Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi takım o kadar kötü durumdaki şuan, herkes farkında. Arda bile fark yaratır yalan yok. Millet çoşuyor. Şenor'a Q7'ye, Talisca'ya falan sövemiyorlar işte Arda gelsin bizi kurtarsın diyorlar asdfsad

Ligde fark yaratır zaten, ben o yüzden gelmesine karşı değilim. Hele söylentideki gibi Talisca gönderilip Benfica'ya para alınacaksa ve karşılığında Arda yerine getirilecekse tamamen okey'im.

Arda'dan nefret ediyorum. Ama koyacağı performans beni bağlar. Ve garip bir şekilde iyi oynayacağını düşünüyorum. BJK'ye gelmesi değil olay, TR'de kime gitse çok iyi oynayacak çünkü zorunda.

Bu arada kiralık falan gelecek zaten, o yüzden öyle düşünüyorum. Barça'dan bonservisle alma ihtimali Arda'yı yok şuan. Arsenal alır zaten öyle bir şey olsa ki ingiltere'de en çok konuşulan, beklenilen diyeyim transfer söylentisi bu.

Benim için nötr konu Arda yani.

Nefret ediyorum, tiksiniyorum. Ama performans gösterdiği sürece sıkıntı yok diyelim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

1,5 sezonluk 3m maaş, kiralama ücreti yok, 17m opsiyon deniyor
talisca gönderilecek, quaresma'ya ayar çekilecek ve 10 numara oynayacaksa bence de iş yapar tabi fiziki durumunun iyi olduğunu varsayıyorum
arda'ya neden bu kadar tepki var onu anlamadım hadi qral'a yapıldı da bunun bjk'ye bir yamuğu mu var benim bilmediğim? hatta yükselenim bjk felan diyordu daha önceleri, seba forması felan giymişti lel
Sosyal ağlarda paylaş

ARda bence BJK ye gitmeli. sonuçta adamlık önemli bir şey. düşünsene BJK şampiyonlugu kaybetmiş arda da götüm gibi oynamış ve ben adamım diyor :) işte adam olmak böyle bir şey.Milli takım da oldugu gibi,
senin suçun olsa bile adamlıktan taviz vermemek adam olmayı gerektiriyor.

SAksı değilim ben adamım adam !!!
Sosyal ağlarda paylaş

arda oynarsa zaten şenor'a rağmen şampiyon oluruz ya da ucu ucuna kaybederiz.

1- Tabii senaryo şu, Talisca'yı siktir edip gönderiyoruz 4.5 milyon euro'yu alıyoruz.

2 - Arda'yı kiralıyoruz.

3 - Talisca'dan gelen para ile forveti kaliteli genç bi isimle yedekleyip, Negredo'yu as forvet çekiyoruz.

4 - Oğuzhan'ı takıma tekrar monte edip , adam yapıyoruz.

5 - Quaresma'yı yedek kulübesine çekip, Babel - Arda kanatları yapıyoruz. Ortada Atiba - Medel - Oğuzhan ya da Medel - Tolga - Oğuzhan üçlüsü oluyor.

6 - Barı açıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntı arda oynarsa ihtimali %20 falan ya, takım o kadar leş ki insan beklentiye giriyor gereksiz.

yüksek ihtimal gelip yatar, caner'le falan paso haberlerde görürüz. insta'dan yine karı kıza yürürken çıkar falan.

6 ay sonrada barça'ya döner gidip parasını almaya devam eder.

ha beyni varsa teklif varken arsenal'e giderde işte...
Sosyal ağlarda paylaş

o delici ancak bir ADAM olabilir o da belli kimin olduğu işte sdfsdf
dark'ın hayaller güzel ilk 3 adıma ben de katılıyorum ama şenor'un quaresma'nın kenara çekeceğini hiç sanmıyorum
yani quaresma satılmaz her türlü sağ kanatta olacak orada tek umut lens ya da orkan'ın formayı alması, solda babel devam, ADAM 10 numara
arkada tsl'de bu sene atiba'ya hiç iş düşmüyor zaten onun yerine medel - oğuzhan oynatmak lazım, oğuzhan kafasına vurula vurula ADAM yapılacak inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...