Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAYIRLI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
disaridan gelenler konusundaki endiseye katilmakla birlikte bu forumun herhangi bir yerine kisit getirilmesinin forum ruhuna ters duseceginden bence kapatilmamali diye dusunuyorum.

madem bolum acildi ve basinda mod var, ortamin huzurunu saglama konusunda da sorumluluk alinmistir herhalde.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Şaka maka, cointellect başlığı açılması da acı olmuş. Bildiğin scam.

o başlık 2014'ten kalma ya. adam kilitlemiş direk.

açan da nasıl heveslenmiş ponziden para kazancaz diye sdfsd.
Mesaj tarihi:
arcane said:

di said:
su yukarda yazdiklarim.

peki disariya gozukmesini kapatacak misiniz? veya zaten kapali mi? onemli bir mesele, arkada kalmasin. :D

forumda uyelik hala kapali abi. disariya gorunmesinin ya da gorunmemesinin kimseye bi etkisi yok su anda.

edit : bir de crypto currency alip satmiyoruz forumda. herkes kendi basina takiliyo, o yuzden hukuki bir sakincasi da yok burda konustuklarimizin.
Mesaj tarihi:
Evet evet. Her onune gelen girip bisey yazamiyo, mail atmasi gerekiyo falan ki forum uyesinin arkadasi bile genelde atmiyo o maili, uye olup 324098 ay bekliyo mail gelicek diye.
Mesaj tarihi:
Yok kimseye bi zarari :)

Crypto currency sahibi olmak, ilgilenmek ya da al sat yapmak yasal arkadaslar. Yasal olmayan tek durum elde ettiginiz kazancin vergisini vermemek ya da para aklamak olabilir ki bunun da crypto currency ile direkt alakasi yok.

Ha bitcoinle para akliyorum su kadar kazaniyorum diye foruma yazarsaniz da basiniza bisey gelirse, bunun sebebi forumun disari acik olmasi degil, direkt sizin hiyarliginiz olur. :D
  • Yeni Oluştur...