Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 başka ne sandın sen caner'i alırken ya? cidden şu iyimserliğiniz artık can sıkıcı boyuta ulaştı, valla kusura bakmayın ya...
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Stringray said: al işte şenor gir orta yap demiş caner’e 3 top geldi biri rakibe çarptırdı 2 metreden diğer ikisi bomboş rakibe hediye Orta yap dememiştir, rakip ceza sahasına yığıldımızda gir önündeki adama çarptır, kaptır demiştir.
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ahahaha direk şimdi de negredo net cenabet ya
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 DarKRideR said: başka ne sandın sen caner'i alırken ya? cidden şu iyimserliğiniz artık can sıkıcı boyuta ulaştı, valla kusura bakmayın ya... Arkadaş iyimser olduğumuzu nereden çıkardın, sadece takıntıların sebebiyle sağlıklı göremeyip düşünemiyorsun.
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Stringray said: ahahaha direk şimdi de negredo net cenabet ya Devre arası kampında her gün 2 saat direğe çarptırmaca oynatmış hoca
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 "bir forvet daha sokayim bir sekilde atariz"
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 neyi doğru göremiyorum, neyin takıntısı ya? takıntım var evet, sizin gibilere var. ben bunları bugün değil, 1.5 senedir yazıyorum resmen. baktım ilk 6 veya 7. haftaymış demişim bu köylüyü kovmadıkça bu takımın şampiyonluk şansı yok diye. geçen sene şampiyon olurken bile ben şenor'a sövmüyor muydum? sövüyordum... azıcık futbol bilen herkes bu sezonun normal şartlarda böyle gideceğini biliyordu, görüyordu. takıntı değil, bilgi birikimi şu. algılayıp, yorumlayabiliyorsun çünkü. siz de o olmadığı için boş geliyor hepsi. keşke siz de bjk'yi benim kadar düşünseydiniz, hatta taraftarı gerçekten sevseydi. şuan her şey farklı olurdu. şu kadronun min 10 puan farkla lider falan gitmesi gerekiyordu sağlıklı bir td ile. şu hale bak. hepsi o desteklediğiniz çomar yüzünden.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Kenarda tolgay yok mu ne peksimeti ya
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 şu maçta 1-0 öne geçtiğimizde bile "rahat rahat" kazanırız diyen beşiktaşlı olmamıştır herhalde "ideal orta saha" demişti birisi , gördük ideal orta sahayı. bildiğin hayalet negredo gitsin ingilterede küme düşşün.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 kupa maçında harika oynayan tolgay yok, oğuzhan var al sana şenol
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 2. Yarinin bası haric sezonun en kotu oyunu. Hak edilmiş mağlubiyet
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Pektemek siir gibi oynuyor lan, negredo malinin yerine ilk 11 ciksin haftaya. Spikerde maci birakti sffdfs
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 love'in pozisyonunun tekrarini gostermemeleri lol
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ayni yerde olan pepe pozisyonu 3 acidan 7 kere gösterildi lul
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 1 puana degil bursalilarin susnasina sevindim
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 içeri orta keserek gol bulduk, allah belanı versin senin negredo yine çomarın götünü kurtardı, geleceğimizi sikerttin... bitti tamam yine bakın ortaya vuran olunca atılıyor, taktik süper diye takılacak köy hamsisi... kovulması 1 hafta daha ileri ertelendi...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 love'un ikinci pozisyon faul degilmis. ilkini hala gostermedi. inanilmaz. sonra bilic niye yayinci kurulusun abisini azarliyor. iste tam olarak bu yuzden.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Hadi iyisiniz Avrupa Ligine katılma yolunda çok kritik 1 puan geldi.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Basaksehir goturecek gibi bu sene.. Bence bu macla sansi cook zora girdi Besiktasin..
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Bjk baya kötü top oynuyor. Şampiyonluk imkansız. Umarım cl de böyle top oynamazlar.
Öne çıkan mesajlar