Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 fark etmez ki, bayağıdır boktan maçlar hariç zaten kenar oyuncusu quaresma. orada ses edemiyor tabii ki asfsda kenardan geldiğinde bayağı efektif oluyor. bjk'de de öyleydi de işte ne şg kesiyor ne de kendi burada öyle oynamak istiyor. kenardan gelse harbi iş yapacak bana kalırsa da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 https://twitter.com/FCPorto/status/899322538953670656 tapıyorlar reyize artık bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 adamı istemeyenler vardı burada bir de lel kara inci artık çok zor ya bu sene transfer yapar gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bjk taraftarı bir adamı komple istemiyorsa o adam bayağı işini doğru dürüst yapan, bayağı verimli bir adamdır. ben 3 senedir buna ikna oldum sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 misal bak quaresma'ya ne kadar çok tapan var. en istemem diyeni bile "AMA ŞİMDİ Q7'YE BU SİSTEMDE İHTİYAÇ VAR, SİSTEM BÖYLE OLMASA NEYSE" falan diyor. Tam antisi bu da işte görüşümün. Buradan anlıyorum zaten bu takımdaki en büyük kanserin Q7 olduğunu, tek kesik ile bu takımın nasıl seviye atlayabileceğini. BJK taraftarına kulak vererek bu takımı ŞL finaline taşıyabilirim sanırım, inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DHq0LglXkAELepo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Ben istemiyordum adami. Bakalim okutsunlar basarili olsun burada yazarim ben sacmalamisim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Isidci konyanin fetocu baskani gözaltına alınmış istifa etmis.. Peki maca soktuğu teröristler yüzünden bizim aldığımız ceza nolcak ? Hakkimizi nasil iade edecekler. Kaybedilen hasilat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 2 penaltı çalarlar hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 besiktas'a 2. bi ceza bile gelebilir abi burasi turuku adamlar 2 sene futbolcu planlamasini yabanci sinirina gore yaptilar, sonra serbest birakildi, kimse gonderdigi futbolcunun parasini alamadi federasyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 münferit münferit zaten adamı direk salmışlar pişmanmış çok ulan my dady is a hero tişortu giyen 5 yaşındaki çocuk daha çok tutulmuş içerde bu adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Senin bi hakkin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tutuksuz yargılanıyordur o fetöcü de bir ülkeden felan kaçsa efsane olur ya bu yaşansın allah aşkına, başka türlü türk halkı inanmaz fetöcü olduğuna bu adamın konyaspor maçında ucuz kurtulmuşuz valla itlerin provokasyonuna gelmeyerek şimdi o maçtan sonra bu fetöcüye sahip çıkan tüm medya dalkavuklarının ayıklanması lazım, bugünden itibaren tükürdüklerini yalamaya başlarlar gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bebeyim eniste konya buyuksehir belediye basgani.. ha adana agir cezada davasi var ama olsun..demisler ekside ben bilemem tabi.. saadetin agir abilerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 mario gomezden baya bi para gelmiş heralde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 eheh yolu yordamına uygun yapmışlardır bir halt alamıyorsundur. Hazırlık maçında 'hazırlık' para verip bağladılar işi tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bursa macına handicap 300 basıym diyorum, gazlarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ben bu haftasonu 200 oyromu 750 oyro yaptim daha da oynamam 1 yil Bursayi izlemedim ama besiktas handikapli oynanacak kadar iyi degil bence, kac verii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 1 e 2 verio handi Normali 1.38 Ben son macını seyrettim gerci bursanın sahası tarlaydı ama 2. Yarı direk düştüler oyundan hiç hazır deiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 şl den şimdi paralar bize geliyor demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 +12m eur yazıyor başakşehir elenirse yetersiz stoper cidden rezil ediyor avrupa'da ya saçma sapan gol yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 emre atıyordu az kalsın adam 40 yaşında halen daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://twitter.com/KuzeyinKralii/status/900084594342539265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Beşiktaş ne kazanacak? Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarında mücadele edeceği için katılım payı olarak yaklaşık 13 milyon euro alacak. Türkiye'nin, Şampiyonlar Ligi yayın hakları havuzundan bu sezon alacağı para yaklaşık 22 milyon euro. Başakşehir'i Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması nedeniyle, Beşiktaş bu paranın tamamını kasaya koyacak ve böylelikle siyah-beyazlıların toplam geliri yaklaşık 35 milyon euro olacak. yayın havuzu bölünmüyor işte 11m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar