Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

al işte şenor gir orta yap demiş caner’e 3 top geldi biri rakibe çarptırdı 2 metreden diğer ikisi bomboş rakibe hediye

Orta yap dememiştir, rakip ceza sahasına yığıldımızda gir önündeki adama çarptır, kaptır demiştir.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

başka ne sandın sen caner'i alırken ya?

cidden şu iyimserliğiniz artık can sıkıcı boyuta ulaştı, valla kusura bakmayın ya...

Arkadaş iyimser olduğumuzu nereden çıkardın, sadece takıntıların sebebiyle sağlıklı göremeyip düşünemiyorsun.
Mesaj tarihi:
neyi doğru göremiyorum, neyin takıntısı ya?

takıntım var evet, sizin gibilere var. ben bunları bugün değil, 1.5 senedir yazıyorum resmen. baktım ilk 6 veya 7. haftaymış demişim bu köylüyü kovmadıkça bu takımın şampiyonluk şansı yok diye. geçen sene şampiyon olurken bile ben şenor'a sövmüyor muydum? sövüyordum...

azıcık futbol bilen herkes bu sezonun normal şartlarda böyle gideceğini biliyordu, görüyordu. takıntı değil, bilgi birikimi şu. algılayıp, yorumlayabiliyorsun çünkü. siz de o olmadığı için boş geliyor hepsi.

keşke siz de bjk'yi benim kadar düşünseydiniz, hatta taraftarı gerçekten sevseydi. şuan her şey farklı olurdu.

şu kadronun min 10 puan farkla lider falan gitmesi gerekiyordu sağlıklı bir td ile. şu hale bak. hepsi o desteklediğiniz çomar yüzünden.
Mesaj tarihi:
şu maçta 1-0 öne geçtiğimizde bile "rahat rahat" kazanırız diyen beşiktaşlı olmamıştır herhalde

"ideal orta saha" demişti birisi , gördük ideal orta sahayı. bildiğin hayalet

negredo gitsin ingilterede küme düşşün.
Mesaj tarihi:
içeri orta keserek gol bulduk, allah belanı versin senin negredo yine çomarın götünü kurtardı, geleceğimizi sikerttin...

bitti tamam yine bakın ortaya vuran olunca atılıyor, taktik süper diye takılacak köy hamsisi... kovulması 1 hafta daha ileri ertelendi...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...