throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bone said: O değil de, oyunun devamı geliyormuş. Çıkartırlar umarım. kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 filmlerin oyunları hep cok kotu olur. serinin ikinci filmi cok kotu olunca oyun daha da kotu alelacele hazırlanmı basarısız bır seydır diye bekliyordum. oynadıgımda cok sasırtmıstı beni. hakikaten bekledigimden cok cok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oyunun devamı geliyor fakat şöyle geliyor. Next-Gen Remake'i yapılıyordu en son. Yoksa yeni oyun değil. Eski oyunun remake'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Star Breeze süper bir stüdyo olma yolunda hızla ilerliyor. Geçen gün PS3'te The Darkness oynamıştım, o da süperdi. Her oyunda kendisini aşıyor. Bir an kendimi Blizzard'ın eski zamanları gibi hissettim bu yüzden :) 96-97 yıllarında böyle ilk başta kötü oyun yapan ama gittikçe kendini aşan firmaların gelişimini izlerdik. Şimdi Bioware - EA - Activision - Blizzard gibi klasik eski firmalara kalınca, bu bahsettiğim olayı pek göremiyordum. Sağolsun Starbreeze ile nostaljik olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ehehe yorumlara baktım da hl2'den yüksek not verilmiş falan. tamam fena oyun değil ama hl2 havada karada çakar buna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben hl2 den çok daha fazla eğlenmiştim bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ilk kez adama yumruk attıımı hatırlıom... aboo die kalmıştım, sonra adam beni dövmüştü... ama ben hala adamın suratına verdiim hasara bakıodum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben oynamadım bu oyunu. indiriyorum bakalım :) doom 3 ü de oynayamamıştım. keyler oyuna girince sapıtıyodu. girmiyodu oyuna. vazgectim sonra oynamaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 En sevdigim oyunlardan biri, gecen gun kurup tekrar oynadim falan. Harika oyun bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben HL2'den daha çok zevk aldım bu oyunda. HL2 gitsin kendi "shit"'ini çomaklasın dashdhashdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şşt HL2'ye laf yok lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 HL2 riddick'ten daha iyi ama Riddick'te harika yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ikisi de güzel oyunlar, ikisini de çok seviyorum. Riddick'in güzelliği hikayeyi daha ayrıntılı işlemesi. Daha küçük alanda daha çok şey yapıyoruz. HL2 çok fazla alanı bolca kullanıyor. Ama HL2'nin sevdiğim yanı da, karakterlerin mimikleri ve konuşmalarıyla sanki gerçekten birebir ordaymışım gibi hissettirmesi. Bir de HL2'nin de konusu farklı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yalniz HL2'nin uzerinden onca zaman gecti, konsollar dahil hic bir oyun HL2'nin gercekci karakter hareketlerini yapamadi. Hala plastik gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gerçekçiliği geçtim, hiç birinde HL2 kadar iyi mimikler yapılamadı halen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yeni başladım oyuna. hikaye süper gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Hikaye harika, atmosfer dahada harika, o hapishane atmosferini unutamiyorum. Super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyla alakasız olacak ama benim şimdiye kadar gördüğüm en realistik oyun grafikleri Gran Turismo 5 Prologue dakiler valla. Geçen bi teknosa da lcd de gördüm, baktım baktım, "hangi yarış lan bu wtcc mi acaba" diyodum. Sonra GT 5 yazısı çıkınca ohaaaaaaaaaaa oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya bu oyuna benzer tarzda oyunlar önerebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hakkaten güzeldi, dandik 9800prom ile kasa kasa bitirmiştim şimdi 4850 ile her şey max oynayayım bir kere daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 zamanında oynamamıştım, o kadar övdünüz yükledim, bakalım nasılmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 valla gayet güzel hafız hikaye manyak zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 iyiymiş ya oyun eğlenceli baya bi de sürekli çökmese, zaten riviatuner ile opengl 1.5 zorlayarak çalıştırdım ikidir çöküyo oyun. yannız sorucağım bişey var, nerden çıktı o gözler be anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aga opengl için patch vardı ya. rivatuner falan kasmasaydın. bi patch yayınlandı. nerde bulacağını biliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar