bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sektörün business tarafında çok üyemiz yok ama yazılım tarafında bildiğim baya arkadaşımız var. trend olma durumunda bir iş var, girin siz de bir parça koparın. normalde instagram direkt olarak ürün taglemeye izin vermiyor. bunu yapacaklar (büyük ihtimal ücretli olarak) ama şu an için sadece US based selected brandlerde bu fonksiyone izin veriyor. instagramda yapısı gereğiyle alışverişe çok elverişli değil. tek tık ürüne gidemiyorsun. kafası çalışan arkadaşlarımız bu iş için geliştirme yapmış. instagram paylaşımlarını başka bir site üzerinde aynı layout ile mirror ediyor ve direkt olarak ürüne yönlendirme veriyor. bu ilgili sayfaya da profil linkiyle gidiyor kullanıcı. mac cosmetic kullanıyor mesela türkiyede, https://www.instagram.com/maccosmeticsturkiye/ yönlendirme buraya https://like2buy.curalate.com/maccosmeticsturkiye türkiyede bunu yapan bir firma var şu an gördüğüm kadarıyla. girin pastadan payınızı alın. instagram çok hantal geliştirme konusunda büyük ihtimal kendinin bu işi türkiyeye getirmesi yıllar alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ürüne yönlendirmeyi tek tek manuel mi yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 yonlendirmeden kastin ne onu anlamadim. instagramdan yonlendiremiyor. mirror site yapmis yersen diye. atladigim bir sey mi var? internet kadar eski bir yontem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 instagramdan link vermişler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 buyinst.com domaini boşmuş. alıp bir tane de biz mi yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arcane said: yonlendirmeden kastin ne onu anlamadim. instagramdan yonlendiremiyor. mirror site yapmis yersen diye. atladigim bir sey mi var? internet kadar eski bir yontem sdfg. Normalde her postta biodaink veriyorsun son gönderideki ürün için. Bir sonraki postta bir önceki ürün erişilebilir olmayı bırakıyor. Bu mirror edilen sitede her şey kompakt ve tek tıkla erişilebilir duruyor. Biodaki url sabit kalıyor, feed instagramdaki gibi görünüyor. Müşteri hangisiyle ilgileniyor tıklayıp ürün fiyat ve purchase link görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bingildak ya business acisindan cok mantikli ama ben bu olayi cok sevmedim, yani kopuk geldi, daha iyi cozum ne olabilir? gerci uygulamayi indirdim baktim fena degil in-app browserla acilinca seamless bir tecrube oluyor kullanici icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 daha iyi çözüm instagramın içinde olması abi tabii ki fakat instagram yapmadığı sürece dışarıya kapalı bir şekilde çalıştığı için alternatif bir yöntemi yok - en azından benim bildiğim veya gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ben TR deki ajansla görüşüyorum haftaya bu paylaştığım alternatifi sunan. yabancı da iki şirketle görüştüm, hatta biri direkt free veriyor fakat purchase - buy butonları editlenebilir değil haliyle son kullanıcıya öyle sunmak istemiyorum. adamlara yazdım, bakacağız dediler. hani zaten ücretsiz veriyor bir de support verirse adamları arayıp sorucam siz neyin peşindesiniz diye asdasd onesignal ve türevleri de böyle mesela anlamıyorum. süper hizmet, servis ama hizmet karşılığı adamların bir geliri benefiti yok. TR deki ajansta bu alternatifle kapıyı açıp adwords ve diğer dijital hesapların yönetimi alıp komisyondan yürüme peşindeki gayet legit bi strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 link yonlendirip onun uzerindenmi kazaniyorsun hani ozeti :P profesyonel issizim, bu kadar basit birseyden ekmek cikarsa sahane olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yarattığı mirror sitede imajların üzerine tag (1) - (2) gibi ve custom url giriyorsun işte, o koyduğun taglere basınca custom url e gidiyor. https://snapppt.com/ bu adamlar direkt free veriyor, test edebilirsin buradan. affiliate bir strateji yapısı yok adamlarda. "bizden gelenden ref atarım, şu kadar komisyon alırım" gibi bir şey yok yani. instagramalisveris.com diye kurun markalar "ulan bunun bedavası varmış" ı anlayana kadar 10-15 markaya satarsınız ürün olarak. ürünü bedavaya verip affiliate üzerinden de yürünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 varsa girişen 200 TL ile %5 ortak olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Ben anlasam yapıcam da anlamadım. Şimdi instagram fotorafın altına yorrum olarak ürün linkini koymaya izin vermiyor ya da versen bile ona kim tıklayacak. Bunu anladım. Bi app yapıcaz, markanın hesabındaki bütün fotoları gösterip + yanında bi de ürün linkini göstericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 like2buy olayı instagram senin showcase oluyor. Sergiliyorsun ürünü. Beğenirsen app üzerinden alış sayfasına yolluyor işin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 App nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 hedef o diyorum. app dediği purchase için şart gerçi browser based de olur. instagram izin vermediği sürece başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 herşey app artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Bedavaya niye vermesin? cogu product artik open-source, birak free tier'i adamlar kodlarini bile veriyorlar gene de milyonlarca dolar kazaniyorlar :) sana bedavaya verir adi duyulduktan sonra Prada gelse sizle anlasma yapalim cok kiyak support verelim, uptime availability garantisi verelim der alirlar paralarini, o arada mutlaka premium bikac ozellik de dusunmuslerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ben yaklasık 2-3 sene önce hazırlamıştım birebir dediginiz appin nasıl calısması gerektigine dair instagramda kafamda. pdf olarak kaydetmiştim kendime. kharonla yapacaktık bi ara fırsat olmadı. ben de başka şeyler kurdum şimdi. isterseniz bakın işinize yarar illaki. o zamanlar baya kişinin aklı gitmişti. baya kisisel pdf ama karman corman not alıp 2-3 dakikada öylesine geçirmiştim pdfye düzeltmeden falan. http://docdro.id/SKxtkL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 oha iyi çalışma olmuş. hll team. böle bişi şart ya rakipleri araştırdın mı? durum nedir piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar