deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Abi arkadaslar dag tepe gezmek istiyorlar da. Varuna gezgin geyigi gecince sana sorayim dedim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 buradan sor, biz de ogrenelim neymis.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 abi fistan'a soru sorulur mu, anana bacına söver yapma
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ya bunu ozel mesajdan yazsana, konu aciyorsun..
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 önce googlea sorduğuna ve cevap bulamadığını kanıtlayan screenshot alıp sonra soru sorucaksın ha yine kızacak o ayrı sdf
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Varuna Gezgin le Fistanın ne alakası var
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 allah kimseyi fistana soru sorcak kadar çaresiz bırakmasın amin xddd
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 öyle deme çocuğunda çıkar. yani çocuğun fistan'a muhtaç olur. fistan'ı ya da ahmet'i serhat'ı horladığımdan değil (ben severim şahsen, eğlenceli) senin beyenmediğin (beyenmemek > beğenmemek) adama muhtaç olur çocuğun demek istiyorum. fistan da hadi lan der senle mi uğraşıcam. sonra ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım diye ibo'larsın sabah akşam. aynı şekilde trafikte de çok sinirlenmeyin İNŞALLAH TABUTUN OLUR O ARABA ÖNÜME KIRAN DALLAMA ŞOFÖR diye. sonra sevdiğinizin arabasına girer ters yönden. hoşgeldin ya şehri ramadan the mobarak.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Cokomantis said: öyle deme çocuğunda çıkar. yani çocuğun fistan'a muhtaç olur. fistan'ı ya da ahmet'i serhat'ı horladığımdan değil (ben severim şahsen, eğlenceli) senin beyenmediğin (beyenmemek > beğenmemek) adama muhtaç olur çocuğun demek istiyorum. fistan da hadi lan der senle mi uğraşıcam. sonra ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım diye ibo'larsın sabah akşam. aynı şekilde trafikte de çok sinirlenmeyin İNŞALLAH TABUTUN OLUR O ARABA ÖNÜME KIRAN DALLAMA ŞOFÖR diye. sonra sevdiğinizin arabasına girer ters yönden. hoşgeldin ya şehri ramadan the mobarak. http://i.imgur.com/lz7E70g.png
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Unutmusum basligi. Ne bilenmissiniz adama belli degil (facepalm) Eyvallah bu arada. Soyledim cocuklara takip etsinler.
Öne çıkan mesajlar