Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana da bi araba şaapsak?

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

...

Deneme sürüşü iste markalardan, bide maddi sıkıntın yoksa fransızlardan uzak dur abi. Aracın motoru dışında bişeyi güzel yapmıyorlar çünkü.
Japonlar olur, ama sloganı "sheer driving pleasure" olan bir araba almak varken, sportif anlamda başka bir araba almaya gerek var mı bilmiyorum.

Tamam böyle anlatınca mantıklı geldi. Ben en iyisi bu arabaların hepsine bir şekilde bineyim öyle karar vereyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

O degilde canlar bu aralar patide surekli arac alim topaklari goruyorum

Aklinizda olsun bu aralar arac fiyatlarin en yuksek oldugu donemlerin basinda geliyor. Cok acil diilse erteleyin. Fiyatlar ucmus durumda

Abi neye dayanarak düşecek diyorsun ki? Dolar-euro düşmez,ötv de kalkmayacağına göre fiyatlar 2-3 binden fazla oynamaz ki bence oynamayacakta
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

OTOZER 2016 CİTRÖEN C4 1.6 BlueHDI TEKNO PLUS OTOMATİK 120HP
İlan No: 439510765
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otozer-2016-citroen-c4-1.6-bluehdi-tekno-plus-otomatik-120hp-439510765/detay

Arac bu mu panpa

yok ya izmirdeydi benimki. ben bayiye girmeden bir saat önce falan gelmişti, ilanı yok :D neyse aldım bu arada, teşekkürler herkese :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arabayi aldiktan sonra da bitmiyorki, sonrasinda her yil 5 bin lira da tekrarlayan kemiksiz masrafi var (bakim+kasko+trafiksigortasi+mtv+mazot+kislik/yazlik lastik+ muayenesi)
Cok para yatirmanin bir anlami yok gibi geliyor. 60-70 bin den pahali bir araba alinsa normal bir aile icin cok yuklu. Hadi yurt disinda olsan git en kral araba alinip, binilir. Yollari da guzel, için cız etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Arabayi aldiktan sonra da bitmiyorki, sonrasinda her yil 5 bin lira da tekrarlayan kemiksiz masrafi var (bakim+kasko+trafiksigortasi+mtv+mazot+kislik/yazlik lastik+ muayenesi)
Cok para yatirmanin bir anlami yok gibi geliyor. 60-70 bin den pahali bir araba alinsa normal bir aile icin cok yuklu. Hadi yurt disinda olsan git en kral araba alinip, binilir. Yollari da guzel, için cız etmez.

5000 iyi söyledin sen ya.Şuna 10 bin diyelim bence yuvarlak hesap hele ki araba benzinliyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...