KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 selamlar. win10 mavi ekran veriodu kernel sec. hatasi.. internetteki duzeltmeleri uygularken hic acilmamaya basladi oc. safemodda yedek aldim. kendi icerisinden bilgisayari sifirlayi sectim. a sifirlayadi.. simdi bastan win10 kurcam. iso dosyasını indiriorm fakat elimde usb olusturmak icin baska win laptop pc yok. mac osx ile win kurulum usbsi hazirlanabilir mi? ya da direk sadece isoyu koysam usb ye format atabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 isoyu koysan usb'ye yapamazsın, mac os'de windows'u usb'ye yazdırma programı vardır google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 microsofttan direk indirince takılı usbyi seçip sistem diski yap deyip öyle indirebiliyordun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 şöyle birşey buldum ama; http://alternativeto.net/software/rufus/?platform=mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mac de calismior rufus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hee alternatifmis :) bi bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mac'in içine sanal pc kurup öyle yazdırmayı deneyebilirsin. eğer alternatif bulamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 iso 1 saate inecek bakalım olacak mi. baska bi problem daha yasadim tabi. aslinda once ssd de idi windows sonra m2ssd aldim ona kurdum windowsu. simdi formatta sadece problemli windowsu m2ssd dekini formatlicaktim yalniz.. windows m2 ustunde olmasina ragmen eski ssdyi sokunce bilgisayar calismiyor. bende ikiside takiliyken format denedim kafasi karisti heralde aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mac ile en iyi yol dd kullanmak. sudo dd if=iso of=/dev/disknumara Buildin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 gittim komsudan aldim laptop rufus ile hallettim ya.. ugrasmadim. yalniz windows etkinlestirmede sikinti cikti.. donanim degisikligi yaptim diyince duzeldi aklinizda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar