Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

medel'e bile yer bulamıyoruz takımda fellaini seneye atiba yerine oynar ancak. atiba seneye de böyle oynamaz artık çünkü, oynayamaz dimi lan ? oynarsa çok saçma olur çünkü robot musun arkadaş.

asıl şampiyonluk hamlesi sarı saçlım mavi gözlüm Vida olacak.

tosic baltasından kurtulacağımız için sevinçliyim diyecek gibi oluyorum, şenol hocanın vida'yı yedek oturtup tosicle başladığı an geliyor gözlerimin önüne :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

söle bi muabette olabilir, iç işleri bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz ama senaryo:

senol, medel,negredo,lens transferlerini istemedi baska özellikte isimler istedi, onların yerine yönetim bunları aldı o yüzden ne tam oynatıo ne oynatmadım dedirtiyo kendine..

ve suan yönetim dersini alıp senolun istedigi adamları alırsa vida gibi, direk oynatabilir

seneryoyu desteklicek acıklamalar mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

Vasfi said:

söle bi muabette olabilir, iç işleri bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz ama senaryo:

senol, medel,negredo,lens transferlerini istemedi baska özellikte isimler istedi, onların yerine yönetim bunları aldı o yüzden ne tam oynatıo ne oynatmadım dedirtiyo kendine..

ve suan yönetim dersini alıp senolun istedigi adamları alırsa vida gibi, direk oynatabilir

seneryoyu desteklicek acıklamalar mevcut

Şenol müthiş TD ve malzemesini iyi kullanıyor. Fakat transfer konusunda bence çok iyi tercihleri yok, o işi Fiko'ya ve yönetime bıraksın. Sonuçta geçen sene başında Serdar Aziz ve Eren'i Galatasaray'a kaptırdık diye medya toplantısında yönetime ayar vermişti sene başı.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

bence de vida daha çok sağ-sol bek rotasyonunda olacak yarım sezon. seneye de çok büyük ihtimal mitro-vida oynar stoper ikilisinde. fellainiyi de bi haber sitesinde gördüm 10m euroya anlaşmışız diye güldüm baya. sene sonu bedavaya alabilirsek efsane bi transfer olur gerçi.

10 milyon euro mu? ordan bi sıfır atmanızı rica edicim der fiko
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ŞG'nin istediği ve alınmadı diye ağladığı adamlar Yusuf Erdoğan, Burak Yılmaz, Volkan Şen falan ya, bırakın bu adama transferi mi emanet edecekler yapmayın etmeyin.

En doğrusunu yapıyor yönetim.

hoca ben transfere karışmadım diye de söylüyor kendisi aslında.

oyuncu önerdi haberleri de çıkıyor. bilemiyorum durum tam olarak nasıl. hoca adam tarif edip, bu tarife uygun burak var mı diyor, yoksa tarifi yaparken burak anlaşılsın mı istiyor bilmiyorum.

ama negredo'ya takıntılı olduğu kesin. söyle 4-5 maç 11'de oynatsa üst üste golleri atacak diye korkuyor adam ya.

fabri-abu ne yaşadıysa aynısı yaşanıyor suan
Sosyal ağlarda paylaş

abou eğer afrika kupası olmasaydı hiç oynayamayacaktı. negredo'nun öyle bir vitrin şansı da yok mesela. o turnuva resmen adamın şansı oldu, aldığı sözleşme portodan falan ortada artık.

fabri desen taraftar artık harbi şg'nin başını almaya doğru giderken bırakmak zorunda kaldı, bence kendisini kurtarmak için bi süre yine tolga'yı koyarım diye düşünüyordu kesin ama tuttu işte.

ha bence fabri halen çok daha iyi bir kaleci değil, bi tık daha iyi sadece ayağı top yapıyor diye ama olsun işte taraftara güven verdiği sürece herkese verir.

negredo'da cenk'in performansta etkili aslında hocanında suçu yok.

yani suçu var. ikisini birlikte kullanacak bi sistem bul o zaman derler adama. onu yapacak bi adam değil ama işte onu kabullendin mi adam suçsuz cidden.

ne yaparsa yapsın iki forveti sadece son 20 dakikada lazımsa kullanır şg ki ilk sezonda gomez'i cenk ile ikilerken hep son 20 dk da falan gomez'in yanına kanat forvet olarak koyardı olcay'ı çıkartıp mesela.

cenk'i kesemeyince ve kanada da koymayınca maalesef negredo için şans bile kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında en mantıklısı şuan işte cidden 20 civarında bi teklif gelirse ki söylentiler çok arttı; hani tr'de değil yabancılar yazıyor artık özellikle adadakiler falan satıp negredo'yu 11'e koyup; cenk-vari 20-25 yaş bandında genç bir forvete o paranın bir kısmı ile tekrar yatırım yapmak olur.

Yabancı yerli fark etmez, 4-5'e bile çok potansiyelli forvetler bulabiliyorsunuz sağdan soldan ki biraz cesur olmak gerekiyor.

Onca laf söylesem de ŞG'nin cidden çok iyi yaptığı bir şey var o da götü kalkmaya müsait her çomarı bir şekilde disiplin altında tutabiliyor. O yüzden ona güvenip Güney Amerika'dan falan gayet bi potansiyel yetenek denenebilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/maximiliano-gomez/profil/spieler/396894

Şu çocuğu misal sezon başında da yazmıştım, BJK'ye önerilen isimlerden biriydi Celta aldı 4'e.

Şuan La Liga'da 10 maç 6 gol var, 21 yaşında 140 dakikada bir gol katkısı verdi takımına ki 22 gol attı Celta, gollerin 1/4'ini tek başına sırtlıyor.

Şu çocuk İspanya'da böyle başladıysa buranın altını üstüne getirirdi bu sezon çok net. Bu tip çocuklara yatırım yapmak gerek ŞG kalmaya devam edecekse en azından değer yaratırız ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de en mantıklısı cenk'i maksimumda okutup yerine türk kontenjanından gurbetçi adam koymak

benzer şekilde talisca arkasına emre akbaba ya da deniz türüç, gg arkasına kerem alıcı, atiba arkasına kerem atakan keskin gibi transferler yapılmalı

özellikle türk oyuncuların şg ile hayvani performansa erişme şansları çok yüksek, bunun değerlendirilmesi şart

ama daha önce de dediğim gibi bjk'ye asla ADAM türk gelmemesi lazım yoksa şg hayatta kesmiyor o oyuncuyu kadrodan, o yüzden burak, arda, volkan şen vs. uzak durmalı lel
Sosyal ağlarda paylaş

oglum siz besiktassiniz kucuk dusunmeyin, 10 milyon gelse ne olacak? 2 tane serdar azizi paket yapip gonderelim istiyorsaniz kale diregi olarak kullanirsiniz.. bitane de cavdar miydi neydi o turk onu da verelim takim otobusunun tekerinin arkasina koyarsiniz takoz olarak.

altyapidan cayir cayir adam yetismiyorsa yeni heyecan aramak gereksiz bana gore tutmus adami gonderip.

gereksiz degil de riskli
Sosyal ağlarda paylaş

cenk 10m'a gitmez zaten? adamı premier lig'den istiyorlar orta sıra takımları bile 20m'dan açar 27 yaşında hazır forveti. bu bile bjk'nin finansal olarak reddedemeyeceği bir teklif olur zaten.

ha crystal palace felan giderse zaten 2 seneye 5m'a geri gelir sdfsdf zira cenk gittiği takımı taşıyabilecek bir adam değil sistemi hazır takıma alıp koyacağın bir adam.

turşusunu kurmaya gerek yok yani yenilerini bulup getireceksin onlar pişecekler, yoksa bu borçla dükkan dönmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tsl değil belçika'dan olsa 50m yazardı zaten
geçtiğimiz yaz tolgay'a napoli 8m veriyordu, milan 25m'a çalhanoğlu aldı mesela tolgay 2 gömlek üstün oyuncu heriften bana göre
ama buradan oyuncu satışlarını tavanının yükselmesi için cenk gibi adamları 20m gibi paralara yollayıp iyi performans göstermelerini beklemek gerekiyor
atıyorum cenk bu sene 20m'a gider epl'de yılda 15-20 gol atarsa sonraki benzer forvetini 30m'a gönderirsin, onun performansına göre sonrakinin fiyatı artar vs vs
burada enes ünal, cengiz ünder gibi adamlara da çok iş düşüyor aslında işte
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

cenk'i sallayın asıl olay tosic.. 8m falan diyorlar, valla burdan sırbistana çıplak koşarım olursa sdsafas

kjaer 12,5 ediyorsa ondan 3 yaş büyük tosiç 8m rahat eder
burada üstteki mantık işler mesela geçen sene marcelo sattık herif harika lyon'da, bu sene başka bir stoperin tosiç'e 10m istersin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...