ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dana22 said: ginaly said: Promenader said: cinalinin attığı güzel egede prim yaparız işte gerçek bir alfa. abi senin linkteki arabanin teogu ne oldu..kazandi mi biryerleri.. sdfsdgsdf fen lisesini kazandı maaşallah. yaşıtları hiç okumuyor, sanayiye veriyolar tüm gün oradalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bana da saapalim la bi araba oktar reyiz le nerdeyse aynı kriterler otomatik olcak bagaji got kadar olmicak 1000lik bass takinca kaporta dagilmicak borbet jant ve abbarth egsoz siritmicak camlara film takinca bangbusa benzemicek acilir tavan opsiyonel GO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 2006 astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hmm severim heçbekini eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Suark said: ... Deneme sürüşü iste markalardan, bide maddi sıkıntın yoksa fransızlardan uzak dur abi. Aracın motoru dışında bişeyi güzel yapmıyorlar çünkü. Japonlar olur, ama sloganı "sheer driving pleasure" olan bir araba almak varken, sportif anlamda başka bir araba almaya gerek var mı bilmiyorum. Tamam böyle anlatınca mantıklı geldi. Ben en iyisi bu arabaların hepsine bir şekilde bineyim öyle karar vereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 bugün 1.16ya bindim. baya güzel arabaymış. suark'ın dediği kadar var mı, yarın c4e binince anlıycam sdfkjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 O degilde canlar bu aralar patide surekli arac alim topaklari goruyorum Aklinizda olsun bu aralar arac fiyatlarin en yuksek oldugu donemlerin basinda geliyor. Cok acil diilse erteleyin. Fiyatlar ucmus durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 aynen, neyse ki galerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Apaci damgasi yerim onemli degil dersen , su aletlerin 1.4 150bg olanlari guzel uzuyor : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-pana-motors-dan-hatasiz-boyasiz-garantili-2015-act-f1-leon-fr-433337666/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 damga sorun değil de, arabayı hiç sevmiyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ark a180 aldi vites yanda sileceklerin oldugu kolda cami silicem diye park a aldi gecen kırmızıda icim disima cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Dark_Soul said: Apaci damgasi yerim onemli degil dersen , su aletlerin 1.4 150bg olanlari guzel uzuyor : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-pana-motors-dan-hatasiz-boyasiz-garantili-2015-act-f1-leon-fr-433337666/detay Leon ici konforsuz, Opel Astra daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 1.16, golf, i30, c4e bindim. c4 alcam ya. yarın alcam hatta. ucuza gelmesinin de etkisi var tabii :D 9k km'de 2016 buldum bi tane gece görüş kamerasıyla xenon hariç her şeyi var, 66.5'a aldım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 OTOZER 2016 CİTRÖEN C4 1.6 BlueHDI TEKNO PLUS OTOMATİK 120HP İlan No: 439510765 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otozer-2016-citroen-c4-1.6-bluehdi-tekno-plus-otomatik-120hp-439510765/detay Arac bu mu panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 vivavale said: O degilde canlar bu aralar patide surekli arac alim topaklari goruyorum Aklinizda olsun bu aralar arac fiyatlarin en yuksek oldugu donemlerin basinda geliyor. Cok acil diilse erteleyin. Fiyatlar ucmus durumda Abi neye dayanarak düşecek diyorsun ki? Dolar-euro düşmez,ötv de kalkmayacağına göre fiyatlar 2-3 binden fazla oynamaz ki bence oynamayacakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 vivavale said: OTOZER 2016 CİTRÖEN C4 1.6 BlueHDI TEKNO PLUS OTOMATİK 120HP İlan No: 439510765 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otozer-2016-citroen-c4-1.6-bluehdi-tekno-plus-otomatik-120hp-439510765/detay Arac bu mu panpa yok ya izmirdeydi benimki. ben bayiye girmeden bir saat önce falan gelmişti, ilanı yok :D neyse aldım bu arada, teşekkürler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Arabayi aldiktan sonra da bitmiyorki, sonrasinda her yil 5 bin lira da tekrarlayan kemiksiz masrafi var (bakim+kasko+trafiksigortasi+mtv+mazot+kislik/yazlik lastik+ muayenesi) Cok para yatirmanin bir anlami yok gibi geliyor. 60-70 bin den pahali bir araba alinsa normal bir aile icin cok yuklu. Hadi yurt disinda olsan git en kral araba alinip, binilir. Yollari da guzel, için cız etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 eh ona göre almak gerek tabii abi. millet son parasının ucunu falan denklestirip öyle araba alıyor hfhdbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 denkleme fiyat girince tercihler degisiyor tabi. bi ark c4 aldi yeni dizel 1.6 55 e falan ben epey bi sure dizel c4 kullandim, fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 1.2 tsi seat leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 noddle said: Arabayi aldiktan sonra da bitmiyorki, sonrasinda her yil 5 bin lira da tekrarlayan kemiksiz masrafi var (bakim+kasko+trafiksigortasi+mtv+mazot+kislik/yazlik lastik+ muayenesi) Cok para yatirmanin bir anlami yok gibi geliyor. 60-70 bin den pahali bir araba alinsa normal bir aile icin cok yuklu. Hadi yurt disinda olsan git en kral araba alinip, binilir. Yollari da guzel, için cız etmez. 5000 iyi söyledin sen ya.Şuna 10 bin diyelim bence yuvarlak hesap hele ki araba benzinliyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Aynen, yilda 60 bin lira kazansan, 1/6 sinin arabanin masraflarina gitmesi cok aci verici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Hatta arabayı aldıktan sonra bile demeye gerek yok. arabaya verdiğin para komple boşa gitmiyor sonuçta. sıfır bir arabanın yıllık değer kaybı opportunity costu ile birlikte 3 bin'i geçmez. variable cost ise yılda dedikleri gibi en az 5bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ucuz vergisi düşük 2. el araba alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 suzuki swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar