deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Abi arkadaslar dag tepe gezmek istiyorlar da. Varuna gezgin geyigi gecince sana sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Tersler bence hiç sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 buradan sor, biz de ogrenelim neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 abi fistan'a soru sorulur mu, anana bacına söver yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ya bunu ozel mesajdan yazsana, konu aciyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 önce googlea sorduğuna ve cevap bulamadığını kanıtlayan screenshot alıp sonra soru sorucaksın ha yine kızacak o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Varuna Gezgin le Fistanın ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 teyzesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ha mekanlar ondan mı benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 allah kimseyi fistana soru sorcak kadar çaresiz bırakmasın amin xddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 öyle deme çocuğunda çıkar. yani çocuğun fistan'a muhtaç olur. fistan'ı ya da ahmet'i serhat'ı horladığımdan değil (ben severim şahsen, eğlenceli) senin beyenmediğin (beyenmemek > beğenmemek) adama muhtaç olur çocuğun demek istiyorum. fistan da hadi lan der senle mi uğraşıcam. sonra ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım diye ibo'larsın sabah akşam. aynı şekilde trafikte de çok sinirlenmeyin İNŞALLAH TABUTUN OLUR O ARABA ÖNÜME KIRAN DALLAMA ŞOFÖR diye. sonra sevdiğinizin arabasına girer ters yönden. hoşgeldin ya şehri ramadan the mobarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Cokomantis said: öyle deme çocuğunda çıkar. yani çocuğun fistan'a muhtaç olur. fistan'ı ya da ahmet'i serhat'ı horladığımdan değil (ben severim şahsen, eğlenceli) senin beyenmediğin (beyenmemek > beğenmemek) adama muhtaç olur çocuğun demek istiyorum. fistan da hadi lan der senle mi uğraşıcam. sonra ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım diye ibo'larsın sabah akşam. aynı şekilde trafikte de çok sinirlenmeyin İNŞALLAH TABUTUN OLUR O ARABA ÖNÜME KIRAN DALLAMA ŞOFÖR diye. sonra sevdiğinizin arabasına girer ters yönden. hoşgeldin ya şehri ramadan the mobarak. http://i.imgur.com/lz7E70g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Unutmusum basligi. Ne bilenmissiniz adama belli degil (facepalm) Eyvallah bu arada. Soyledim cocuklara takip etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar