıksın ya sdsafsafsafa

@mokoko

temsilci raporunda şenol güneş soyunma odasına hareketlenirken gelen maddelerle yere düştü, hakem soyunma odasına girme talimatı verdi yazmış.

tatil edilmesi sonra zaten.

eğer şenol güneşten önce giren futbolcu yoksa (ki görünürde yok) 3-0 fener gibi bir ihtimal söz konusu değil raporda açıkça hakemin girin talimatını şenol hocanın 2. yerde kalışı ile verdiği yazılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Şenor'un abarttığını ben de düşünüyorum, kafada darbe + buna bağlı olarak iç kanama şüphesi ile hastaneye kaldırılıyor. Doktorunun dediğine göre ciddi olmayan bir açık var ve "önlem" olarak bu dikiş atılmış ama daha başka detay vermedi.

Benim konuştuğum "gerçek" doktorlar böyle bir şeyin yapılabileceğini ama gerek olmadığını söylediler. Yani dikiş önlem olarak atılabilir ama 5 dikiş bana fazla geldi diyenler çoktu. Yani evet şov var.

Ama şimdi bunu kenara itersek, şovun olması bu konuda önceki olayların varlığını kenara itmiyor.

Zaten Şenor'un kafasının yarılması üzerinden dönüyor her şey ama ceza verilecekse kafa yarılmasına değil, maçın bu hale gelmesine sebep olan olaylar silsilesine verilmeli.

Bizde bu süreçte Şenol Güneş üzerinden yürütüldüğü için zaten olay çıkmaza girdi. Daha önceki olaylarda da hep belirli şeyler üzerine yıkılıp üstü örtüldü.

"Türkiye'de normal" denile denile sorunlar zaten halı altına itiliyor ve yeniden fark edilene kadar orada kalıyor. Ama işte orada kaldığı sürece hep birikiyor, büyüyor ve temizlemediğin sürece daha da rahatsız etmeye başlıyor. Ama işte üşeniyorsun, öyle kalıyor. Gider de gider... Bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Zeki Uzundurukan: "Bu gerginliği bitirecek olanlar Şenol Güneş ve Aykut Kocaman. Bu kavganın bitmesi için bir gün Şenol Güneş'in Fenerbahçe'yi çalıştırması, Aykut Kocaman'ın da Trabzonspor'u çalıştırması lazım." (A Spor)

olm böyle adamların üzerine yorum yaptığı bir yer türkiye süper ligi. kaliteli şeyler aramayın o yüzden çok safasdfasdf

konunun temelinde haklı, gidiş yolunda sıçmış.

bu olaylar bu kadar büyüdüyse şenor - aykut kapışmasından başka şeyden değil.

şenor ile gs niye hiç kapışmıyor? aykut ile gs'liler neden büyük kapışmaya girmiyor? olay bu ikisine gelince bağlı oldukları kulüpleri de alet edip iyice boyutlarını büyütüyorlar kavganın.

sağlıklı bir futbol ortamında bu ikisinin de takım çalıştırmaması gerekiyor. ama işte ülkede bu adamlar değer görüyor taraftar çoşturduğu için...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...