Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Margaret Atwood'un kitabından uyarlama. Yavaş yavaş totaliter ve fundamentalist bir yönetim biçiminin hakim olduğu distopik Amerika'yı anlatıyor. Ortalama Türk vatandaşı için hem retrospektif hem de ileride yaşanacaklar için aydınlatıcı. İzleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 benim bir arkadaşım izlemiş kendisi ortalama türk vatandaşı retrospektif hissetmemiş ve gelecek için aydınlanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ben izledim ucundan biraz retrospektif hissettim, pek aydınlanmadım. biraz daha fundamentalist, bir tutam da totaliterizm artırılsaydı daha güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Ben daha izlemedim ama izledikten sonra retrospektif hissedebileceğimi düşünüyorum ama totaliterizme kaymam sanırım. Aydınlanma konusunda şu an yorum yapmayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Retrospektif hissetmek ne olm, bari tam okuyun iyice olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Ben izliyorum ara ara , Gayet sinir bozucu ve bir o kadarda tanidik geliyor dizideki ortam. isid kafasinin amerikan versiyonu olmus. Yalniz bazi kacirdigim yerler var , daha ep 04 deyim bu arada Ne oluyor da cocuk olum orani %90 civarina geliyor? Nasil iktidari ele geciriyorlar , ordu falan hic ortalikta yok , bizdeki sadat orgutu tipindeki adamlar geziyor paso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Inanilmaz asabim bozuluyor izlerken. Akiyor dizi. Sonra biraz da asabim bozuluyor. Zorla mainstream feminist yapacaklar insani cikip saga sola cemkirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Tavsiye eder misiniz ben de daha başlamadım hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bitirdim. Bogrume okuz oturdu. Izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 İlk bölümü seyrettik, begenmedik . Boyle mi gidiyor? Muhtemelen kaçmaya çalışacak, yakalanacak , vs vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 öle gitmiyor izle çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 ilk bölümünü izlemiştim blutv'de. sanki böyle yanında kız arkadaşınla onun kadınsı güdülerinin gazını almak için izlenecek bişeye benziyodu. bakıcam ama bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bi' değişik dizi. Çok ağır ama sürüklüyor. Merak ediyorsun. Dünyanın ne halde olduğunu anlamıyorsun ama tam olarak. yani belli seviye zulme maruz kalıp nasıl intihar etmiyorlar anlamıyorum misal. öyle kolay değil de damızlık gibi çifleştirilip, doğurmanı bekle. sonra yeni eve... devamlı çocuğunu alı koyuyorlar ama sen bir şekilde yaşamaya devam edebiliyorsun. garip... Bana Philip K. Dick kitabı okuyormuşum gibi geldi hep izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 2. sezon başladı böyle bir manyak distopya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 izleyeyim de bi retrospektif hissedeyim umarım dediğiniz kadar vardır kaliteli dizi arayışı içerisindeyken iyi gidicek eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 geçenlerde başlığını bulamayınca açacaktım da üşendim. 3 bölüm mü ne izledim daha ama bu kadar yavaş izlemememin tek nedeni can sıkıyor olması. yoksa dizi cidden güzel bence ve sonraki bölümlere dair merak uyandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 yok mu izleyen hem konu hem konunun işlenişi içimi karartıyor ama izliyorum,ilginç bi distopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 izliyorum da malum asıl hikaye ilk sezonla bitti. holiwuud kendine çevirdi diziyi iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 ben izliyorum bunu, 2.sezon 7.bölümdeyim. Arada ağır ilerliyor, 2x ile izliyorum bazı sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ben ilk bölümü izledim ve devam edemedim ya. İnanılmaz içim karardı izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 2. sezon ortasina geldim, bazen cok yavas da olsa cok iyi dizi. kitabi da iyiymis okuyan arkadasa gore ama 6. sezonla iyice cilkini cikarmazlar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 valla her gecen sezon bozan bir diziydi. tamam hikaye bitti be kardesim uzatmayin artik. hatun zoruyla 3 veya 4 sezon izledik sonra tartistik ve izlemeyi birakmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar