paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Selam, Bu eGPU olaylarını irdeleyen veya kullanıcısı olan var mı? Fantazi midir yoksa kullanılabilir mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Olabilitesi var ya, bu ara kablolar baya kendilerini aştılar. Bu hafta Intel Thunderbolt 3'ü dağıttı falan Dünya'ya, yakın gelecekte oluru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 eGPU nedir diye sorsam? efficent GPU mu? az enerji harcayan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 External GPU Laptop'u kabloyla ekran kartına bağlıyon, gaming performansı artıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Razer core guzel ama €400 verecek babayigit yoktur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bright said: External GPU Laptop'u kabloyla ekran kartına bağlıyon, gaming performansı artıyor işte OHA! hep düşünürdüm niye yapmiyorlar diye. bu ve monitör evde durcak, oyun için tak diye oturtcan hub'a oynamaya başlıyacan. excel ide için de içinde ufak bi ekran kartı olcak baya güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 e olm bu çıkalı baya oldu ki gayette babalar gibi çalışıyo thunderbolt üzerinden bildiğim kadarıyla. linus'un videoları falan vardı 3 5 tane test yaptığı. onları inceleyin biraz merak edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Çıktı da böyle her GPU'yla her laptop'a uyumlu bir enclosure var mı, o mesele. Yoksa her ekran kartı güncellerken yeni enclosure'a premium bayılacaksan baygınlık geçirtir. Upgradeable model varsa olur, alacan ekran kartını takacan içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Cok alakasiz olacak ama Apple'ın basarisi bu iste. Şu teknolojiyi Apple yapsa bilmeyen kalmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 o appleın başarısından çok insanların aptallığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 senko said: Bright said: External GPU Laptop'u kabloyla ekran kartına bağlıyon, gaming performansı artıyor işte OHA! hep düşünürdüm niye yapmiyorlar diye. bu ve monitör evde durcak, oyun için tak diye oturtcan hub'a oynamaya başlıyacan. excel ide için de içinde ufak bi ekran kartı olcak baya güzel olurdu hep vardi tb1 tb2 ama veriyolu yavasti. simdi 4x pci-e hizinda bu da normal gpu nun %90-95 performansta calisabilmesini sagliyor. atiyorum akito 3 aldin mac e, 1080 i attin, bi kac ayarla yapilabiliyo. yalniz bi update geldi bundan 6 ay once, calismamaya basladi o kartlar, fix leyeceklerdi ama hala fixlendi mi bilmiyorum. akito en ucuz cozum bu arada, devilbox veya razer core almayacaksaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bugün 1-2 video izlemiştim bright sesin dediğin gibi zaten olay? Adam kutunun içine PCI slot koymuş işte bir de power supply sanırım istediğin ekran kartını koyabilirsin içine? İzlediğim videoda 1080 ti vardı içinde hoş :) Razer',inki 100 € sanırım Hatta izlediğim video da şuydu https://www.youtube.com/watch?v=FHwXOwTgYB0&t=536s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arti external gpu yu external monitore verirseniz de daha performansli oluyor, kablodan laptopa geri donus olmadigi icin bir de. tabi bu kadar kasmaya deger mi sorusu apayri. ama laptop sartsa ve 1080li laptopa para yetmiyosa yapin. ama artik bu saatten sonraki laptoplarin hepsi desktop gpu larla geldigi icin bilemiyorum. al 1000 dolara 1060 li bi laptop, e gpu ya 400$ arti kart parasi verecegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 alienware box sadece alienware laptoplarla calisiyo, ozel bir girisi var. razer core her laptopla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 yani bi de laptop'u almanin sebebi tasiyor olman degil mi? yaninda bi de esek kadar kutu tasimaya pek luzum yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bu kutu taşımak için değil ki ya evde falan duracak bu işte birde harici monitör. Eve gidince laptopu buna takıp ortamlara akacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 kutu evinde olcak abi zaten oyun severlerde benim gibi bi desktop bi laptop kullanmak zorunda kalmaz hem seti diz eve, laptopla çık dolaş napiyorsan yap gelince de tak oyun oyna mis. ha 1-2 ay bi otelde kalcan mesela, veya yazlık olur başka bi yer olur al yanına götür. eşek ölüsü 20kg laptop taşımamış olcan hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 500 dolar değil mi bu razer core? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 499 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 süper o zaman 500 diye korkmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Esh said: arti external gpu yu external monitore verirseniz de daha performansli oluyor, kablodan laptopa geri donus olmadigi icin bir de. tabi bu kadar kasmaya deger mi sorusu apayri. ama laptop sartsa ve 1080li laptopa para yetmiyosa yapin. ama artik bu saatten sonraki laptoplarin hepsi desktop gpu larla geldigi icin bilemiyorum. al 1000 dolara 1060 li bi laptop, e gpu ya 400$ arti kart parasi verecegine. Ya bende artık desktop GPU naslolsa diye aldım geçtim 1070 li aleti de driver indirirken hala (notebook) olarak seçiyorsun driver ı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 adı desktop ama hafif kırpmalı. az watt çeksin az ısınsın diye. esh'in her dediğine hypelansak şimdiye herkes fenerin şikeci olduğuna ikna olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 eş o konuda da haklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Forumun en hakli insani benim abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Haklı falan değil, desktop GPU'lu laptop zaten eşek ölüsü gibi ağır oluyor. Laptop CPU'ları gene zayıf vs. İdeali bottleneck'i eGPU'ya taşımak slim laptopla birlikte 1440p falan monitör kullanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar