Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Handmaid's Tale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Margaret Atwood'un kitabından uyarlama.
Yavaş yavaş totaliter ve fundamentalist bir yönetim biçiminin hakim olduğu distopik Amerika'yı anlatıyor.
Ortalama Türk vatandaşı için hem retrospektif hem de ileride yaşanacaklar için aydınlatıcı.

İzleyen var mı?
Mesaj tarihi:
Ben daha izlemedim ama izledikten sonra retrospektif hissedebileceğimi düşünüyorum ama totaliterizme kaymam sanırım. Aydınlanma konusunda şu an yorum yapmayacağım..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben izliyorum ara ara , Gayet sinir bozucu ve bir o kadarda tanidik geliyor dizideki ortam.
isid kafasinin amerikan versiyonu olmus.

Yalniz bazi kacirdigim yerler var , daha ep 04 deyim bu arada

Ne oluyor da cocuk olum orani %90 civarina geliyor? Nasil iktidari ele geciriyorlar , ordu falan hic ortalikta yok , bizdeki sadat orgutu tipindeki adamlar geziyor paso?

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi' değişik dizi. Çok ağır ama sürüklüyor. Merak ediyorsun. Dünyanın ne halde olduğunu anlamıyorsun ama tam olarak.

yani belli seviye zulme maruz kalıp nasıl intihar etmiyorlar anlamıyorum misal. öyle kolay değil de damızlık gibi çifleştirilip, doğurmanı bekle. sonra yeni eve... devamlı çocuğunu alı koyuyorlar ama sen bir şekilde yaşamaya devam edebiliyorsun. garip...

Bana Philip K. Dick kitabı okuyormuşum gibi geldi hep izlerken.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçenlerde başlığını bulamayınca açacaktım da üşendim. 3 bölüm mü ne izledim daha ama bu kadar yavaş izlemememin tek nedeni can sıkıyor olması. yoksa dizi cidden güzel bence ve sonraki bölümlere dair merak uyandırıyor
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

valla her gecen sezon bozan bir diziydi. tamam hikaye bitti be kardesim uzatmayin artik. hatun zoruyla 3 veya 4 sezon izledik sonra tartistik ve izlemeyi birakmistim.

• Yeni Oluştur...