smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 İlk olarak bazıları şu göztepe düşmanlıgını bir kenara bıraksın.Göztepe tarihinde hiç olmadıgı kadar iyi bir yönetim ve maddi güç ile döndü bunu da bir kenara koyalım . öyle yok düşer , yok asansör takım falan. yani sezon ortası göztepeden bir halt olmaz diyenleri görüyorduk sezon sonu ortada işte . bence daha fazla konuşup rezil olmayın, Biz amatöre düştük gene maça gittik , millet neyin derdine düşmüş .hem futbol bu düşmekte var çıkmakta , en azından çogunuz gibi İzmirde,bursa da,Ankara da yaşayıpta sittanbul takımı tutmuyoruz. kendi şehrimizin , semtimizin takımını tutuyoruz. Yılmaz vural konsuna gelince. Yılmaz vural 2.5 ay için göztepeden 750.000TL para aldı.Gozum yok. Bize bu mutlulugu yasatti ya her kurusu helal olsun. yeni sezon içinde 3-4 milyon TL istedi ve Mehmet sepil de yol verdi bukadar basit. Bunun dışında takim kurabilecek kapasitede bir teknik direktor degil. Bu takimi kuracak sezon ortasinda istafa edicek yada kovulacak. Yerine gelen ben kurmadim takimi diyecek.Vural 25 senelik teknik direktör ! kaç tane takımı süperligi ilk 5 te bitirmiş emenike? Yilmaz vuralin super ligde 10. haftayi gorme ihtimali yok bizde. Guzel bir sampiyonluktu tesekkur ederiz. Bence emekliye ayrilip cesme de ardayla ,burak yılmaz la, eskilerden tümer metin ile plaj voleybolu oynayabilir. Hamza hamzaoğlu, ibrahim üzülmez, bilent ugyun bunlar sikko istanbul lobisinin ortaya attıgı isimler. doğruluk payı hamza ile var çünkü okan burukta oldugu gibi fato terim tavsiyesi olmuş. Mehmet sepil ise bu tavsiye ye bir dha uymaya sıcak bakmıyor. neyse kısaca işin özü bu. yılmaz vurala 4 milyon verecek klüp varsa buyursun alsın tepe tepe kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bizim futbol dünyasının en büyük riyakarlık örneğidir Yılmaz Vural, kime sorsan "emekçi,yabancıdan ne farkı var, şans verilse bla.bla.bla" ama aslında hiç br halta yaramayan bi teknik direktör olduğunu bilirler. Düşen takımlar için anlamsız bi can simididir, kaldı ki düşürmüşlüğü falan da vardır onlar konuşulmaz, her defasında sorunlu ayrılır klübünden, Fatih Terim ve Daum eziklenmesi meşhurdur. Ha bide şaklabandır. Bizim memleketin genel hali böyle işte. sonradan gelen ve başarısız olan adamı "e napsın abi kadro onun değil" diyip anlayış gösterecek kadar mantıklı, fakat aynı es kaza başaraılı olunca bütün taltifi hocaya verecek kadar da akıl yoksunu bir futbol anlayışımız var, Tv deki her hocaya "yanlayan" tiplerden belli, Yılmaz hocaya yapılan büyük haksızlıkmış? lan adam gelmiş 3 ayda 750 istemiş vermişler, şimdi 4 istemiş vermemişler? nedir yani bu sabri ve yılmaz fetişi insanlarda anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Habirde bu Göztepe bayrağının köprüye asılması da tam şaçmalık, ulan normal sezonda 5. olup playoff ile gelmişsin nedir lan bu artizlik ? Madem öyle Sivas ve Malatya da assın, hemen Konyaspor'un bayrağının yanına. köprü çökecek bayraktan Sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Turkiye de bir spor izleme kulturu yok cunku :) Amerikan gevurlarini bu konuda cok basarili buluyorum, hele istatislik duskunluklerine bitiyorum :) Qesqe bizde de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör Yılmaz Vural'la yola devam etmeyeceklerini bildirdi. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 çok para istemiş adam nesi komik? paramızı ona harcayacak kadar enayi değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 kaç para istedi acaba.. gerçi bir sene duracağınız ligte bende fazla para vermezdim gerçi verirdim ya 9 yıllık tarihinde klübün en büyük başarısını yaptı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ulan 3 mesaj yukarıyı okusanız anlıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Hamza geliyormuş Göztepe'ye; Bilal Kısa ve Merter Yüce'yi de getirir ilk transferler olarak; 2-3 tane göstermelik yabancısını da alıp kümeye doğru yol alır ilk seneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 evet yukarıda yazdıgım gibi bir tek hamza haberleri doğru. ancak bu konuda da henüz kesin bir şey yok . Birde hamza Hamzaoğlunu bukadar küçümsemek niye ? Takım içi denge olayı ise herkes hata yapabiliyor ama bu adam bir şekilde takımları üst sıralarda tutuyor. işin içinden osmanlıyı eleyelim kısa bir tecrübe oldu kendisi için. GS çalıştırdıgı zaman . 3. sıradaydı. adamı kovudular GS 6. bitirdi :) Bursa da kovulana kadar bursa kaçıncı sıradaydı gençler? 4. sırada bitirdi ilk yarıyı :) Bursa ikinci yarı neredeyse küme düşüyordu!! sonra akhisar. Akhisar bukadar uzun süre süperligte kalabildiyse hamza hamzaoğlu sayesinde. kısacası adam bir şekilde üst sıralarda tutuyor takımları. ha sonrası enkaz bırakıyor arkasında ama kovulmaz ise bir sorun olacagını sanmıyorum. Şahsi fikrim hamza hoca da olmaz göztepeye. çünkü herif duygusal. yani adam çıkacak 20.000 göztepelinin önünde GS ye gol atacak ve sevinmeyecek? Göztepe taraftarı bursa taraftarı kadar şevkatli davranmaya bilir :) Ben Mustafa Reşit Akçay ı isterdim göztepeye ama Konya kapmış adamı . edit: arkadaş şu küme düşme olaylarını bir kenara bıraksanız? yani lige çıkan her takımın böyle bir olayı var ama hepsi küme düşmüyor.yani göztepe düşmezse ne yapacaksınız? sezon bulur bu başlıgı gözünüze gözünüze sokarım. zaten bazıları kadrolu eleman gibi emenike ! konu haklı bile olsa SSK memuru gibi ezbere yorumlar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sen neden bu kadar atarlısın yia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 İzmir takımının düşmesi için izmir dışı bişey yapmaya gerek yok ki, Altay-Göztepe-Karşıyaka deve dişi gibi 3 takım ama didişip durmaktan milenyumda bi kere ve sadece biri gelebiliyor yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Elin bayrakli esnafi da ben goztepeliyim diye geziyo ya, daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 dreagloth said: sen neden bu kadar atarlısın yia :) Abi şimdi millet gelip sürekli ligten düşer muhabbeti yapıyor. bide vafasızlık muhabbeti yapıyor. açıklıyorsun gene aynı muhabbet dönüyor. insan bir yerden sonra istemeden atar yapmak durumunda oluyor. ne yılmaz vuralmış bee diyorsun sanki adamı tek kovan göztepe :) Çok atarlandıysam özür herkesten :) edit: bu arada göztepe Jan Olde Riekerink ile de görüşüyor. Taraftarınd a baya içine sinecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar