Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 sanmıyorum yurtiçi tt o kadar zor değil, yamyam tayfa da bayağı etkili twitter'da sdfss fikret orman talisca'yı salarsa harika olacak, quaresma'yı da sadece şl ve içerideki maçlara koyabilecek bir çözüm üretmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi takım o kadar kötü durumdaki şuan, herkes farkında. Arda bile fark yaratır yalan yok. Millet çoşuyor. Şenor'a Q7'ye, Talisca'ya falan sövemiyorlar işte Arda gelsin bizi kurtarsın diyorlar asdfsad Ligde fark yaratır zaten, ben o yüzden gelmesine karşı değilim. Hele söylentideki gibi Talisca gönderilip Benfica'ya para alınacaksa ve karşılığında Arda yerine getirilecekse tamamen okey'im. Arda'dan nefret ediyorum. Ama koyacağı performans beni bağlar. Ve garip bir şekilde iyi oynayacağını düşünüyorum. BJK'ye gelmesi değil olay, TR'de kime gitse çok iyi oynayacak çünkü zorunda. Bu arada kiralık falan gelecek zaten, o yüzden öyle düşünüyorum. Barça'dan bonservisle alma ihtimali Arda'yı yok şuan. Arsenal alır zaten öyle bir şey olsa ki ingiltere'de en çok konuşulan, beklenilen diyeyim transfer söylentisi bu. Benim için nötr konu Arda yani. Nefret ediyorum, tiksiniyorum. Ama performans gösterdiği sürece sıkıntı yok diyelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 1,5 sezonluk 3m maaş, kiralama ücreti yok, 17m opsiyon deniyor talisca gönderilecek, quaresma'ya ayar çekilecek ve 10 numara oynayacaksa bence de iş yapar tabi fiziki durumunun iyi olduğunu varsayıyorum arda'ya neden bu kadar tepki var onu anlamadım hadi qral'a yapıldı da bunun bjk'ye bir yamuğu mu var benim bilmediğim? hatta yükselenim bjk felan diyordu daha önceleri, seba forması felan giymişti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ardanin direk mal olmasindan kaynakli. Ama cenkle canerle falan ucar bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 arda'nın var olan seviyesi kilo fazlasıyla bile hücum hattında iş yapar, lig şartlarında tabii ki. lige göre bayağı üst düzey adam oynamak isterse. umarım oynamaya gelir ya, yatarsa bir de al başına belayı... iyice intihara meyilli eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 adamlar fatih terim korkusundan 2 günde ardacı olmuş sadasdshufduh. olsun sonuçta doğru yolu buldunuz önemli olan da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 fatih terimlik bir olay yok takım top oynamıyor, sen oynamadıktan sonra başkasının ne yaptığının ne önemi var içeride hepsini alsan bile deplasmanda kimsenin top oynamaya niyeti yok şu an bana kalsa yusuf'u kastırsınlar ya da wilshere felan tabi, arda'yı kim ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Arda gelsin uçurur abi sizi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Arda besiktasa gelsin istemem. oynayacagı tutarsa fark yaratır. adam barcelona'ya falan bosa gitmedi gecen sene bi ara neymar cezalıyken acaba neymar bi sure yedekte kalsa mı dedirten bir performans gostermisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 valla başkası olsa şenor hayatta takıma monte etmezdi devre arasında derdim de ADAM olduğu için ısrarla 11 çıkaracak arda'yı küçük bir ihtimalle form tutma şansı var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yada yerim kesin diye şaklaban 2 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Adam geldi de monte edilmesi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 ARda bence BJK ye gitmeli. sonuçta adamlık önemli bir şey. düşünsene BJK şampiyonlugu kaybetmiş arda da götüm gibi oynamış ve ben adamım diyor :) işte adam olmak böyle bir şey.Milli takım da oldugu gibi, senin suçun olsa bile adamlıktan taviz vermemek adam olmayı gerektiriyor. SAksı değilim ben adamım adam !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 arda oynarsa zaten şenor'a rağmen şampiyon oluruz ya da ucu ucuna kaybederiz. 1- Tabii senaryo şu, Talisca'yı siktir edip gönderiyoruz 4.5 milyon euro'yu alıyoruz. 2 - Arda'yı kiralıyoruz. 3 - Talisca'dan gelen para ile forveti kaliteli genç bi isimle yedekleyip, Negredo'yu as forvet çekiyoruz. 4 - Oğuzhan'ı takıma tekrar monte edip , adam yapıyoruz. 5 - Quaresma'yı yedek kulübesine çekip, Babel - Arda kanatları yapıyoruz. Ortada Atiba - Medel - Oğuzhan ya da Medel - Tolga - Oğuzhan üçlüsü oluyor. 6 - Barı açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 sıkıntı arda oynarsa ihtimali %20 falan ya, takım o kadar leş ki insan beklentiye giriyor gereksiz. yüksek ihtimal gelip yatar, caner'le falan paso haberlerde görürüz. insta'dan yine karı kıza yürürken çıkar falan. 6 ay sonrada barça'ya döner gidip parasını almaya devam eder. ha beyni varsa teklif varken arsenal'e giderde işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Baban les. Takim iyi, talisca yerine bi delici lazim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 o delici ancak bir ADAM olabilir o da belli kimin olduğu işte sdfsdf dark'ın hayaller güzel ilk 3 adıma ben de katılıyorum ama şenor'un quaresma'nın kenara çekeceğini hiç sanmıyorum yani quaresma satılmaz her türlü sağ kanatta olacak orada tek umut lens ya da orkan'ın formayı alması, solda babel devam, ADAM 10 numara arkada tsl'de bu sene atiba'ya hiç iş düşmüyor zaten onun yerine medel - oğuzhan oynatmak lazım, oğuzhan kafasına vurula vurula ADAM yapılacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Efendi Besiktas'a bir de ADAMArda gelirse rakipler saygidan sahaya cikamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 cenk için everton 20m eur önermiş diyor ntvspor, bjk 30m istiyormuş niasse'yi de sarsınlar yanında ADAM potansiyelli bir futbolcu almak kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 pound dur o, everton neden euro önersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Evertona da gitmesin cocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Yani arsenallik aslinda tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 onlar da wilshere'ı sarsın nakit 15m'a düşebilir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 şu gülüşe bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 virüs gibi resmen bütün takımlarda KARDEŞİMLEYİM diye biriyle pozu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar